şu an 42 yaşımdayım yaklaşık 19 yaşlarındayken o zaman için büyük ama şimdi gülerek anımsadığım bir hata yapmıştım. İntihar etmeği düşündüm öğrenciydim. Hatta otele gidip ilaç içeyim sonra hiç uyanmayayım diye plan yapmıştım. Sonra ne olduysa vazgeçtim. Şimdi dünyanın en mutlu ve şanslı insanıyım. Maddi olarak Durumum çok iyi ve şimdi düşünüyorum ya intihar etseydim bu mutluluğu hiç yaşamayacaktım.
Benim ailem berbat halde. yasantim berbat halde. Daha demin beni dövdüler. Kardeşim içki o bu şu içti diye kızdım diye beni dövdü evden kaçtı. Abim bana vurdu. babam annem bana kızıyor bağırıyor. bir yere giidnce konuşsam kızıyorlar. dışarı çıkamıyorm ise girsem kızıyorlar. uniye başlayacağım sırt çantam bile yok ayakkabım bile yok hicbiseyim yok. 5 yıl önceki tişörtümle geziyorm her gün.47 kiloya düştüm. babam hicbiseyi başaramamış biri kalp krizinden öldü ölecek. annem suçu hep bende buluyor bana kızıyor. abim kardesm çalışmıyor aylak pçler gibiler. dışardan simit alamiyoruz. 19 yasindayim. özgüvenim yerle bir ettiler.13 yaşından beri depresan kullaniyorm hiç sevilmedim. ne ailem ne bir arkadaşım var.
Sen bütün olumsuzluklara rağmen çok çalışıp okumalısın inanki ölmeye cesareti olan birisi bu sorunları çok kolay aşar. Ben öyle yapmıştım. Zaten ölecektim neyden korkabilirim neyi kaybederim ki diye çok çalıştım üniversiteyi bitirdim sonra daha çok çalıştım ve daha yükseye çıktım. Merak etme sen çalış şansın hep yanında olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vavv neden kimi vurucaksın.
Kendimi
Söyleme böyle. Neden peki derdin ne
Söylemekle alakası yok nasıl bulurum?
şu an 42 yaşımdayım yaklaşık 19 yaşlarındayken o zaman için büyük ama şimdi gülerek anımsadığım bir hata yapmıştım. İntihar etmeği düşündüm öğrenciydim. Hatta otele gidip ilaç içeyim sonra hiç uyanmayayım diye plan yapmıştım. Sonra ne olduysa vazgeçtim. Şimdi dünyanın en mutlu ve şanslı insanıyım. Maddi olarak Durumum çok iyi ve şimdi düşünüyorum ya intihar etseydim bu mutluluğu hiç yaşamayacaktım.
Benim ailem berbat halde. yasantim berbat halde. Daha demin beni dövdüler. Kardeşim içki o bu şu içti diye kızdım diye beni dövdü evden kaçtı. Abim bana vurdu. babam annem bana kızıyor bağırıyor. bir yere giidnce konuşsam kızıyorlar. dışarı çıkamıyorm ise girsem kızıyorlar. uniye başlayacağım sırt çantam bile yok ayakkabım bile yok hicbiseyim yok. 5 yıl önceki tişörtümle geziyorm her gün.47 kiloya düştüm. babam hicbiseyi başaramamış biri kalp krizinden öldü ölecek. annem suçu hep bende buluyor bana kızıyor. abim kardesm çalışmıyor aylak pçler gibiler. dışardan simit alamiyoruz. 19 yasindayim. özgüvenim yerle bir ettiler.13 yaşından beri depresan kullaniyorm hiç sevilmedim. ne ailem ne bir arkadaşım var.
Ben nerden bulabilirim acil biliyor musunz
Sen bütün olumsuzluklara rağmen çok çalışıp okumalısın inanki ölmeye cesareti olan birisi bu sorunları çok kolay aşar. Ben öyle yapmıştım. Zaten ölecektim neyden korkabilirim neyi kaybederim ki diye çok çalıştım üniversiteyi bitirdim sonra daha çok çalıştım ve daha yükseye çıktım. Merak etme sen çalış şansın hep yanında olacak
Benim hiçbir beklentim yok hayattan. nerden bulabilirim?
Peki neden silah
Sıkıp ölrm
Bence yapmazsın. Yapsaydın daha bir sürü kolay yolu var. Zaman harcatma önce kafanda netleş
Ne gibi kolay yolu var
Gerçekten derdi olanlara yardım edelim. burada ilgi çekmene gerek yok
Abi kolay yolu ne var Allah aşkına. Arabanın önüne atsam başkasının başına bela olcam. Çatıya çıkıp atlasam sakat kalırm ölmem
Zaten öleceksin demi mücadele etsen bir şey kaybetmezsin
Zaten öleceğim ama daha fazla zorluk çekmek istemiyorum
Bence bir dene olmadı sonra yaparsın
Uzun katlı bir binadan atlasam ölrm demi boşa tüfeğe neye para da vermem. Toplu konutlarin oraya gidiyim yarın
kendınımı vurcan hoslandıgın erkegımı
Nasıl bulcam biri desin ya . kendimi
dermde ask meskmı? olay
saka saka yapma boyle seyler aman dıyım saka bı yana akıllıı ol duzelır hersey
ıns
Hayır
neden ki?
İşim var. nasıl bulurum
sebep nedir?
İntihar etmem gerekiyor acil
yani kendini vurma sebebin nedir?
hiç bir sebep geçerli olamaz. hani bişi yapmışındır idama mahkum etmişlerdir o zaman olur.
Yok benim yaşayacak gücüm yok. ne ailem ne başka bişey. acil nasıl bulucam biliyor musunuz
bi derdini desen var ya hemen bakıcaz ama.
Çok var nasıl bulcam?
taktı ya. vazgeçmenin yolu yok diyorsun yani
Sebeb
Bulmam lazm