Aile & Toplum 1 ay Her geçen gün neyden soğuyorsunuz? Rascoln36 Master Takip Et FacebookTwitter 10 Her geçen gün neyden daha çok soğumaya başladınız? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Her geçen gün neyden soğuyorsunuz? 156 Görüşünü yaz
Şişkoletta | Aile & Toplum konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Soğuduğum bir şey yok her şey yolunda gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BeratBozkurt Xper 5 1 ay Zaten ölümüne nefret ettiğim Kizlardan ve zaten 2 kisi haric hepsinden nefret ettiğim ailemden olan o 2 kişiden... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KIZILİNKA | Aile & Toplum konusunda 79 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay İnsanlrla uğramaktn Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Aile & Toplum konusunda 7,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Hayattan soğuyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zalimsinhayat91 | Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Guru 1 ay yaşamaya çalışmaktan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
queennn00 | Aile & Toplum konusunda 116 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Kendimden dlldldpdotot Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ProfDiceksiniz | Aile & Toplum konusunda 583 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Yaşamaktan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sacmaliklardunyasi2 | Aile & Toplum konusunda 181 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Hayattan... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bafiabi | Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Guru 1 ay İnsanlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
merakettimmişte | Aile & Toplum konusunda 4,2b görüş paylaştı. Master 1 ay insanlardan.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Minikbalkız | Aile & Toplum konusunda 178 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Hayattan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tülay_Adıgörmüş | Aile & Toplum konusunda 50 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Hayattan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lobellia | Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Hayatın kendisinden. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Adiabatic Xper 3 1 ay çay mıym ben Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Rascoln36 1 ay Engellendin Yorumla Adiabatic 1 ay espirikçi karakterime laf ettirmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
156Soğuduğum bir şey yok her şey yolunda gibi
Zaten ölümüne nefret ettiğim Kizlardan ve zaten 2 kisi haric hepsinden nefret ettiğim ailemden olan o 2 kişiden...
İnsanlardan djdn
İnsanlrla uğramaktn
Hayattan soğuyorum
yaşamaya çalışmaktan
Kendimden dlldldpdotot
Seni alakadar etmez
İnsanlardan yaşamaktan
Yaşamaktan
Yaşamaktan
Hayattan...
İnsanlar
insanlardan..