Son zamanlarda ortalık feci karışık
Rusya ukrayna savaşı tüm dünyaya yayılır mı
Son zamanlarda ortalık feci karışık
Rusya ukrayna savaşı tüm dünyaya yayılır mı
İslam'a göre savaş olmak zorunda. Merhamei kıyamet öncesi büyük savaş. Hatay'ın amik ovası kan gölüne dönecek çünkü. Rusya Ukrayna'nın kıyı bölgelerini ele geçirdi bu yüzden Avrupa korkuyor kıyıdan kıyıdan Rusya bize de geliyor diye. ABD ve Avrupa Rus ve Çin tehditine karşı NATO'yu güçlendirmek istiyor. Muhtemelen savaş biz Rusya ile kötü düşersek başlar. Rusya boğazlara göz dikerse işte o zaman en büyük düşmanımız Rusya ve Çin olacak. Muhtemelen 3. Dünya Savaşı'nı Rusya boğazlar üzerinden başlatacak gibi geliyor bana.
Senin dediğin imkansız Rusya nato ülkesine saldıramaz boğazlar üzerinden falan o işler imkansız
Göreceğiz.
Dünya savaşı çıkmaz, ülke ekonomileri covid-19'dan sonra düşü yaşadığı için hiç bir ülkenin buna cesareti yetmez ki mesela çin amerikayı, yunanistan türkiyeyi, hindistan çini kışkırtıyor ama ortada sonuç yok belli başlı çatışmalar çıkıyor ama bunlar kendi aralarında yaptığı it dalaşları. Ama şöyle bir durum var her hangi bir dünya savaşında çin ukrayna rusya bizim yanımızda çin dünya silah ve nükleer konusunda en çok korkulan ülke rusya hava savunma ve nükleer konusunda gelişmiş bir ülke yanımızda olduklarından dolayı ters bir tepkimeye kadar olağanüstü savaş becerisi biziz
Dostum biz nato ülkesiyiz abd nin yanında oluruz böyle bir savaşta
çıkacak dünya savaşında nato birliği devam edecek mi sanıyorsun
Cevap
7Cevap
3. Dünya savaşı insanlığın kıyameti gibi olabilir.(Albert Einstein 3. Dünya Savaşı’nda Hangi Silahların Kullanılacağını Bilmiyorum Ama 4. Dünya Savaşı’nda Taş ve Sopalar Olacağını Biliyorum demişti)
Yayılmaz. Ama yunan Türk savaşı çıkarsa ozaman büyük bir dünya savaşı çıkar
Yunan Türk savaşı bana göre çıkmaz
Çıkabilir. Çok kızıştı ortalık. Zelensky'e yaptıklarını yapıyorlar Miçotakisr
İkisi de nato ülkesi Yunanistan ile ilişkiler hep böyle çıkara göre kimi zaman iki ülke de komşuyuz biz yav der kimi zaman da böyle dalaşma olur imkansız demem Rusya ukrayna savaşına da çıkmaz diyorduk ama düşük ihtimal
Bir şeyler duyuyorum, Temmuz çıkmadan savaş çıkacak. Tam anlamı ile savaş demesekte en azından sıcak çatışmalar olacak.
Ya zaten savaş hiç bitmedi ki
Etinden korkanın kemiğini...
Denk güçler savaşırsa çıkar.
Çıkar da bir ve iki gibi olmwz
çıkmaz ya
Bir şey demek zor
Zannetmiyorum
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?