Ankara 'da bir kadin çocukları ile tek başına yaşayabilirmi Ankara 'da yaşam zor mu?

Esim artık hayatimda olmayacak sp li 3 yaşında bir oğlum 8 yaşında bir kızım var ailem, babam kimsem yok rabbimden başkasınada ihtiyacım yok sorum şuki ben iki cocugumla Ankara 'da sıfırdan bir hayat kurabilirmiyim ev kirası veya satılık evler çokmu pahalı yaşam nasıl orada özellikle Ankara dememin sebebi oğlum için doktor kontrolleri oluyor eşim yanımdayken şehir dışına çıkmak zor olmuyordu ama artık benim için zor oldu o yüzden orasını istiyorum birde hangi semtini önerirsiniz..

Güncellemeler
+1 yıl
Geri döndü saatlerce yalvardı seni kaybetmek istemiyorum diye bende reddedince boşanacağız dedi bende yok öyle bisey boşamayacağım çekişmeli olur falan dedi gözümü korkutamadı diye cocuklari almakla tehdit etti alamazsın haklarımı biliyorum dedim o korktu bu defa ilk kez onu böyle yalvarırken gördüm çünkü o beni ilk kez böyle kararlı ve herşeyi bitirmiş olarak gördü genelde ben alttan alırım ama bu defa gerçekten her şey bitmişti büyük yemin etti istediğim biri olacakmış bakalım zaman negostrck
Güncellemeler
+1 yıl
Affetmedim zamana biraktim simdilik ama ilk tartismada hersey tek celsede bitecek kuranin uzerine el basarak yemin ettin beni zorlamayacagina dair...
Ankara 'da bir kadin çocukları ile tek başına yaşayabilirmi Ankara 'da yaşam zor mu?