Ailem yüzünden sinir krizi geçireceğim?

Abilerim ablalarım kardeşlerim 18 yaşındayım 18 yaşıma kadar ailemden baskı görerek yetiştim şu ana kadar bana ne terbiye öğrettiler ne düzgün nasihat verdiler hiçbirini yapmadılar maalesef ben bir nevi kendimi yetiştirdim verdikleri sözleri tutmuyorlar sürekli ders çalış diyorlar benim kendi paramla ne alacağıma kendim karar veremiyorum ne giyeceğime kendim karar veremiyorum sevdiğim animenin tişörtünü almıştım kendime serseri kıyafetleri giyme diye kızmıştı köyde giyilen gömlekleri giydirecekler zorla durum o kadar kötü mağaradan çıkmış gibiler her şeye bağırıyorlar kızıyorlar sürekli kontrol altındayım güvenlerini kıracak bir hareket bile yapmadım odamın kapısı her zaman açık olur arkadaşlarım hep kontrol altındadır kiminle nereye gideceğimi dakikası dakikasına söylememi istiyorlar bir kere sevgilim oldu başımın etini yediler sürekli dalga geçiyorlar sürekli nasihat veriyorlar kendilerine göre komik ve eğlenceli geliyor sanırım onlar yüzünden kimi sevdiysem söyleyemedim sınıftaki kız arkadaşımdan ödev istediğim konuşmamla bile dalga geçiyorlar akraba içinde hemen oooo diyorlar duyurmadıkları kişi kalmıyor artık ve daha birçok şeyler varda yazarken bile sinirden titremeye başladım artık sinir krizi geçireceğim kavga dövüş patlayıp evden çıkacağım hayattan soğudum asosyal gibi evde oturuyorum bıktım hayatımdan bu durumda olupta düzelebilenler yazabilirse sevinirim

Ailem yüzünden sinir krizi geçireceğim?