Arkadaslar erkek kardeşim sürekli eve kendinden büyük kız getiriyor ne yapmalıyım?

Çok rahatsızım işten geliyorum ailem memlekete gidiyor ya da annemle babam alışverişe birlikte gidiyorlar 4-5 saat yoklar bu durumu hemen kötü değerlendirip 16 yaşındaki kardeşim çok açık giyinen aşırı makyajlı bir kızı eve getiriyor kız çok rahat ben utandım ne işi var dedim o benim sevgilim dedi anneme söyleyemiyorum annem babam ona çok kızar kardeşim ergen kızdığı zaman dövmeye kalkıyor beni bağırıyor çok korkuyorum kızı da evden salamiyorum benim odama ne giriyor izin almadan. Girip bir bakayım dedim kardeşimle yatakta uzaniyolar bilgisayardan film izliyorlarmis ben çalışıyorum ama aklım hep kardeşimde benden korkmuyor uygunsuz videoları açıyor sesi odama kadar geliyor evden gidiyorum bazen ablamlara ama nereye kadar. 1 hafta önce geldi abla bana para verdin maaşından seni seviyorum diye sarılmaya kalktı bende kaçtım yanından aşırı korkuyorum psikolojim bozuldu napicam ben yardımcı olun lütfen çok zor durumdayım.

Arkadaslar erkek kardeşim sürekli eve kendinden büyük kız getiriyor ne yapmalıyım?