Birine çok fazla takıntılı kaldım ve onun dışında hiç bir şey düşünmemeye başladım. 3 senedir bu takıntı devam ediyor ve artık lise son sınıf oldum. Onun kimlik bilgilerine kadar her şeyi stalkladım onu iyice tanıdım. Yani istediğimi aldım. Onu merak ediyordum ve öğrendim. Artık onu o kadar iyi tanıyorum ki söylediklerime ne cevap vereceğini bile biliyorum. Üzülse hissediyorum.. sevgilisiyle arası bozulmuştu ama hiç konuşmamamıza rağmen hissettim ve biraz stalk ile gerçekten bir şeyler olduğunu anladım.. Ayrıca depresyon, sosyal anksiyete ve özgüven eksikliğim var. Hiç bir şeye inancım yok. Her konuda yetersizim. Onu ararken kendimi kaybettim. Böyle de anlatamamış gibi oldum ama neyse
Artık son sınıfım. YKS 2023 beni bekliyor. Normalde notlarım hiç çalışmamama rağmen hep en yüksek olurdu. Pandemi ve takıntı bu düzeni bozdu :( Ailem beni bir dershaneye kaydetmeyi bile hep erteliyor yani aşırı ilgisizler ama benden iyi bir şeyler bekliyorlar. Hiç çabalamazlar ama umutlular. Böyle umutlu görünmeyi inanın çoktan unuttum ben. Hiç arkadaşım yok. Hepsiyle konuşmayı bıraktım. Riyakarlığa gelemiyorum. Evin tek kızıyım ve 4 erkek kardeşimin hepsi aşırı itici varlıklar. Çalışmam için odam var ama ortam yok. Annem iki dakika boyunca bir şeye sinirlenmezse eğer ters giden bir şeyler vardır. Hep bağırıyor ve çoğu zaman beni yemeğe bile çağırmıyor. Beni sevmeyen bir annem, ergen kardeşlerim, ilgisiz babam, onu sevdiğimi söyleyip peşinde düştüğüm için kendimi eziklediğimi düşünen platoniğim.. YKS 2023, depresyon, anksiyete, ozguvensizlik falan.. insanlarla iletişim kurmıyorum bilee
HELP !
nasıl kendime gelicem? nasıl düzelticem? kendi hayatımı yaşamayı nasıl öğrenicem? çalışma taktiği bile verseniz olur lütfen 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer