Tgrt Haberin Erkek Cinayetini Savunması. Bu nasıl bir skandal böyle? ?

06.07.2022 Çarşamba bugün. Saat 11.43 . 20 dakika önce Tgrt haberi izliyordum ve öyle bir haber yaptılar ki, sinirden kumandayı fırlattım. Allah sizi kahretsin. Bu nasıl bir haber, nasıl bir habercilik. Bu nasıl bir erkek düşmanlığıdır böyle. Ben bir şey söyleyeyim. Bu tarz haber yapmak kesinlikle fikir özgürlüğü falan değildir. Bir cinayetin savunulması asla ama asla fikir özgürlüğü olamaz. Bir suçu savunmak da bir suçtur.

Haber şu. Kız tacize uğradığı gerekçesiyle (ki ortada hiçbir kanıt yok) adamı katletmiş. Haberde ise sadece kızın ve kızın avukatının görüşüne yer verilmiş. Adamın sadece bir tane fotoğrafı konmuş. Adamın ailesinin görüşleri, çevresindeki yakınlarının görüşleri vs hiçbir şekilde paylaşılmıyor. Adamın hakkı da savunulmuyor. Şimdi konuya gelelim. Haberde diyor ki, kız şunu söylüyor : "Çeşmede su doldurmaya giderken bana baktığını gördüm. Ben de dayanamadım, kendimi koruma amaçlı öldürdüm. "

Bknz burada bir saçmalık var. Kendini koruma amaçlı yapılan şey, karşı taraf sana saldırdığında olur. Zaten kızın ifadelerine bakılsa dahi, kız açıkça erkeği katlettiğini söylüyor. Yani kız suçlu. Ceza alması gerekiyor. Kendini avukat zanneden zat ise, ki muhtemelen Tgrt haberin yandaş elemanı falandır, diyor ki Türk adaleti cesur bir karar vermişmiş. Kızı tahliye ederek mi cesur karar verdi? Bu ne saçma bir cümle. Ve siz bir haberci olarak nasıl bu saçmalıkları paylaşmaya cesaret edersiniz. Oğlum millet kafayı yemiş lan açlıktan. Ekonomik krizden. Bu ne saçmalık böyle. Bir cinayet var ortada kendinize gelin. Kız bir de 3 yıldır tacize uğruyordum diyor. O zaman gidip dava etseydin. Polise söyleseydin. Kalkıp öldürmen mi gerekiyor. Ve arkadaşlar size şunu söyleyeyim. Muhtemelen taciz falan da yok. Yani adam kızı ellememiş, cinsel hiçbir şey yok ortada. Tacizin t si dahi yok. Taciz kelimesi çok abartılıyor. Ortada cinsel bir saldırı yoksa, taciz yok demektir. Bu taciz kelimesi öyle saçma anlamlarda kullanılmaya başladı ki, ota boka taciz diyorlar. Taciz kelime anlamı ile rahatsız etmek demektir. O zaman keyfime göre derim ki, şu kişi beni taciz etti (rahatsız etti). Hayır etmedi mi diyecekler. Ben oldum kardeşim. Varlığından rahatsız oldum. Varlığı beni taciz etti. Bana adres sordu taciz etti. O zaman bakın, bu çıkmaz bir sokaktır. Herkese bu iftirayı atabilirsiniz bu saçma mantıkla.

Bu akp ne yapmak istiyor ben çözemedim. Açık açık erkek düşmanlığı yapıyor.

Şimdi biri çıkar der ki, bunu mu kafaya taktın. Vardır öyle manipülasyoncular. Evet bunu kafaya taktım. Neden biliyor musun? Çünkü bir erkeğin başına gelen şey, benim de başıma gelebilir, senin de başına gelebilir. Bir kız erkek katletdiğinde ceza almayacağını bildiği için, bundan cesaret duyarak seni katledebilir, sana zarar verebilir. Bu gücü onlara veren erkek düşmanı adalet sistemidir. Bir erkeğe yapılan, bütün erkeklere yapılmış demektir. Buna asla izin vermemeliyiz. Kızın adı Azra Erdağ miydi neydi, tutuklanmalı bu kız ve ömür boyu hapis cezası almalı.

Güncellemeler
+1 yıl
Ortada taciz falan yok. Ama taciz olsa ve kanıtlansa dahi yine de ceza almalı. Sebebi de taciz, karşılığında bunu yapanı öldürmeyi gerektiren bir şey değildir. Kırmızı ışıkta geçmek suçdur, ama geçti diye öldüremezsin. Taciz varsa, gidip dava edeceksin o zaman. Öldürmeye hakkı yok kimsenin kimseyi. Öldürmek çok ağır bir şeydir. Bu cinayeti savunan kim varsa, benim gözümde katildir. O katil kızdan hiçbir farkı yoktur. Bu cinayeti savunan herkes vahşi ve barbardır.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu kişiden kişiye göre değişmeyen bir şeydir. Hangi dönemde yaşıyoruz. Mağara döneminde mi? Farklı kabileden bir kızla konuştu diye kafası taşla ezilen insanların olduğu bir dönemde mi yaşıyoruz, yoksa modern olduğunu düşündüğümüz 21. yy da mı?
Tgrt Haberin Erkek Cinayetini Savunması. Bu nasıl bir skandal böyle? ?