Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım yarın gezeriz yine diye plan yaptı annemde kesin izin vermez nasıl ne diyebilirim bahane olarak hevesim kursağımda kaldı zaten bayramdan bayrama geziyorum onuda zehir etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toplumda zaten erkeklere karşı hep bir önyargı anlamıyorum
Kızlara daha çok
Demek istediğim bir kadına merhaba desen bile sana sapık muamelesi yapıyor kadınlar gerçekten çok dengesiz
A*k zaten kizlarla dogru duzgun arkadas olunmuyor hep bi kiskanclik hep bi cekememezlik bunla kizlarda var
Evet bu yüzden kız arkadaşım yok bi tane knkam var erkek onla bayramda gezdim diye demediği laf kalmadı kescek miş beni adım çıkarsa orspluk yptm sanki
Kızlarla anlasamiyorum de kiskanslik yapiyorlar bana de
Diyince böyle dedi işte iyi bişey olsan kız arkadaşın olurdu
Cehaletten büyük ayıp mı varmış
Ben bişey diyince demediği laf kalmıyor
ayıp etmiş
Ağlıyorum
Tipik yobaz zihniyet
Dayancak gücüm kalmadı
O yüzden geri kalıyoruz. Kaç yaşındasın?
20
Annenin korkusu ne biliyorsun.
Yarın arkadaşıma nasıl bahane bulayım gelemicem diye
Açıkça ifade et.
Hayır söylemek istemiyorum öyle
O zaman karnının ağrıdığını söyle
Öyle yapcam
Siz gençlerin durumuna çok üzülüyorum. Hayatı yaşaya mıyorsunuz.
O nasıl anne yaa
Ağlıyorum elalem gibi erkeklerin altına yatsam el üstünde tutulurdum yarın arkadaşım çağırıyor yine nasıl gitcem bilmiyom gitmeye hevesim kalmadı zaten
Bence yatsan seni vurur gibi
Yatsam hayatta olmazdım
Dikkatlı ol xd
Arkadaşım yarında çağırıyor plan yaptık şuraya gitcez diye ne diyebilirim çünkü annem yollamaz biliyorum
Ailen biraz görmemişse böyle şeylerin normal karşıla sonuçta onlara göre erkeklerle dost olunmazdır
Önceden hiç laf etmiyor du şimdi birden bire etmeye başladı
Bilemiyorum yorum yapmaktanda çekiniyorum sonuçtan annen bilmeden yanlış konuşabilirim o yüzden sana bu konuda başarılar dileirm
Arkadaşlarıma nasıl bahane uydurmam lazım
Akraba gelecek de sonuçta bayram
Ben şahsen yalan söylemem senin yerinde olsam
Öyle inanmaz ayakkabı ayağıma vurdu yürüyemiyom dersem inanır mı
O çok saçma bence en mantıklısı akraba
İnanmazlar tanıyor akrabalarımı
Başım ağrıyo de üşütmüşüm midem bulanıyor falan de ben pek anlamam böyle şeylerden ben yalan söylemiyorum hiç
Mecburiyetten arkadaşımı da üzmek istemiyorum
Üzgünüm ben pek bilmiyorum böyle şeyleri
Böyle ailen olsa sende öğrenirdin Şanslısın
Teşekkür ederim ama bence annede hak ver eğer ekibinde hiç kız yok 5 tame erkeğin arasında takılman bir tık abdürt oluyp anlıyorum seni çocuklar kardeşim ciğerim diyorsun ama annelerimize ters şeyler bunlar
2 tane başka yok
Kız arkadaşım yok
Anladım kızlarla anlaşamıyorsum
Hayır çok kazık yedim kızlardan
Senin uşaklar manit yapsın de onlara
Yapmıyolar tipsizler
Kendilerine göre birilerini bulsunlar annah jfjfdk yardım et onlara kankalık bunu gerektirir
Kız arkadaşım yok benim nasıl yapıyım zaten artık erkekte yok annem yüzünden arkadaşsızım kısaca
Üzüldüm kanka geçmiş olsun menimde pek kız kankam Hepsi satıyor zamanla kızlar dedin gibi kazıkçı bir tık
Bu hayata ben ev de yaşamak için gelmişim ev hapsi yaşıcam intihar edene kdar
Pugb oyna kafan dağılır