Bazıları var ki, sevgili bulur bulmaz arkadaşlarını unutabiliyor. Hatta hiç görüşmüyor. Bazıları da dengeyi çok iyi koruyabiliyor. Peki siz hangisisiniz?
Sevgili bulunca arkadaşınızı satanlardan mısınız yoksa her ikisine de zaman ayıranlardan mı?

Bazıları var ki, sevgili bulur bulmaz arkadaşlarını unutabiliyor. Hatta hiç görüşmüyor. Bazıları da dengeyi çok iyi koruyabiliyor. Peki siz hangisisiniz?
Sevgili bulunca arkadaşınızı satanlardan mısınız yoksa her ikisine de zaman ayıranlardan mı?

Sevgilisi için arkadaşını satan büyük bir karaktersizdir zaten Sadece arkadaş değil arkadaşlığı için de sevgilisi satan aynı zamanda büyük bir karaktersizdir satmak değil mi zaten insanlık dışı bir deyimdir birini birine değişmek ne demek yani unutmasınlar ki o olmadan önce senin hayatında diğeri vardı
Sevgiliyi bulunan bir şey olarak görmüyorum. Sevdiğim birisi olunca da iki tarafa zaman ayırırım. Zaten sevdiğim de arkadaşlarım da buna anlayış gösterirler diye düşünüyorum.
Cevap
13Cevap
Sevgilim isterse arkadaşımı satarım
Dostlarımı yarı yolda birakmam. En dar günümde yanımda olan insanları sevgilime tercih etmem dost dediğin ömürlük bir olay sevgili ise geleceği belirsiz bir kavram.
Diğer bir deyişle yola çıktığımla yolda bulduğumu değiştirmem.
Sevgilinin yeri ayrı arkadaşın yeri ayrıdır. Bunun bilincinde değilsek zaten tek kalalım daha zararsızdır.
Satarım ayrılınca da giderim onlar da hiç satmamışım gibi davranırlar bizim olayımız bu arkadaş çevremle.
Arkadaş satılmaz asla..
Ama senin ona "arkadaş" dediğin ve davrandığın gibi onun da sana "arkadaş" olarak yaklaşması şartıyla..
ikisinin de yeri zamanı ayrıdrı. kimse için kimseyi satmam
Sevgili bulunca arkadaşını satan biri değilim, öyle insanlarla da arkadaşlık etmem
Sevgili herkesle olunurda dost herkesle olunmaz... dostum bir adım öndedir her zaman
Mecbur kalıyoruz diyelim bütün ilgiyi hanımlar üzerine istiyor. Masada dost kalmadı 😂
Ben her ikisinede ayrı vakit ayırab kısımdanım ikisini bir eyleyemem
Canım hangisiyle daha çok vakit geçirmek istiyorsa onu tercih ederim. Benim de boş vaktim kısıtlı sonuçta.
İkisinede zaman ayırırım galiba
Her ikisine de zaman ayıranlardanm
Her ikisine de zaman ayırmaya çalışırdım.
İkisinede zaman ayırırım
Zaman ayırırm tabi one öyle ergence hareketler
Arkadaşım olmadığından bir şey diyemicem
Satanlar net karaktersizdir
Kim gelirse gelsin arkadaşımı satmam
Zaman ayırırım
Sevgilim yok
Bir kız için arkadaş satilmaz
Valla ben satmıştım 😀
satan bizden değildir hacim
Satmışlığım var asdaadad😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?