Paralarını almak vs her şey çok kolay en kaşar kızdan bile kolaylar neden acaba
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nereden biliyorsun? Denedin mi? Ayrıca her evli öyle değildir.
%99.99999999999
Hayır
En kadar kız derken kendini de ne kadar küçük dusurdugunun farkında mısın 🤣
Kendimle ne alaka lan en kaşar kız en kolay en hoppa insandan daha kolaylar. Bekar erkekleri tavlamak zor ama evliler direkt maddi cinsel her şeylerini veriyorlar
En kasar kız hemcinsin ya hani
Çünkü para için seks yapan daha çok kadınlardır? Hiç duymadın mı
Ben o konuyu şöyle dusundum arz talep meselesi
Ve bunun hemcinsini erkeklerden daha düşük göstermekle bağlantısını çözemedim
Düşük görmek değil kadınlar arasında sadece para vererek elde edeceğin bş kesim var eskortlat yanş onlar da. Evli erkekler onlara erişimden bile kolay
Çok anlamadım doğrusu ama neticede cinsel açlığın afrikasi Türkiye takılmamak lazım
Hic kolay degil. Sahsiyetsiz erkeklero tavlaman kolay
Hepsi şahsiyetsiz o zaman 😄
Canim benim parayi görünce hanimeendiligini bozuk köle olan kadinlari genelleyip hepsi orooospu diyor muyum
evlenmişse zaten pek zeki değildir türkiyede evlenmek delilik yurtdışında daha makul
Şerefsz oldukları için onları tavlamaya çalışanlar da masum değil bu arada
AIDS hastası ksarlar onları da yoldan çıkardı çünkü onlara da AIDS bulaştırmak istiyor
Herkes sadakatsiz olmuş yav
Umarım karıları da başkalarıyla yatıyordur da
Abi erkek tavlamak ne zaman zor olmuş ki
Bekarlar evlilere göre daha zor
Seviyolar ucuz kadinlari
Ucuz olan ucuz sever ona lafım yok da neden evliler shshjsjd
Gözleri dışarda sadakatsiz volkanlar her yerde
açlar gözleri çöplükte
çünkü seçenekleri az. ( şimdilik )
Mesele seçenekse neden evli kalıyorlar ki?
orası garanti liman. ayrıca boşanma o kadar kolay değil. nafaka diye bir şey var.
Sırf nafaka vermemek için istemediğin biriyle aynı evde yaşamak zorunda olmak
istemediklerine ne biliyorsun ki. ? çakınlık yapanların evdekini istemediğini mi sanıyorsun :D :D adı üstünde çapkınlık kaçamak ne kadar çok o kadar iyi kafası
Gerçekten isteyen biri başkasına bakmaz bunu bilmicek kadar saf değilim rahat ol :)
Hayat hakkinda cok az sey bildigine emin oldum bence sen rahat olma daha cok tecrube etmen daha cok ogrenmen gerek. Kolay gelsin
Yooo ben de aldatıldım. Sevseydi aldatmazdı knk kendimizi avutmayalım
Kendimizi avutmuyoruz sizin bildikleriniz ve hayatin gercekleri cok farkli kader herkese farkli bir el acar hepsiyle ayni oynar. Bunlar benim uydurmam degil bak etrafina sence sen hakli olsan boylemi olurdu ikili iliskiler. Olmasi gerekenler olani cok farkli gordugun gibi
Çünkü gerçekten sevmiyorlar, bunu kabul edemiyoruz
gerçekten aşık değiller. İnsanların aldatmasın engelleyen tek şey aşktır ki oda geçici bir süreç. sevgi farklı. anlarsın ilerde ne demek istediğimi
Herkes aldatacak mı o zaman 😄
aldatan oranı şu an %70 falan kalan %20 beceremiyor veya fırsat bulamıyor geriye sadece %10luk bir sadık kısım kalıyor ki onlarında yamamış olması yapmayacağı anlamına gelmez.
Böyle bi aile yapısı ilişki tarzı olabilir mi? Hani herkes birilerini arıyor ve normal olan bu gibi. Ben ilişki yaşadığım gibi harici biri bana yaklaşsa huzursuz olurum şimdi erkekler öyle değil falan diyeceksin de ne azından başka kadından kendi karısına hastalık bulaştırmamak için yapmamalılar gerçek seven insan o riski emin ol almaz
kadınlar erkekleri geçmiş durumda. bak arkadaşım yani neyi tartışıyoruz bilmiyorum. her şey ortada bak etrafa. senin yaşın daha küçük. ilerde hayat sana ne getirecek bilemezsin. sen şu an olması gerekeni anlatıyorsun. etik olanı doğru olanı. ama hayatın gerçekleri gün gibi ortada. sadakat yok şartlar var
Başka kadından kendi karısına hastalık bulaştırmanın vicdanı rahat oluyorsa…
kondom kullanır bişey olmaz. ayrıca birlikte olduğu diğer kişinin kamuya açık olacağı ne belli belki o kii sadece bunla oluyor. kapatması belki özel metresi?
