Sürekli yapmış olduğunuz iltifatlara tepkisiz kalan kimse için tepkiniz ne olurdu?

Sürekli yapmış olduğunuz iltifatlara tepkisiz kalan kimse için tepkiniz ne olurdu?

Şimdi kıza 50 kere güzelsin lafı duymuş 50 tane abazan yazmış istagramdan yürümüş 10 kişiyle çıkmış beğenmemiş sen şimdi ne dersen de bitmiş duygu kalmamış onda standart gelir normal yani tepki vermem
👍
Merhaba,
Yüzeysel iltifatlar edildiğinden mütevellit, bazı kişiler samimi bulmayarak tepki vermiyor olabilir.
Ancak içine duygu katılmış ve fiziksel özelliklerden çok beğenilen karakteristik özellikler göz önüne alınıp, iltifatın yönü soyuta indirgendiğinde, tepki alma ihtimaliniz çok daha yüksek olacaktır.
Bir de şöyle bir sorun var: Tepkisiz kalan kişinin muhabbeti de genelde azdır ya da pek kulağa hoş gelmez. Dolayısıyla böyle kişilerin ciddi olup olmaması bilgisi, elde olan verilere bakılarak önemsenmemelidir.
Muhabbeti sarmayan, size bir şey katmayan kişilerin yalnızlığınızı elinizden çalmasına izin vermeyin diye küçük bir tavsiye vererekten müsaademi isterim.
Işıkla kal...
Merhabalar, ağzına sağlık fuzi ama içerisinden çektiğim kısım şurası oldu -
"Bir de şöyle bir sorun var: Tepkisiz kalan kişinin muhabbeti de genelde azdır ya da pek kulağa hoş gelmez.
Dolayısıyla böyle kişilerin ciddi olup olmaması bilgisi, elde olan verilere bakılarak önemsenmemelidir" doğru tespitler. Işıkla kal dost.
Kız güzel ise zaten alışkındır buna. Karşı taraf ile etkileşim ve ilgi yoksa istemiyordur.
Aynen. Daha bir sürü belirtisi var ama kişi hisseder bunu..
Onlar ayrı mevzu ama kişiye yaklaşımı, ilgisi, uyumundan kadın tamam, gel der yani...
Aynen öyle kardeşim :)
Eig için teşekkürler
Tepki göstermezdim, belkide inandırıcı gelmiyor olabilir ona. Yalan iltifatlara karnı yoktur belkide. Gerçek bir iltifat benimde hoşuma gider, ancak gerçekçi değilse bunu fark ediyorsam umursamam mesela. Yapmacık yaranmaya çalışan, menfaati olan insanlar olabiliyor.
Cevap
10Cevap
Duygusuz olduğunu düşünürdüm
Mantıken öyle kesinlikle.
Duvara anlatır gibi anlatsınlar bence veya duvara iltifat etsinler. Belki anlarlar ama nafile yine de. 😃
Kesinlikle haklısın kral şimdi bir şey diyecektim ama yeri değil 😅
Eyvallah kardeşim. Deme bence bu ara RTÜK yaiynda her an her şey olabiliyor. 🤣🤣🤣💯
İyi bayramlar...
İyi bayramlar 😂😂😂
Teşekkürler... 😃😃
Sürekli iltifat etmek ne kadar doğru ve güzel? İltifat değil sürekli iltifat demişsin. Iltifatin fazlası hoş bir şey değil bence taciz edilmiş gibi hissediyorum ben. Ve ilgim yok demek ki teşekkürler derim bir kez ve geçerim..
İltifat ya kabul edilir ya da mütevazi bir şekilde karşılanır. Bunların haricinde donuk bir tepki verilirse başka bir sorun vardır muhtemelen
Sürekli iltifat beni sıkar mesela. iltifat da samimi olmaktan çıkar. Bu yüzden iltifatlara soğuk davranırım.
Bu yüzden birine de sürekli 7/24 iltifat etmem. Samimiyetsiz olduğu anlaşılıyor bir süre sonra. Haliyle karşı tarafta tepksiiz kalır.
Benim duyunca en bı mutlu olduğum tek iltifat senjn gibi yemek yiyenini görmedim acaip hoşuma gidiyor bu iltifat :D
Soruya gelecek olursakta alışkındir. kibirlidir ya da ne diyeceğini bilmiyordur
Arkadaşlar iltifat herkese her zaman edilmez ki iltifatta edilende çok özel olmalı ayrıca sürekli iltifat bir süre sıkar yani alıştırmamak lazım ama nerde nasıl iltifat etmeyi de bilmeli
Hem kibirlilik hemde görgüsüzlük bana göre. Nezaketen bir teşekkür edilmeli.
Tabii herşeyin fazlası zarar, iltifatın bile. Abartıp karşı tarafı bunaltmamak gerek
Çok şık yapıyorsa karşı taraf sıkılabilir insan. ya da aşırı ozguvenlidir. Ama nezaketen teşekkürler denilebilir. Fazla ciddi durursa kibir var diye dusunurum
Banada çok iltifat gelir fakat küçüklüğümden gelme bir çok travmam var çok aşagılandım kısaca inanmıyorum iltifatlar bana gerçekçi gelmiyor
İltifattan hoşlanmıyor olduğunu düşünürüm ve bir daha iltifat etmem. Bende iltifattan sıkılan biriyim.
İltifatlara soğuk ve tepkisiz kalıyorsa sürekli iltifat yapmam yaptiğim iltifatları da geri alırımmm 😅
Demek ki benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum çünkü bu mümkün değil
kendisini beğenmiş kibirli egoist birisi olarak görürüm o kişiyi
Tepkisiz çünkü karnım tok ama ciddi, canayakın, sıcakkanlı esprili bir insanım
İltifatlar samimi gelmiyor
İltifat almadığım için soğuk kalanların ne düşündüğünü bilemedim. 😊
Bana da fazlasıyla yapılıyor ve bu kadar çok duymak bıktırıyor mecburen bazen teşekkür ediyorum bazen ise cevap vermiyorum
fena küstürmüşler derim neyin ne olduğunu görmüş ağızdan çıkan süslü cümlelerin değil efora ve eyleme tav olacak bir kişi
Tepki vermem suratım asılır sadece
Tamamıyla umrunda dilsin 🥳
İltifatla beraber bir de söylerim kendisine.
Ciddi değilde utangaçtır
Böyle bir insan hayatımda görmedim
Oğlak burcudur
Bunu kandıramam duygusuz bu
sinirlenirdim kavga ederdim
Odunum her türlü soğuk kalırım flsmfşeöf
İltifat ve yavşama farkı var ama
İlgi alanında değilsindir
Bana hiç edilmediği için hiçbir fikrim yok.
tesekkür ederim sadece.
Bikiyor insan
Evet deli etti beni, taktı m kafayı ona😒
kral ya derdim
Aaa ben😂
İltifat etmesi ilgimi cekmiyor
Bn tepkisizim
Sinir bozucu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?