Merhaba arkadaşlar,
Ben evleneli 1 ay oldu. Fakat düğün de olacağı için aynı eve tam tam yerleşemedik eşimle. Kalacağımız evde eşimin. Ailecek yaşıyorlardı normalde ve sonrasında Kaynanam 2. evliliğinde ve il dışında yaşıyor. Eşimin abisi de il dışında yaşıyor. Neyse gelelim konumuza. Nişanlılık döneminde düğüne 2 ay kala başladık biz evi boyamaya tadilata vesayre. İkimizde çalışıyoruz ve akşamları eve zaman ayırabiliyoruz. Kaynanam da devamlı fikir vermeyi seven biridir. Aman böyle yapın şöyle yapın der. Biz tabi onun dediğini yapmayız. Eve de artık eşyalarım yerleşti. Yatak odam falan da geldi. Sadece düğüne 20 gün kala temizlik yaparız halıları koyarız dedim eşime oda kabul etti. Biliyorsunuz ki 1 gün sonra bayram. Kaynanam aradı eve gel işten sonra temizlik yapalım misafirlerim gelicek dedi. Bu arada il dışından geldi oturacağım evde konaklıyor kaynanam. Bayrama kadar eşimin abiside anneside benim düğünden sonra oturacağım evde kalacaklar. Bende dedimki anne ne gerek var misafire şu an düğün arifesi ev dağınık tadilat gördü, eşyalarım var heryerde bu bayramda gelmesinler dedim. Olur mu öyle şey nereye çağırayım beni görmeye geliyorlar temizlik yapılsen dedi. Tabi Ben köpürdüm iyice. Zaten yatak odama giriyor diyede kızıyordum. Birde yapma diyince bazı şeyleri yapma huyuda çıktı. Gelin olmak istemedim ben hiç. Kadın olarak ezdirmeyide sevmem kendimi. Neyse iş çıkışı gittim ben zaten uyksuzluk ve yorgunluk vardı. Eşimi bekledim konuştuk öyle. Eve hep beraber giriştik ben mutfaktayım. Kaynanam tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor. Yatak odama herşeyi doldurdu. 2 adet de kedimiz var. Tıkıştı onlarda odaya. Salondaki 3 parça eşyamıda kaldırmaya kalktı. Bende onlar orada kalacak dedim. Kim görücek sanki dedim. Misafir gelicek dedi. Bu eve kimse gelmicek istemiyorum ben dedim. Evlilik arifesinde bir ev burası kimse görmicek şu an eşyaları dedim. (Bu arada bu misafir konusunu eşimde istemiyordu. Yani biz ne karar verirsek ikimiz birbirimize söylemeden karar vermeyiz.) Senden izin istemiyorum dedi bana. Bana öyle diyince bir anda patladım. Tartışma çıktı baya. Eşime beddua etti. Bana nankör dedi. Al karın bu senin dedi. Gerçek yüzünüde görmüş oldum dedi. Gelin dediğin kaynanasını hergün aramak zorunda, Bu evi senin düşünüp temizlemen lazım dedi. Bir sürü şey saydı. Bende kardşimi aradm babamla annem köpürdüler babam almaya geldi beni. Annesi sinir krizi geçirdi hastaneye kaldırdılar. Babam geldi sonra bu evde oturmayacaksınız gece konduda oturun huzurunuz daha çok olur dedi. Kendi evim muamelesi yapıyor kadın dedi. Biz herşeye sustuk diye seni ezmeyemi çalışıyorlar dedi. Bir sürü şey dedi oda. Anlayacağınız böyle dostlar. Bu en sıcak olay olduğu için anlattım. Bir sürü daha var. Sadece dün patladım bende. şu an okadar herşeyden soğudumki o kadar yoruldum ki. Evlilik kötümü o kadar ya. Bu kadar rezil olduğumu bilmiyorum ben.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer