Bu olay çok ezik hissettirdi dün geceden beri çok kötüyüm nasıl teselli edebilirim kendimi?

Sevgilimle bizim eve yakın bir yerde yemek yiyelim dedik. demez olaydık. Arka masada bizim apartman ve çevre apartmanlardan teyzeler yemek yiyormuş. Beni tanıdılar ve başladılar hakkımda konuşmaya. Bir de yaşlılar ya kulakları da ağır işittiği için benim duyduğumu anlamıyorlar.

Biri başladı dedi bak şu kızı görüyor musun, eskiden nasıl serseri girdiği çıktığı saat belli olmayan bir kızdı böyle efendi oğlanlarla değil itten kopmuş tipler gezerdi, nasıl cici bir kız olmuş deyince asıl bizim apartmanda oturan moruk o da beni fark etti "ya o öyle kendiliğinden olmadı cici kız, erkek kardeşi var döve döve böyle yola getirdi" demez mi...

öteki harbi mi dayak cennetten çıkma derlerdi de inanmazdım abisi iyi yapmış deyince "yok ya abisi değil ufak kardeşi ama öyle sıradan dayak değil harbi harbi falakaya yatırıyordu, söz dinlemedi mi yer misin yemez misin"... beri ki falaka da ne yahu "işte bilmiyor musun yere yatırıp ayaklarını kaldırıp kanapeye bağlayıp sopayla ayaklarının altına altına vuruyordu, az mı dinledik cayırtısını" biri de "zaten böyle efendi bir oğlanın başka türlü yanında ne işi vardı anca orası burası dövmeli hippiler".. şimdi sıkıysa böyle tiplerle gezsin kardeşi alimallah yine yatırır falakaya...

böyle konuşup durdular ve anlattıklarının hepsi de bire bir doğru... sevgilim tabi duymuyor kadınlar kendi aralarında konuşuyor benden bahsettiklerini anlamadı. ama çok kötü hissettim; eve geldim ağladım kardeşim geldi neden ağlıyorsun? dedi. anlattım. üzülme abla dedi geçmişte kaldı o zaman dövmem gerekiyordu dedi.. dedim bugün de serbest değilim ama yani izin vermesen sevgilimle çıkamayacaktım, izin almadan çıksam sabaha kadar gelmesem yine döveceksin değil mi? dedim... hayır diyemedi. aneme de çok kızgınım komşu herhalde o dönem sordu bu kadar bağırtı sizden geldi hayırdır diye, annem de anlatmış kadına... epey süredir falaka filan yemiyordum ama tekrar dayak yemiş gibi oldum. Çok ezik hissediyorum akşamdan beri

Bu olay çok ezik hissettirdi dün geceden beri çok kötüyüm nasıl teselli edebilirim kendimi?
Güncellemeler
+1 yıl
önceki dönem hayatım işte teyzelerin anlattığı gibi... pek öyle ailelerin komşuların çevrenin takdir edeceği bir yaşantım yoktu ama işte cici kıza döndürdü beni velet, adeta sopayla terbiye etti ben yenilgiyi kabul edip teslim olmuştum ama o zamanlarda çektiklerimi böyle hatırlamak çok koydu