Aile & Toplum Bayramda Akraba Sorularına Ne Kadar Hazırdiniz? sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çözümlü, Konu Anlatımlı Soru Bankası😀En çok hangi soru çıktı size? Bayramda Akraba Sorularına Ne Kadar Hazırdiniz? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Üstündeki bu ne? Makyajın çok abartı olmamış mı? Sınavın nasıl geçtı falan filan takmıyorum gerçi ben de annem biri bi şey diyince gelip bana kızıyor ona sinir oluyorum yoksa sanki çokta umurumda 0 1 Yorumla sEn_tabiki_26 +1 yıl baski oldukça daha cok yapasin geliyor demi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biz akrabağlarla konuşmuyoruz, babam kendi ailesiyle konuşur annem ve ben gitmem, annemde kendi ailesiyle konuşur babam ve ben yine gitmem. 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Ne derlerse evet diyorum 0 2 Yorumla sEn_tabiki_26 +1 yıl biraz sıkıntıli... Yorumla MissChucky +1 yıl Hayir diyip açıklama yapamam böylesi iyi sdgdh Yorumla