Annem hayat kadini lutfen yargilamadan okur musunuz?

Annem hayat kadını beraber yaşıyoruz neden yaşıyorsun demeyin isteyerek bu yola girmemiş mecbur bırakılmış babamda evli çocuğu var annem hep yanliz hayatı sirtlamis bende onu yargılamak yerine yanında oluyorum ama çok da zor bir durum az önce paran var mı dedi bende artık para almak istemiyorum ondan ama işte bulamıyorum var dedim ne kadar dedi var anne işte ya dedim niye çıkışıyosun ben kime nazlanayim gibisinden tartıştık öte yandan evlenmek istediği biri vardı ama adam annemin yaptığı işi bilerek parasını yiyordu sonra aldattı annemi ayrıldılar şu an adam yazıyor annemde cevap veriyor en son adama anneme yazma diye tavrımı koydum adam size namuslu erkek lazım değil haklısın dedi çok zoruma gitti annem bunları bilerek hala konuşuyor onla geçen gün konuşma şunla dedim gecistirdi ama bunu dedikten sonra bana kötü davranmaya başladı bi yandan iş bulamıyorum bi yandan arkadaşlarımla aram kotu psikolojim bozuldu erkek arkadaşım var ama beni dışlar diye ona hiç borsey anlatamiyorum napmaliyim sizce?

Annem hayat kadini lutfen yargilamadan okur musunuz?