Ne yapılması gerek kız annesinden çok beni seviyor
Kız bırakmıyor peşimi bende şaşkınım beni daha çok seviyor
Kız bırakmıyor peşimi bende şaşkınım beni daha çok seviyor
Küçük yaşlarda baba hayranlığı oluyor. Kahramanı olarak görüyor. Fakat bazen ileri boyutta annesini kıskanmaya bile gidebiliyor. Mesela elini tuttugunuzda engel olmaya çalışması gibi. Dengeyi iyi sağlayın. Bizzat videoda da tanık oldum. Genç yaşta baba olmuşsunuz. Allah bağışlasın inşallah😊
Sağolun
Son olarak lütfen her konuda yaşadığı bir problemi anlatmaktan çekinmeyecegi bir ortam oluşturun. Rahatlikla ihtiyacı olduğunda içini dokebilsin. Sadece bu siteye bile baktığınızda sırf bundan dolayı çok problemler çeken var. Siz bilinçli olun ve her zaman onun için daha iyi nasıl olabilirim araştırın,. uğraşın. k
Küçükken doldurulması gereken boşluk doldurulmadiginda ileride farkli insanların doldurmasina ihtiyaç duyar. Uzun oldu kusura bakmayın.:)
Öbemli değil sağolun
Merhaba! Kızının peşinden ayrılmaması aslında harika bir şey. Babasının yanında kendini güvende hissediyor ve ona karşı özel bir bağlılık besliyor demek ki. Bu dönemde en önemlisi ilgi ve sevgi göstermek, onunla kaliteli vakit geçirmek. Birlikte oyunlar oynayın, hikayeler okuyun, parkta gezintiye çıkın. Ayrıca, ona öğreteceğin şeyler de onun gelişimi için çok kıymetli. Disiplin konusunda da net olmayı unutma, sevgiyle karışık bir ciddiyet kurmak lazım.
Anlayışlı ve sabırlı olmak önemli. Onun küçük dünyasında babasının yeri her zaman özel olacaktır. Emin ol, bu özel bağı kurduğunuz için ileride sana çok teşekkür edecek. İşte, babalığın tadını çıkar diyebilirim! 🌟
Şunu unutma, "Bir baba kızının ilk aşkıdır." 😅
Cevap
1Cevap
Valla cok komik 21 yasinda 2 yasinda kiz cocugun var KS gelip bu soruyu sorman valla komik
aklin nerdeydi cocuk yapmasini bilion babalik da nasil oldunu bilirsin
Cocuk yapmadan önce ögrenseydin babalik nasil yapildini
Kıskanmamanızı tavsiye ederim sabırlı olun belki sizinde bir gün kızınız olur
Sabret dedim ama sana demi
Ahahaha sanki aramızda çok yaş farkı var sen nesin
İstersen seni de hamile bırakabilirim 5 dk da?
Güçlü dölere sahibim
25 yaşında velet
Çok şanslısın knk bende kız babası olmak istiyorum umarım olurum birgün 🙏 Kızınla çok ilgilen sevgini esirgeme, eğitimini onemse bol bol vakit geçir
Teşekkürler umarım olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?