Hahahahahahah emin ol çok sadıktır evli bir erkekle olacak kadar kaşar bi kadın 😄 ayrıca kondom %100 bit koruma sağlamaz. Hpv virüsü oral seksle de bulaşır. :D
dönemsel sadakat olabiliyor. çünkü evli erkekle olacak kadın zaten o kişiye aşıktır. aşk sadakati getirir belli bir dönem. hereyse ben hayatın gerçeklerini ve gözlemlerimi söyledim. sen ister inan ister inanma kolay gelsin sana ;)
Ee senden önce kimse olmadı mı hiçbir şeyden emin olamazsın yapıyorsan o riski almışım demektir eşin de umrunda değildir net. Sen evine gittiğinde o kadının kiminle konuştuğunu vs hiçbir şey bilemezsin. Zaten kendin söylemişsin eninde sonunda onu yapan kadın başka bş evli erkek bulur kendine
atladığın konu erkekler üzerine yoğunlaşmış olman :D :D kadınların ihanet dünyasını tanıdığında erkeklerinki çok masum gelecek sana
Adamlar delik arıyor ne yapsınlar
Bulmuş işte kaç tane arıyor
Her deliği istiyorlar
Umarım karıları da tüm penisleri istiyordur
Genelde öyle olur
Ne güzelmiş Türk aile yapısı. Ama sokakta öpüşmeyin ayıp shsjsj
Sana bana ayıp derler kendileri amc. K peşinde koşalarlar 😅
Aldatan Abaza dayıların hepsi netflix dizilerine sallayıp akpye oy vermiyorsa bi şeu bilmiyorum sbsndnsnsjjs
Çok düşünme bunları keyfine bak boş ver 😅
Ben de anlamadım
Her yerde boyle Türkiye özgü bir şey değil ki
Var yediriyoz napalım :)
Karınız da var olanı başka erkeklere yedirdiği sürece sorun yok ki
Para bizde
Ben ne diyorum sen ne diyprsun. Karının başka erkek bulması için paraya ihtiyacı yok ki sosyal medyada saniyesine bulur
Erkeğim diye sokağa çıkıyorlar bunlar cok cok saf mk 🤣🤣
@JapanMakineleri harbiden ha zekada da sıkıntı var
Gidip test yaptirsa Aids li çıkacak Allah bilir 🤣🤣
Yok yok tek canım biz tek akıllı sizsiniz :)
Bu enayi amslklar olduğu sürece yollu kadınlar asla bitmez 🤣
@JapanMakineleri öyle biri vardı başka kadınlarla yattığı için hastalık kapmış karısına bulaştırmış karışı rahmini aldırmak zorunda kaldı çocuk sahibi olamadı
@JapanMakineleri senin önünede atayım bitane kıskanma garibim :)
Ülkemizdeki kadınlar çok şanslı hem bolca enayi var ceplerini dolduracak hemde havadan zevkini alıyorlar 🤣🤣
Amca bi git rezil olma daha da
Belli cebinde bes kurus yok kız arkadasın olsa onu kafeye götürcek paran yok burada erkeklık taslıyon
Hasikome ordan. amcaların altına yatan seni :) kac paralıksın smyle seni su japana ısmarliyim :)
Dolu AIDS hastası kadın var ulkede bu slaklar kenderine bulaştının bile farkında değil bu kadar cahilll bunlar 🤣🤣
Hahahaha varoş ağzını senin…….
İlkokuş mezunusun anca, belli :)
İlkokuş mezunu degilimde öyle varsayalım. Sana ne demeli asagıladıgın ilkokul luların altına yatıyon :) hemde yüzde verecek kadar uzmanı olmussun o kadar cok kisinin :)
Türkiye de cahill çok bu bir gerçek adamlar her deliğe girmeye meyilli onda hastalık var mı yokmu umrunda değil bu kadar da abazanlık olmaz la folloslar cokmu donderdi başınızı giden paranıza uzulmuyom da sağlığınıza yazık la🤣🤣🤣🤣
Yaşlı pislik, gözümde erkek değilsin. Karın da senin ne b*k olduğunu bilse yüzüne bakmaz. Toplum içine çıkamayan bi p*zeve*nks olursun anca burada ötersin o da gizli şekilde hahahahah mk malı
Ahahaha elestirdigin herseyi yapansın kendine bak :) hemde gizli olarak ahahahaahah
Ben evli değilim, git şimdi karından gizli sitelere gir başka kadınlarla sa anca PARANLA yatarsın, erkekliğin için değil paran için seninle olurlar sadece, beğendiklerinden istediklerinden değil. Al bu gerçeği g*tne sok:)
Senide parasıyla naoarlar napıyolar sne biliyon :)
karısına şikayet et