LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BEN NAPICAM?

Merhaba arkadaşlar benim bir ilişkim vardı 5 aylık bir ilişki ve aldatıldığımı öğrendim. Kız bana bir şekilde bundan 5 gün önce ulaştı bana kanıtlı bir biçimde geldi kızla saatler günler boyu konuştuk sonra sevgilimle konuştum o kızı sevmediğini o kızı kullandığını falan söyledi ve sadece arada o kız yok başka bir kız daha varmış Yani iki kişiyle dönüşümlü olarak aldatılmışım aylar boyu. Telefonda falan çok ağladı çok üzüldü tövbe ettiğini Bir daha böyle şeyler yapmayacağını söyledi Ben de ona dedim ki madem beni bu kadar seviyordun neden kızı oynattın seni unutmak için falan falan dedi ve kızın doğum gününün gecesi benimle barışmış kıza da üzüldüm ama kız bizi kıskanıyor olabilir mi? Bana söz verdi bir daha yapmayacağına dahil nişanlanacağız ama güvenemiyorum Güven problemim çok büyük var Instagram'dan bütün arkadaşlarını falan çıkardı tanıdıkları kaldı sadece aileme de aldattığı ilk gün söyledim onlar da şu an bu ilişkiye sıcak bakmıyorlar. Ama sevgilim eski sevgilisini arayıp telefonda "seni hiçbir zaman sevmedim kullandım Uzak dur benden kendini rezil ettin" tarzı cümleler kullandı. Biraz içim rahatladı ama kız da iyi niyetli bir kızdı iyi niyetli olmazsa kalkıp bulup beni uyarmaz diye düşünüyorum bu çocuk beni seviyor mu nişanlansam yine aldatır mı? Ve ben çok korkuyorum o kızın ahını ikimiz de aldık diye çünkü kızın hiçbir şeyden haberi yokmuş öğrendiği an bana yazdı beni bulmuş ama bir yandan da kız sanki kıskanıyor gibime geldi
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BEN NAPICAM?