Kendimden küçük erkeklerle oluyorum diye oğlum benimle konuşmuyor, nasıl anlamasını sağlarım?

Aslında evli bir kadınım ama eşim bir yerden sonra mide bulandırıcı gelmeye başladı ondan başka erkeklerle olduğumdan haberi var ama anlayış gösteriyor ben gecelere akmayı seviyorum o koyun gibi televizyon karşısında uyuya kalıyor, hayatımı onunla çürütecek değildim yalnızca maddi şeyler beni onun yanında tutuyor çocukların bu olanlardan haberi yoktu küçük oğlumla gece yanımda biriyle karşılaştık uzaktan beni izliyormuş yol ortasında olay çıkarttı evde babasıyla beraber durumu anlattık konuştuğumuzdan beri ikimizle de konuşmuyor ben bu hayatı böyle seviyorum yaşım ilerlemiş olabilir ama ruhum hala genç benim ona bunu söylüyorum ama anlamıyo ben marjinal olmayı seviyorum bunu nasıl kabülenir ben evde kocayacak bir kadın değilim genç kızlar gibi benimde kanım kaynıyor anlamasını nasıl sağlarım?
Güncellemeler
+1 yıl
yahu size ne yaşımdan başımdan benim ruhum genç evimi falanda sormayın ben *rspu değilim haddinizi bilin!
Kendimden küçük erkeklerle oluyorum diye oğlum benimle konuşmuyor, nasıl anlamasını sağlarım?