Abimle aram iyi değil?

Arkadaşlar belki size çocukça bir düşünce gibi gelecek ama bu beni derinden üzen bir konu. Abimle birbirimizi severiz aslında. Ama birlikte hiç vakit geçirmiyoruz. Bakıyorum başka kardeşlere, birlikte film izliyorlar, dışarı çıkıyorlar, eğleniyorlar, dertleşiyorlar, sohbet ediyorlar. Bizde böyle bir şey yok. Zaten eve bir yemek yemeye bir de uyumaya gelir. İyi davranıyor ve seviyor biliyorum ama seven insan sevdiği insana vakit ayırmaz mı? Aramızda ufacık bir sorun olsa o kadar büyük tepkiler verir ki sokaktan geçen biriyle tartışsa bu şekilde konuşmaz insan. Bende onunla sohbet etmek istiyorum. Bir sorunu olursa gelsin benimle konuşsun hiç olmadı birlikte haftada bir en azından bir şeyler yapalım. Aramızda 7 yaş var. Ben küçükken o isterdi bir şeyler yapmak. Ama küçüktüm ben anlamıyordum ki ne olup bittiğini. Birlikte sayılıdır izlediğimiz filmler. Diyorum ya küçüktüm, anlamıyordum bunun önemini. Şu an anlıyorum kardeş olmanın önemini. Belki o zamanında çabaladı ama benden bir şey göremeyince bıraktı. Ama şu an onun böyle olması benim adım atmak için çekinmeme neden oluyor. Ve biz iki kardeşiz. Yani ondan başka kardeşim yok. Arkadaşım desen yok. Bir tane var aramızda 600 km var ve telefonda bile konuşamıyoruz. Geçen hafta sinemaya gitmek istedim, gel sinemaya gidelim diyeceğim bir kişi bile yok. Arkadaş istesem çok bulurum ama dostum, kardeşim diyebileceğim kimse yok. Ben birine en yakın arkadaşım desem, o bana demez. Böyle saçma sapan bir şey işte. Kimsenin okuyacağını da sanmıyorum buraya kadar. Okuyan olursa teşekkür ederim. İyi geceler.
Abimle aram iyi değil?