Bugun ilk gunumdu acil ameliyatinda,
Hasta kurtulamadi, bende kurtulamadim pek bunun travmasindan
Is yerinde belli etmedim tabi ama kafami topliyamiyorum derslere falan.
var mı saglikci olanlar ayni seyi yasamis olanlar?
Bugun ilk gunumdu acil ameliyatinda,
Hasta kurtulamadi, bende kurtulamadim pek bunun travmasindan
Is yerinde belli etmedim tabi ama kafami topliyamiyorum derslere falan.
var mı saglikci olanlar ayni seyi yasamis olanlar?
Kur'an-ı Kerim'de insan ve toplumların eceli olduğuna ve asla ileri / geri alınmadığını dair, en az 5 - 6 Ayet var. Siz ne yaparsanız yapın, o kişi zaten vefat edecekti. Eğer eceli olsa idi, tatlıses gibi, kafaya kurşun girse de yaşardı. Bu gerçeği kabullenmek, travmanızı yerle bir eder. Etmeseniz bile, bu gerçek değişmez. Gerçekleri kabul etmeniz, sizin yararınıza olur. Kutsal bir meslek seçmişsiniz, tebrik eder, başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederim sorun vefat etmsssi degil, biliyorum herkes zamani geldiginde vefat edicek. Ama benim gorduklerim vaciyaydi cok kotuydu o cikmiyor aklimdan..
Anladım Hanımefendi. Maalesef hayat böyle. Trafik kazası da oluyor, deprem de enkaz altında kalıp, uzuvlarını kaybeden de, silahla yaralanan da. Keşke okullarda teori eğitime başlamadan bile önce, seçilen bölümle ilgili, saha m uygulama gösterme imkanı olsa. Yani siz bu bölümü seçmeden, hastaneler de, bölümünüzle ilgili herşeyi canlı olarak gösterselerdi. Önceden hesaplandı gibi, derslerde anlatıldığı gibi değil, gerçek hayat. Görmek daha çok etkiler. Elbette karar sizin, meslek değiştirmek m bırakmak hususunda. Bu mesleğin birçok zorlukları da var. Eğer devam ederseniz, şunu da unutmayın ki ; 10 yaralıdan birisi sizi üzebilir, birisi travma yaşatabilir. Fakat kalanları size ömür boyu minnettar kalacaktır. Onların sevinçle, minnetle bakan gözleri ve duaları, sizin en büyük madalyanız olacaktır. 😊
Ben 5 yasindan beri hastanede insanlara yardim edicem dedim. Asla birakmam
Anladım. Ben genel söylemiştim. Madem kararlısınız, yolunuz açık olsun. Asla travma olur diye de korkmayın. Travma erken yaşlarda olabilir. Çünkü insan, ergenlikten sonra beynine işlenen her kodun farkında
Neyin ne olduğunu idrak edecek kapasitede. Sadece, aşırı hassasiyet, biraz korku, endişe halidir sizin ki. Kendinizi salmayın. Hayatta hepsi olabilir, maalesef. Meslek ve özel hayatınızda başarılar, mutluluklar dilerim. Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun 🤲 🤲
Cevap
3Cevap
Senin yapabileceğin bir şey varda yapmamışsan tamam üzül. Aksi takdirde hepimiz öleceğiz doğanın kanunu bu. Bugün o yarın biz. Farket bunları.
Alışırsınız zamanla, işiniz bu.
don't kill your hopes you make me realize who i need.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?