Babamla annem bayram için köye gittiler yolcu ettikten sonra eve gidip ağladım resmen. Normalde her bayram beraber giderdik ama bu sene gitmek istemediğim için kaldı. Şuanda evde büyük bir sessizlik var ve niyeyse ağlayasım geliyor düşündükçe. Sizce aileme bağlı mıyım? Birkaç ay sonra üniversite okumak için ayrı eve çıkıcam. Buna bile ağlıyosam büyük sı*tık demektir.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
611şu an tam olarak böyleyim
emzik vereyim
Normal tabiki aile bağlarınız güçlü bu çok güzel bir durum. kiz cocuklarinin özelliği bu kiyamam ya zamanla alışırsın kuzum. bu anne ve babana değer vermenden çok sağlam bir bağının olduğuna işarettir. Aile kizi...
aa deliye bak. yuppi diye havalara uçmalıydın. keyfine baksana. Hangi şehirdesin?
Aslında gideceklerini duyduğum andan beri uçuyordum havalara ama veda ederken derin duygulara kapıldım ondan böyle oldu vedalardan nefret ediyorum da. bu arada istanbuldayım niye sordun
Negüzel istanbuldasın da. (bende) yapacak bir sürü şey de bulursun. Yalnız yaşamak çok güzel. yemek yapamıyorsan haber ver :)
Ailene bukadar bağlıysan neden gitmek istemedin ki? Bayramı birlikte geçirmek güzel olurdu. Demek ki bağımsızlığı öğrenmen gerekecek.
Normal ama yarına birşeyin kalmaz keyfine bak😃 keşke bende tek kalabilsem be 😂
Bende yalnız kalacağım bir kaç ay sonra tek problemim yalnızlığı sevmiyo olmam kalabalığı severim ama yalnız kalıcam diyede ağlamam ya 😂 tadını çıkart bence
Yanlış anlamayın ama Allah göstermesin annen vefat ederse nayapıcan bu günlerin kıymetini bil ilerde çok ararsın
Üniversite gitmek çok acı seneye bende gidebilirim :(
Alışırsın merak etme, insanoğlu her şeye alışıyor
Muhtemelen yarın evde kopuyor olucam ama o veda etme faslı duygulandırdı beni
Hahaha çatlak ya 😂
Yalnız kalmak çok eğlenceli. Tadını çıkar:)
İşte o kısım mutluluk verici
Minik bir kuşsun çünkü sen daha
Keşke benimkiler de gitse
Niye ağlıyorsun ki
Ne biliyim galiba aileme biraz bağlı biriyim
Ama unutma elinde sonunda ailen senden bir gün gidecek
bunu şu an hatırlatmasaydın iyi olurdu ama evet doğru söylüyorsun
Dertleşmek ister misin
Anaaa çen ağlıyon mu🥺 geçer geçer alışırsın
Annem gitti 1 ay keyif yaparım 😂😂😂
Manyak mısın, yalnızlığın keyfini çıkar :))
Çocuk musun?