Trans kadın olmak istiyorum (uzun)?

Çocukluğumdan beri feminen biriyim sürekli kızlarla oynardım hiç erkeklerle takilmazdim futbol falan zaten oynamam sırf bu yüzden ortaokul hayatımda çok zorbalığa uğradım lisede erkek lisesinde okudum iyice dikkat cekiyodum yine zorbalığa uğradım daha önce 2 kez intihara kalkıştım bedenimden nefret ediyorum sürekli sakallarım uzuyor bacak kıllarım uzuyor her gün onları alıyorum kaç kez denedim kızlarla konuşmayı falan ama gram onlara karşı ilgi hissetmiyorum erkeklerden çok hoşlanıyorum sırf bu yüzden evlenemeyecegimide biliyorum ailemin yüz karasıyım bi yandan cinsiyet değiştirmek istiyorum günah olduğu için korkuyorum tek destekçim annem babam homofobik akrabalarımın hepsi böyle cinsiyet degistirirsem annem beni her zaman destekleyeceğini yanımda olacağını söyledi bana dayanamaz babam öldürür beni kendimi bu bedene ait hissetmiyorum küçükken allaha isyan ediyodum neden beni erkek olarak yarattın diye elbise giyinip makyaj yapmak istiyorum cesaret edemiyorum askerlik yapmak istemiyorum tecavüze uğrama ihtimalim var girdigim her ortamda dikkat çekiyorum erkeksi davranmaya çalışıyorum ama elimde değil ne yapmalıyım sizce kimsem yok hiç arkadaşım yok beni anlayan biri yok yapayalnizim çok mutsuzum ibadete yönelmeyi de denedim namazlarimi kiliyodum ama artık pes ettim kafamda yine intihar düşünceleri var lütfen bana yardım edin çaresizim homofobik pisliklerin yorumlarını kaldırıp engelleyeceğim ona göre yorum yapın

Trans kadın olmak istiyorum (uzun)?