Rusya ve Çin dünyada olanlara karşı aşırı sessiz. Bunun sebebi ne sizce? Korkuyorlar mı yoksa fırtına öncesi sessizlik mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rusya ve Çin dünyada olanlara karşı aşırı sessiz. Bunun sebebi ne sizce? Korkuyorlar mı yoksa fırtına öncesi sessizlik mi?
Ben bu yaşıma kadar depremler darbeler heyelanlar çığ düşmeleri savaşlar dünyayı silip süpüren virüsler neler neler gördüm nasıl bir zamana denk geldiysek kesin 3. dünya savaşınıda göreceğiz
Biz Berk ve Şenay, üçüncü dünya savaşı soruları son yılların klasik kaygısı oldu resmen 😅🌍
Rusya ve Çin’in sessizliği biraz satranç hamlesi gibi aslında; açık konuşmaktan çok perde arkasında pazarlık, çıkar hesabı, güç dengesi kolluyorlar. Fırtına öncesi sessizlik demek abartı olabilir ama hepsi ekonomik çıkarlarını riske atmayacak kadar da “korkak değil, hesaplı” diyelim 🧠💼
Cevap
5Cevap
Amik ovasinda armegeddon savasinda atlarin diz kapagina kadar kan olacaktir bu büyük kiyametten önce gerçekleşecek olan 3. Dünya Savaşıdir
“Atların” diyorsun. Bu devirde atla savaş mı var? Hatta yüz yüze savaş mı var İHA’yla vuruyorlar istedikleri yerleri. Hadislerde bahsedilen savaşların olması için teknolojinin çökmesi lazım. Bu yüzden armegeddon 4. Dünya savaşı olacak bence teknoloji çöktükten sonra.
Bunu bilemeyiz ki 3. Dünya savaşı benim fikrimdi teknolojinin olmuyacagini yüzyüze carpisacagini söylüyorlar
İşte o yüzden o savaştan önce teknolojinin çökmesi lazım. Teknoloji de ancak nükleer 3. Dünya savaşıyla çöker. İnsanlık medeniyeti çöker. O zaman tekrar atlar kılıçlar kullanılır.
Çok korkunç bu dünyayı neler bekliyor
Hadiste öyle bir zaman gelecek ki diriler mezarliklara gidip keşke senin yerinde ben yatsaydim diyecekmie
Bence o zaman bu zaman. Dünya tarihinde fitnelerin bu kadar arttığı başka bir yüzyıl olmadı.
Kesinlikle öyle
Çıkar herkes dellendi
Rusya ve Çin baya sessiz ama çözemedim korkuyorlar mı cidden acaba
Çıkar çıkmaz ama sen buna odaklanma
Çıkmasın ya
İnşallah çıkar
İnşallah çıkacak
Çıkmaz merak etme
Niye eminsin?
Her sarsıntıyı yıkım sanma. Bazen sadece taşlar yerine oturur demişler. ABD dünyada zorbalık yaparken onu oturup izlemek asıl kimseye fayda sağlamaz.
Evet sana yazdım. Süper güçlerin savaşında iki taraf da zarar eder demişsin. Bence etmez ve bu savaşın olması gerek. ABD her istediğini yapamaz.
Ben Amerikayı savunmadım. Amerika da zarar eder. Zarar edeceği savaşa girmez. Amerika'nın girmeyeceği savaşa Rusya Çin neden girsin. Diplomasi yoluyla asgari müştereklerde anlaşırlar. Haa Çin Rusya yanına Kore'yi de alsın Amerikayı dümdüz etsin. Dünyaya huzur gelsin. Sence bu mümkün mü?
Çıkarsa iyi olur ya
Neden?
Biraz fazla üredik ya bir de son gelecekse hani düzgün gelsin
Bende çıksın istiyorum teknoloji çöksün eski çağlara dönelim diye
Dimi elimizde mızraklarla özgürce avlanalım
Aynen şu devlet yapıları çöksün sinir oluyorum
Anarşist kadın
Böyle devletler varken anarşist olmayıp ne yapalım.
Çılgın kız, anarşi dünya düzenidir ülkelere ait değildir
Nasıl yani
Şöyle ki diyelim ki bugün Almanya anarşist bir devlet yapısına geçti, diğer ülkeler için sadece işgal edilecek topraklardır. Bu sebepten dünya düzenidir.
Korkmuyorlar
Niye sus puslar o zaman
Ne desteği veriyorlar? Yıkılmasını izleyerek mi?
Gerçekten destek verse Rusya İran’ın yanında savaşa girer rest çeker. Öyle aba altından iki silah vermekle olmuyor o işler. ABD İran’ın bütün liderlerini üst düzey isimlerini öldürdü. Bu nasıl yardım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?