"günümüzün çocukları lüksü seviyor. kötü davranışları var, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar.
çocuklar artık evlerinin hizmetçisi değil, tiranı. anne babaları odaya girince ayağa kalkmıyorlar. onlara itiraz ediyorlar, destek olmak yerine laklak yapıyorlar, şapır şupur yiyorlar, bacak bacak üstüne atıyorlar, öğretmenlerine zulmediyorlar" Sokrates
Bunu okuyunca her döneme hitap ediyor gibi. Acaba alt dönemimizi anlamadan, çok mu yargılıyoruz. ?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Moruk tayfanin anlamadigi su. iceri girince ayagi kalktigimiz, siz diye hitsp ettigimiz aile iliskilerini rahatca esprilestigimiz dost gibi oldugumuz iletisim seklinden daha iyi yapan ne? Kesinlikle 2. Si daha cok memnun eder insanlari
sen kendinden sonraki nesli eleştirmeyecek misin yani. M. Ö bile bu böyleymiş.
Bu sadece bizim gibi geri kalmış ülkelerde olur ancak.
Af edersiniz ama Sokrates Çorumlu değil. M. Ö 2500 yıllarında yaşamış Yunan Filozof. Bizim gibi ülkeler de değil, tüm çağlarda tüm ülkeler de var bu. Sümer tabletlerinde bile yeni nesillerden şikayet edilen yazılar bulunuyor.
Sen yorumu anlamamışsın, bizim gibi ülkeler dedim, neden sadece türk toplumu aklına geliyor ki...