Kayınpederim ve kayınvalidemi nasıl geri gönderebilirim?

Eşimle 1 aydır evliyiz. Biz ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Fakat eşim hep şehirdışlarında çalışmış bu sebeple ailesini 4-5 ay görmediği olmuş. Biz 1 aydır evliyiz, bunun 1 haftası şehirdışında olduğu için ayrı geçti, ben gün sayarken kayınvalidem geliyoruz diye aradı. Eşimden de 1 gün önce geldiler. Geldikleri süre zarfında eşimle 1 gün dahi başbaşa geçiremedik. Sürekli kahvaltı, yemek, temizlik, kahve yapmakla geçti. Eşim tekrar şehirdışına gitti, ailesi hâla benimle kalıyor. Ben çok ama çok yoruldum ve sıkıldım. Sabah kalkıp çay bile koymuyor, sürekli beni bekliyor. Temizlik takıntısı var, dün akşam bir yere çıktım o sürede odama girip kirli aramış. Eşim gitti bunlar kaldı, ben napıcam nasıl göndericem bi yol bulamıyorum. Kendi ailemi görmeye bile gidemedim, babam zaten kayınvalidemden haz etmiyor diye gelmek istemiyor, onlarda bana üzülüyor, 1 kere geldiler alttan alttan bir şeyler söylediler ama kayınvalidem ve kayınpederim hiiç anlamadı, geç uyanmam, hasta numarası yapmamı da yemediler. Hiçbir çözüm yolu bulamıyorum

Kayınpederim ve kayınvalidemi nasıl geri gönderebilirim?