Aile & Toplum Yeni insanlar tanımayı sever misiniz? Elvan_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yeni insanlarla tanışmak... Güncellemeler+1 yıl Bende severim arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl 3 kisi birden tanısalım dedi QSHSJQJ Yeni insanlar tanımayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Evet yeni insanlarla tanışmayı severim 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı. Gözüme kestirdiğimle tanışmayı severim.Birde öte taraftan hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkarmayı severim. 1 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Bayılırım. Her biri keyifli birer keşiftir benim için. 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tanışmaktan bıktım artık be. Herkese aynı şeyleri anlat anlat dur. Başka bir şey yok. 1 0 Yorumla
Üye1616 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O modda isem evet, ismin çok güzel bu arada Elvan. 1 1 Yorumla Elvan_34 +1 yıl Teşekkür ederim😁🤝 Yorumla
Keyfigüzel Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Severim, tanıdıklarımdan daha iyi insanlar tanıdığımda mutlu olurum. Eskiler çöp 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tanıyıp napcam:d seneler önce yeterince tanıdım 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Pişman etmeyecek kişilerle evet 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yalan dolan çok olunca doyuyor insanoğlu 1 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karşımdakı ınsanı etüt etmeyi severim 1 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Severim, çok çevremin olması hoşuma gider 1 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Çok severim yalnızım zaten evimde müsait 1 1 Yorumla muhen_diss +1 yıl Seni tanımak isterim Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Bazen severim bazen hiç içimden gelmez 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle severim 1 3 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ahha tanışma yeri önemlimi peki Yorumla Elvan_34 +1 yıl Evet dkdk Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Neresi olcak 😂😄 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Severim tabi 1 6 Yorumla HollandEUnl +1 yıl Gel tanisalim Yorumla HollandEUnl +1 yıl Daha ne istiyorsun Yorumla Elvan_34 +1 yıl Severim dediysek herkesle de tanisamayiz Yorumla HollandEUnl +1 yıl Hahahahaha sec adalarindan birini Yorumla Elvan_34 +1 yıl Ayip olur oyle Yorumla HollandEUnl +1 yıl Olmaz olmaz Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. cok severim 1 1 Yorumla auraventi +1 yıl tanışabiliriz o zaman Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Evet isterim 1 1 Yorumla maksatmuhabbet13 +1 yıl Tanışalımmı Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı. Evet severim 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sen peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet yeni insanlarla tanışmayı severim
Gözüme kestirdiğimle tanışmayı severim.
Birde öte taraftan hayatımdan çıkarmam gerekenleri çıkarmayı severim.
Bayılırım. Her biri keyifli birer keşiftir benim için.
Tanışmaktan bıktım artık be. Herkese aynı şeyleri anlat anlat dur. Başka bir şey yok.
O modda isem evet, ismin çok güzel bu arada Elvan.
Teşekkür ederim😁🤝
Severim, tanıdıklarımdan daha iyi insanlar tanıdığımda mutlu olurum. Eskiler çöp
Evet severim siz
Pek sevmiyorum
Tanıyıp napcam:d seneler önce yeterince tanıdım
Pişman etmeyecek kişilerle evet
Sosyal hayatımda evet.
Yalan dolan çok olunca doyuyor insanoğlu
karşımdakı ınsanı etüt etmeyi severim
Severim, çok çevremin olması hoşuma gider
Çok severim yalnızım zaten evimde müsait
Seni tanımak isterim
Bazen severim bazen hiç içimden gelmez
Hiç sevmem