Aileme rest çektim, haksız mıyım?

Merhabalar herkese buradaki herkes hep destek oldu, yardımcı oldu bana sizleri seviyorum. Anlatmaya nereden başlasam sizi yormasam bilemiyorum. Ben 21 yaşındayım ailem sürekli ders çalışmam konusunda baskı yaptı, yönlendirdi. Sen ders çalış gerisini biz hallederiz tarzında telkinlerde bulundular. 2 sene önce üniversite sınavında Türkiye derecesi yapıp Ankara’da Türkiye’nin en iyi tıplarından birine girdim. İlk sene online olduğu için gitmeden sınıfımı geçtim. Bu sene gidip yurda yerleştim ancak tüm senem hayal kırıklığı ile geçti. Sürekli olarak ekonomik problemlerle boğuştum. Yurda adapte olamadım ve çok sıkıntılar çektim. Aileme eve çıkmak istediğimi söylediğimde şu an maddi olarak bunu karşılayamayacaklarını en kısa zamanda ev satın alacaklarını (anneme ciddi miktarda bir miras parası geldi) sadece sınıfı geçmeye odaklanmamı söylediler. Ben de tamam diyip derslerime odaklandım. Son 6 ayım tamamen ders çalışmakla geçti ve psikolojim inanılmaz yıprandı. Bir taraftan ekonomik problemler, bir taraftan sürekli dersleri düşünmem kütüphaneden yurda geç gelince sürekli yurt memurlarıyla tartışmam iyice bunalttı beni. Sene sonunda tüm olumsuzluklara rağmen çok sağlam puanlar toplayıp sınıfımı büte dahi kalmadan geçtim ve evime döndüm. 1500 lira kredi kartı borcu ve 0 lira ile memleketime döndüm. Babama durumu anlatıp maddi olarak zorda olduğumu söyledim. Babamsa problemlerimle pek alakadar olmadı. Asıl sorunum maddi yetersizlikler değil ekmek bulamadığım günler dahi oldu şikayet etmedim asıl sorun paramız var ancak bu para nedense benim hayat standartlarım için kullanılmıyor. Abim bu sene okulunu bitirdi ve yıllarca babamın kredi kartını kullandı. Bu sene babama teslim etti ve doğal olarak kartı bana vermesini istedim ama babam kabul etmedi. Bilgisayarım sene içinde bozuldu ve yaklaşık 1 ay kıytırık bilgisayarımı tamir ettirmek için mücadele ettim bu olaydan bir ay sonra babam abime 14.000 TL’lik Macbook aldı. Yıllarca abim babamın arabasını kullandı ben de yazın en azından biraz gezerim umuduyla arabayı istedim ama onu da vermedi. Tatile gitmek istedim bir arkadaşımın yanına ama onun için de param yok dedi. Bugün gerçekten çok sinirlendim ve evde anneme bağırıp çağırdım. Babamı da arayıp okulu donduracağımı bir sene çalışıp kendi paramı kazanacağımı sonrasında bir daha görüşmek istemediğimi belirttim. Her şey üst üste geldi ve ben artık çıkar yol göremiyorum. Hayatıma hiç saygı gösterilmediğini düşünüyorum ben böyle rest çekince babam biraz yumuşadı şöyle böyle yazdı beni yorma neden böyle yapıyorsun felan dedi ama laf ağızdan bir kez çıkar dedim. Şimdi ben haksız mıyım arkadaşlar? Hata mı ettim?

Aileme rest çektim, haksız mıyım?