Aile & Toplum Kavun mu , karpuz mu? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bence kayısı 😛 Güncellemeler+1 yıl Yorum yapan herkese teşekkür ederim 😊💐 Kavun mu , karpuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama ikisi arasında kavun derdim 0 0 Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kavun demeyenler hakkinda adli islem baslatiyorum. Tadi guzel. Zahmetsiz. Sulu. Soguk. Karpuz israildir. 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karpuz.Ama Mardin kavunuysa onu çoğu meyveye değişmem. ananastan bile lezzetli ya 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Mardin de yaşadım acur ve kavunu mis Yorumla TheCeketli +1 yıl Aa ne güzel Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Seçim yapmak istemem ama seçim yaparsam karpuz derim 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence de kaysı en güzeli. 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Karpuz severim daha cok 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hava sıcaksa kavunAşırı sıcaksa karpuz 🍉🍉 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Kavun kesinlikkkleee 🍈 ımmm 😋 0 0 Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bence de kayısı jdjjd 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Canım benim 🤭🥰 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Karpuz toqatlar ablağ 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence çilek hemde dağ çileği mis kokulu 0 0 Yorumla
leo91ist Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Kesinlikle karpuz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boş muhabbet ama yazıyım , kavun 0 6 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Dolu sohbet yap gelelim gardaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle değmez bı kere yaptık yarıda kaldık çabuk sinir yapıyorsun. Bu da bir test misali Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kimsin la sen 🤨😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napcan dovcen mi Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl İyi geceler 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ♥️ ♥️♥️♥️♥️ Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kavun işte görmüyor musun 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. 2 şıktan 3. Seçiyor olman da güzel kız 😅🙈 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Aykırılık ruhumda var 😎 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben daha çok kavun seviyorum 0 0 Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence cilek hani benim bayram tatlim 0 7 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Yedik bitti 👻👻 Yorumla gezenbirisi +1 yıl Bunun yanında beyaz peynirde mi vardı Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Rakı da vardı hem de sek 😛 Yorumla gezenbirisi +1 yıl Bilmem mi 😛😛 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tadıni bile bilmem biliyon mu 🥰 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl O emoji yanlış oldu 😂 olacaktı vay anasını avradını sayın seyirciler 🤦 Yorumla gezenbirisi +1 yıl Miav Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Karpuz 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Rica ederim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kavun 🍈 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim canım cevap için Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Rica ederim🤗 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kavun herzaman. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Daha mı lezzetli Yorumla isparos +1 yıl Bana göre evet. Yorumla
_ladyaderun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl karpuz 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla _ladyaderun +1 yıl Rica ederim Yorumla _ladyaderun +1 yıl mesaja bakabilir misin? Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kavunun kokusu ❤️ 0 6 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 3 senedir hiç birşeyin tadını ve kokusunu alamayan ben üzülerek okudum kız 🤭 Yorumla merakettimmişte +1 yıl nasıl kız 🥺 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Balım koku ve tat sinirleri kesilmiş benim ömür boyu tat ve koku yok bana en çokta evlatlarımin kokusuna hasretim 🥺 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yaaa çok üzüldüm hakkını helal et hatırlatmak istemezdim 🥺Rabbim şifa versin Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Canım benim helal olsun ❤️ amin kardeşim tüm şifa bekleyenlere inşallah 🙏 Yorumla merakettimmişte +1 yıl Amin 🤲🏻 Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Armut 😂😂 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kimin arkadaşı 😎 Yorumla LUCKAS +1 yıl Kesinlikle 😂😂😂 Yorumla
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kavun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla
sedeeffss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl karpuz 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla sedeeffss +1 yıl rica ederiim Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kavun 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hangisi varsa 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ksrpuz 0 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. hamsi 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kavun daha güzel 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. karpuz bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sevmiyorum ama ikisi arasında kavun derdim
Kavun demeyenler hakkinda adli islem baslatiyorum. Tadi guzel. Zahmetsiz. Sulu. Soguk. Karpuz israildir.
Karpuz.
Ama Mardin kavunuysa onu çoğu meyveye değişmem. ananastan bile lezzetli ya
Mardin de yaşadım acur ve kavunu mis
Aa ne güzel
Seçim yapmak istemem ama seçim yaparsam karpuz derim
Bence de kaysı en güzeli.
Karpuz severim daha cok
Teşekkür ederim cevap için
İkisinide çok seviyorum
Hava sıcaksa kavun
Aşırı sıcaksa karpuz 🍉🍉
Dün akşam kavun hoşuma gitti
Ikiside vaz gecilmezim benim
Kavun daha iyi.
Kavun kesinlikkkleee 🍈 ımmm 😋
Bence de kayısı jdjjd
Canım benim 🤭🥰
Karpuz toqatlar ablağ
Kavun abla resmen ballı meyve
Zor soru ama karpuz 🍉
Bence çilek hemde dağ çileği mis kokulu
Kesinlikle karpuz.
Boş muhabbet ama yazıyım , kavun
Dolu sohbet yap gelelim gardaş
Senle değmez bı kere yaptık yarıda kaldık çabuk sinir yapıyorsun. Bu da bir test misali
Kimsin la sen 🤨😂
Napcan dovcen mi
İyi geceler 😉
♥️ ♥️♥️♥️♥️
Kavun işte görmüyor musun
2 şıktan 3. Seçiyor olman da güzel kız 😅🙈
Aykırılık ruhumda var 😎
Ben daha çok kavun seviyorum
Şeftaliyi herkes sever.
Bence cilek hani benim bayram tatlim
Yedik bitti 👻👻
Bunun yanında beyaz peynirde mi vardı
Rakı da vardı hem de sek 😛
Bilmem mi 😛😛
Tadıni bile bilmem biliyon mu 🥰
O emoji yanlış oldu 😂 olacaktı vay anasını avradını sayın seyirciler 🤦
Miav
Karpuz
Rica ederim
Kavun 🍈
Teşekkür ederim canım cevap için
Rica ederim🤗
Kavun herzaman.
Daha mı lezzetli
Bana göre evet.
karpuz
Rica ederim
mesaja bakabilir misin?
kavunun kokusu ❤️
3 senedir hiç birşeyin tadını ve kokusunu alamayan ben üzülerek okudum kız 🤭
nasıl kız 🥺
Balım koku ve tat sinirleri kesilmiş benim ömür boyu tat ve koku yok bana en çokta evlatlarımin kokusuna hasretim 🥺
yaaa çok üzüldüm hakkını helal et hatırlatmak istemezdim 🥺Rabbim şifa versin
Canım benim helal olsun ❤️ amin kardeşim tüm şifa bekleyenlere inşallah 🙏
Amin 🤲🏻
Armut 😂😂
Kimin arkadaşı 😎
Kesinlikle 😂😂😂
Kavun
karpuz
rica ederiim
karpuzz