Güncellemeler
+1 yıl
önceki dönem hayatım işte teyzelerin anlattığı gibi... pek öyle ailelerin komşuların çevrenin takdir edeceği bir yaşantım yoktu ama işte cici kıza döndürdü beni velet, adeta sopayla terbiye etti ben yenilgiyi kabul edip teslim olmuştum ama o zamanlarda çektiklerimi böyle hatırlamak çok koydu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzun zamandır dayak yok sanırım, birmiş o işler anladığım kadarıyla
evet ama söz dinlediğim için, pek çok şey birey iznine bağlı
söz dinlemeyip yine dayak yeme riskin mi var? hizaya sokmuş seni işte sorun kalmamış
kardeşin senden küçük yani helal olsun sıkı çocukmuş
evet ya çok fenaydı
sert çocukmuş
nasıldı ki eski hayatın, kardeşin döverek mi hizaya soktu?
eveta nlattım ya
o zaman bir şey demek zor kardeşine de hak vermek lazım
sorun nedir ki?
nasıl yanisorun nedir? sen sorun görmüyor musun?
ben görmüyorum kızım işte kardeşin seni dövmüş ama artık geride kalmış... sözünü dinlersin bir daha dövmez
Falaka seven kız bana yazsın. mööö
kim sever ki
Seven var.
manyak olması lazım yaw... ya da şakasına vuruyordur vuran
Sus tamam, konuştukça batıyorsun
Ya ben yedim kaç defa biliyorum da konuşuyorum... neden sever ki bir kız bu acıyı?
Sen yemişsin ama isteğin dışında gerçekleşmiş. Bazı insanlar acıdan zevk alır bağlanmaktan keyif alır, cezalandırılmaktan vb. Bunlar cinselliğin bir parçasıdır. Bazılarının tüm cinsel hayatı bundan ibarettir, benimde öyle. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sana yapılan falaka inanıyorum ki çok ağır ve yanlış yapılmış. Bende biliyorum arkadaş yapmıştı sevdiğim için , gerçekten acı veriyor. Görüldüğü gibi değilmiş. Falaka da sopa çok önemli , her sopayla yapılacak bir şey değil. Bende var mesela ince esnek. Onunla yapılırsa daha çok keyif alırdın. Neyse ya...
Bizim birey de ince esnek... maça götürdüğü bayrağın sopasıyla vururdu ayaklarımın altına :(
Dayaktan sonra bir iz bile kalmaması işin en kötü tarafı çünkü psikolojik üstünlük dayak atanda kalıyor... söz dinlemezsem yine dövebilir yani...
Bilmiyorum o sopayı. Büyük ihtimal iyi değildir. Bende ki özel değnek , toplam 640₺ aldım tekini, diğeri hediye.
Bunlar dışında 2 tane daha var , birisi aşırı esnekleşti suya koymuştum. Çok çok ince.
Gösterme şunları ya içim titredi resmen... velet döve döve muma çevirdi resmen beni, eski yaşantımda geriye en ufak iz bile bırakmadı
en kötüsü de bu zaten öyle bir dövüyordu ki izmiz kalmadığı için sözünü dinlemedim diyelim dövmeye devam edebilir onu biliyorsun...
Bence senin erkek olduğunu düşünüyorum. Ve fantezi yapıyorsun
niye böyle düşündün ki?
Yazdıklarından öyle hissiyat oluştu. bu şekilde çok hikaye uyduran var. Gerçek bir kız olduğunu bana kanıtlayabilme imkanın var mı? Mesaj gönderebilirsin. Bu konu hakkında konuşmak isterim. Falaka hikayen..
Ne hikayesi ya
Falaka hikayesi