Nişanlımın ailesi ziyarete geldi. Ev yapımı 1 kilo kurabiye ile gelmişler, sizce de bu hareket cimrilik ve görgüsüzlük değil mi?

Gerek tanışma gerek isteme gerek aile ziyaretleri olmak üzere hepsinde baklavacı hacı babadan 1.5 -2 kilo civarı antep fıstıklı baklava alıp götürdüm. Miktar olarak daha fazlasını da alırdım ama ayıp olmasın bir tepsi baklava alıp gelmişler diye dusunmesinler diye 1.5 - 2 kiloluk kutulu hediye şeklinde götürdüm. Benim kayın valide el emeği kurabiye yapmış anlata anlata bitiremiyor. Şimdi onlar gittiler annem ve kardeşim diyor bize bunu mu layık gördüler diye. Biz baklava görmemiş insanlar değiliz zaten baklava dediğin nedir herkesin yediği bir şey ama böyle cimri ve pinti bir hareketi doğru bulmadım. Mesele yemek içmek değil ben zaten diyet yapan biriyim ekmeği bile kepekli yiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Susamlı kurabiye nedir dalga geçer gibi iş yerine götürüp çay molasında arkadaşlarınıza ikram edersiniz ancak. Mesele baklava değil diyorum biri hala kalkıp baklava ile evlen yazıyor
Güncellemeler
+1 yıl
İnsana değer verdiğini göstermek istemezmi bir aile iyi o zaman yarın koluma bir saat bir çeyrek altın da takmasın nasıl olsa düşünmüş en azından düğüne gelmişler derim
Nişanlımın ailesi ziyarete geldi. Ev yapımı 1 kilo kurabiye ile gelmişler, sizce de bu hareket cimrilik ve görgüsüzlük değil mi?