Aile & Toplum Doğalgaz borusunda barfix çekilir mi? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soruya gel :D ahah mizahşör mü ciddi mi anlamadım. KS sitesindeki sorular gibi :D Doğalgaz borusunda barfix çekilir mi? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Çekilmez 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İnşallah bu lavuk burayı kesfetmez zaten halimiz duman 1 1 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Hahaha sağol ya güldürdün :D Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soruyu görünce aklıma açıklamadaki meme geldi onu yorum olarak atacaktım zaten varmış 🤪 0 2 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl ne memesi anlamadım Yorumla düşerkalkar +1 yıl Mim olarak okunan. İngilizce'de caps manasında bir bakıma. aklına ilk gelen şey değil Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Adamlar boruyu dekor niyetiyle sanki döşemişler ne kadar belirgin 1 0 Yorumla
jorgejesus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl çek çek bir şey olmaz maradonaya falan da selam söyle benden 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz çekilebilir, sonrasında öteki tarafta istediği kadar barfiks çekebilir. 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok kral monte olan demirleri kırarsın boruya bir şey olmaz da maddi masraf onun yerine barfiks Demir’i al 0 1 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl İşte be dediğii hiç düşünmemiş arkadaş :) Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Soran arkadaş muhakkak çekmeli zira ayıklanmış olur. Ckr 0 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç olmazsa bayramdan sonra çeksin. Tesisatçı bulamaz bayram günü. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. cevap yazanın detayına bittim ((: zaten böyle haberler showda vardır sadece ((: 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. O biraz "İntiharfix" olur gibi... 😊 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Vanayı kapatıp çekebilir. Tabi üzerini değil😃 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elektrik gitti, gelince görüş yazarım. 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Doğalgaz borusunda barfiks çekmeyen uzaylıdır 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Soluğu diğer tarafta alacaksın sonra 0 0 Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fakirlikten ne yapacağını şaşırmış 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Düşündüm de bunu elimde kalır diye çekildim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Patlar jsjxjxjx 0 0 Yorumla
Siyahvemoriyidir Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Boru yerinden çıkar ama çok merak ediyosan dene 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çekilmez
İnşallah bu lavuk burayı kesfetmez zaten halimiz duman
Hahaha sağol ya güldürdün :D
Soruyu görünce aklıma açıklamadaki meme geldi onu yorum olarak atacaktım zaten varmış 🤪
ne memesi anlamadım
Mim olarak okunan. İngilizce'de caps manasında bir bakıma. aklına ilk gelen şey değil
Adamlar boruyu dekor niyetiyle sanki döşemişler ne kadar belirgin
çek çek bir şey olmaz maradonaya falan da selam söyle benden
Biraz çekilebilir, sonrasında öteki tarafta istediği kadar barfiks çekebilir. 😂😂
Yok kral monte olan demirleri kırarsın boruya bir şey olmaz da maddi masraf onun yerine barfiks Demir’i al
İşte be dediğii hiç düşünmemiş arkadaş :)
Soran arkadaş muhakkak çekmeli zira ayıklanmış olur. Ckr
Hiç olmazsa bayramdan sonra çeksin. Tesisatçı bulamaz bayram günü.
cevap yazanın detayına bittim ((: zaten böyle haberler showda vardır sadece ((:
O biraz "İntiharfix" olur gibi... 😊
saçma sapan...
Vanayı kapatıp çekebilir. Tabi üzerini değil😃
Kirilana kadar sorun yok
Elektrik gitti, gelince görüş yazarım.
Doğalgaz borusunda barfiks çekmeyen uzaylıdır
Soluğu diğer tarafta alacaksın sonra
Fakirlikten ne yapacağını şaşırmış
Düşündüm de bunu elimde kalır diye çekildim
Patlar jsjxjxjx
Amel defteri kapanır