Başlık bulamadım:d?

Olay bayağı karışık uzun olabilir. Yaklaşık 2 yıldır sosyal medya üzerinden konuştuğum bi kız arkadaşım var 2 ay öncesine kadar gayet iyiydik kendisinin erkek arkadaşı var (normal arkadaş) bu arkadaşı fake hesap açıp ikimizi de işletti önce ona istek atıyor sonra bana beni tanımıyor fake hesaptan tanıştık daha sonra kendi hesabından istek attı dediğim kızla hem kendi hesabından hem fakeden konuşuyormuş. her neyse aradan biraz zaman geçince kız arkadaşım bunun fake hesabını engelledi. normal hesaptan konuşmaya devam ediyorlar. çocuk bunları kız engelledikten sonra bana anlattı gerçekte kim olduğunu söyledi ve kız arkadaşım benim hakkımda kendisine bayağı bilgi vermiş eski sevgililerimin ismini nasıl biri olduğumu vs (fake hesaba vermiş bu bilgileri) beni tanımak istiyormuş çocuk ama kendi hesabından yapamazmış bu yüzden fake hesaptan yazmış öyle diyor ben bunları öğrenince kıza sordum anlatmadım diyor direkt ağlama moduna geçiyor sen bana güvenmiyorsun diye çocuğa benim hakkımda attığı mesajları geri çekmiş nasıl oldu bu diyorum benim hesabıma girdi gördü hepsini diye birşeyler saçmaladı bu olayı böyle örtbas etmeyi başardı ve şu an çocukla kendi hesabından konuşuyoruz. kız konuştuğumuzu öğrenince kendi kendine triplere girdi kıskandı sanırım bilmiyorum kız fakeden bize yazanın o arkadaş olduğunu bilmiyor söylemedim çocuk söyleme lütfen diye yalvardı benim hakkımda konuştuklarını düşünüyorum çocuğa ne konuşuyorsunuz benim hakkımda diyorum cevap vermekten kaçıyor ne yapmalıyım sizce?
Başlık bulamadım:d?