Ben kuran kursunda öğrenmiştim camiye gidip.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kuran kursunda öğrenmiştim camiye gidip.
Evet bende camide öğrendim 1 kere gittim ve ogrendim ilk seferde 7 veya 8 yasında falandim birdahada gitmedim kuzenimin çoukları youtubeden öğrendi artık camiye gidende yok ben kucukken futbol oynardik basketbol oynardık piknige giderdik camide okul gibiydi bir suru oyun oynardık hocamızda iyiydi
Ne boş felsefe yapmışlar. Yarım sayga yazı yazmış birisi görende bir şey anlatıyor zanneder övür m. al ise başlamış arapın kitabı yok köle pazarı diye. Bilmezki kanka atam dediği bilgekağanın bir başka Türk halkını islam değilken köle edip köle pazarında sattığını. Mk enbesilleri.
Kuran okumasını da biliyorum ayetleri yorumlamasınıda
Cevap
8Cevap
Bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum öğreneceğim inşallah
Bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1 11 veya 12 yaşımda kuran kursuna gitmiştim ancak arkadaş ortamı sağ olsun ders dinlemek hariç her türlü anıyı biriktirip döndüm.
5 dakikasına bile hakimiyet kuramayan insanlığın mensuplarının, bir yaratıcı olduğunu iddia ederek -fakat nedense bunu ispatlayamayıp- o yaratıcının tavsiyeleri ile oluşturduğunu iddia ettiği ve okuduğum bir kaç Türkçe sure ile hiç bir şey anlatmadığına kani olduğum kitabı okuyarak vaktimi harcayamam. Tıpkı okumakla bir fayda elde etmeyeceğime emin olduğum seyma subaşı'nin kitabı gibi. Farkı yok yani.
Senle tartışırdım ama değmezsin
Okumayı elbette biliyorum ama yok sen arapça biliyormusunuz diye soruyorsan hayır arapça bilmiyorum ve gerekte duymuyorum
Gerek duymuyorum derken? Bende arapça bilmem
Evet gerek duymuyorum çünkü insanın kendi dilinde okuması çok daha anlaşılır yapar
Peki
Bize abim öğretti
küçükken baskıyla öğretildi işime yaramıyor bilmesem de olurdu
Dinsiz misin?
biliyorum ama eksiklerim var tabi
Biliyorum ve okuyorum
Az da olsa evet
evett.
Arap değiliz Arabın kitabını neden okuyorum ben ya
Mal
Arapların kitabı değil Müslümanların kitabı!! Sen müslüman değilsen sorun yok
Sen İngilizsin galiba
Fransaya git sen bak orada müslümanların ibadet etmesini engelliyorlar orada gavurlar ile yaşa hem euro da kazanırsın yallah
Ne kadar boş biri olduğunu belli ettin şimdi s*tir git
Evet burası islamin yaygın olduğu bir ülke ben türkiyeden gayet memnunum. Memnun olmayanlar skkttr olup gidebilir
Ya boş boş konuşma ya köle pazarında satilmanin müslümanlıkla ne alakası var.
@Bamborine size bol beyinli günler diliyorum. Inşallah kafaniza uygun bir beyin yerleştirebilirsiniz
az biliyorum
Biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?