Ben napicam kızıma baba olarak çok zor durumdayim?

Kızım 16 yaşında kaç gündür odadan çıkmadı bunalima girdi ağlıyor depresyonda hiçkimseye istemiyor sadece onu koruyorum baktığımda gizlice öyle ceset gıbı yatıp durup bakıyor kızım hayatı yasayamiyor çocuğum herkezden farklı herkes yaşıyor bir şekilde benim çocuğum çok garip ve dinden çıktı bağırdım çağırdm cezalandirdm ise yaramadi benim imtihanım çok kotu yaratan acı çektirmekten zevk alıyor erkekleri padisah kadinlari kole ozaman biz niye yaratıldık hepiniz geri kafali sıkıcısıniz bu dünyanın hiçbirşeyn evrenin farkında değilsniz Allah cinsiyet yaratiyorsa niye bizi uzak tutuyor iğrenç imtihan veriyor onun kuklasiyiz acı çektiriyor insanlar hepinizden nefret ediyorum korkuncsunuz cinsiyetler esit reşit ya tamamlamaliyiz bütün olmaliyiz ben kızım suyum diye hapismi olucam niye yaratildm din cinsiyet falan psikolojiye girdim ya herkezn çocuğu duruyor annesi babası şunu yapsa bunu yapsa kabulleniyor benim kızım ne ya niye boyle hala duruyor sanki başka evrenden gelmiş gibi napicam ben bu çocuğu her şeyi esit özgür bütün bakıyor ama olmaz napicam yaa...
Ben napicam kızıma baba olarak çok zor durumdayim?