Kardeşi değil de ablası veya abisi olanlar da, soruyu kendilerine yaptırılan eylemler olarak algılayabilirler. 😅
Öhm, öhm... Gelelim soruya. Kardeşler niye vardır? Tabii ki ablalarının ve abilerinin verdikleri görevleri yerine getirmek için. 😌
Ben başlayayım: Tam bir şeye odaklı olduğu anda kendisine sataşmak ve kalkıp su getirmesini rica etmek (!)😂 (Bu eylem birkaç defa tekrar edilebilir. Ve insana haz veren bir yanı vardır. Az önce denendi, onaylandı.)
Sıra sizde. 👇
Kardeşinize yaptırmaktan keyif aldığınız bir şey söyler misiniz?
Kardeşime neredeyse bir şey yaptıramıyorum daha çok o bana her şeyini yaptırıyor. Allah çocuğa bir ikna kabiliyeti vermiş gerisini koy vermiş kendi halletmiş o derece ama onun ablası olmaktan da her zaman gurur duyuyorum işin şakası da bir tarafadır. 😉💙
bakımlarımı yaptırmak elimin altında bedava ağdacı siyah nokta yok edicisi vs vs türlü türlü şeyleri yapıcısının bana asla hayır diyememesi 😂 bazen canımı acıtıyor vs ve cevabı ee bedava olunca muamele bu diyo para ver nazik davranayım işlemlerde diyo😂😂😂😂
şimdi iğneli epilasyon yaptırıcam ona gene bedava 😂😂😂😂 bana diyo ki buyrun hanımefendi hangi işlemi istiyorsunuz 😀 bende köpek şu hareketlere bak havaya bak ya
Kardeşimsin istediğim tişört ünü giyebilirim buna hayır diyemezsin. bu erkek kardeşim ile olan diyoloğum😃 cvp ise şu al istediğini giy tüm dolaba göz koydun zaten 😜 sıra kız kardeşim de ablacım saçlarımı tarar mısın sonra da güzelce örermisin.😃
Hesap ödetmek.😂😂😂Ayni sehirdeysek beraber kokorec yemeye gideriz gece 2,3 farketmez. Sabah 6 gibi sokak basindaki lokantada kelle paca icmeye gideriz. Yemek yemek uzerine kurulu bir iliskimiz var.😂
yaptırma yaptırıyorum ama ilk dediğimde hemencecik yapması nadir sorguya çekiliyorum resmen yinede yapıyo ama işte efor sarf edince ne anladım o işten ben