AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Evet ya benim sevgilimde çalışmamı istiyor (düzgün bir iş de) gerçek mesleğimi yapamıyorum, farklı işlerde çalıştım bildiğin amelelik. Çalışmam evde kendimi geliştirecek şeyler yaparım daha iyi
Türkiyenin diğer yerlere kıyasla daha az geliştiğinin en büyük kanıtı sorun. Hayatın için çalışacaksın bu kadar basit. Eski de mi yaşıyoruz. Karşılıklı kölelik bu resmen. İğrenç.
Ne sacmaladigin bile belli degil
Anlamaman sana göre normal. O senin için bir şeylerden veriyor sen onun için bir şeylerden veriyorsun. Sen evde normalden daha çok vakit geçiriyorsun o işte normalden daha çok vakit geçiriyor. Karşılıklı kölelik.
Anlatamadığın için. Savunduğun şeyde saçma argümanların var. Düşüncelerini daha iyi ifade edebilirsin.
Bu ne ki ben çalışıyorum. Kocam çalışıyor. 3 yaşında bebeğim var 4 yaşına girsin onu da bi sanayiye veririm çalışsın baksın kendine 😂
Ben kesinlikle ve kesinlik çalışmasını istemem evleneceğim kişinin hatta benle tanışmadan önce bile çalışmamış olacak.
Evlendikten sonrada çalışmak istiyorum derse. Boşanmayı kabul edecek.
Ne alaka neden
@zeyyalb evlendikten sonra çalışmaya başlayıp eline 3 beş kuruş geçince kaba eti kalkıp adamı bosuyorlar yuva yıkılıyor.
Bir kaç meslek haricinde kadınlar kesinlikle çalışmalı.
Doktorluk, hemşirelik, ebelik, yüksek teknoloji mühendisi gibi alanların dışında kadınların çalışmasına karşıyım
Offf allahım bu nasıl bi kafa ya rabbim cevap vermeye tenezzül bile edemeyeceğim
@zeyyalb sen sordun ben fikrimi söyledim
Diyetsiyenlik fizyoterapistlikge de mi karsısın
@cocock12 fizyoterapist olabilir
Neden bu meslekler dısında istemezsin
@cocock12 benim eşimi niye günde 100 lerce erkek görsün ki
Korkuyor musun baska erkekleri arzular beğenir diye. Kendinize guvenınız yok gibi
@cocock12 seven erkek kıskanır.
Ayrıca erkeklerin kızlara bakış açısını neden samimiyet kurduğunu çok iyi bildiğim için istemem
Hm anldm ya
@cocock12 gel anlatayım
İstemez
Aynen öyle erkekler gözünü açtı hem havanizdan geçilmiyor hem cıvanizdan bari çalışın öyle havanizi atın bizimde. kahir çektiğimize şeysin 🙂😂😂
Var tabiki olmaz mi illa çalışacak diye birsey yok evde 3vi döndürsun yeter birde hesabı kitabı iyi yapsin
Erkekler adamakıllı yetseler çalışmamiza gerek kalmayacak zaten.
Evcil hayvan mısınız siz? Size bir ömür bakmak zorunda mıyız
Bence kadınlar calişmali kimseye muhtac olmamali kendi ihtiyaclarını kensi karsılamali
Sonuna kadar katiliyorum 🤘🏻
Ne o evde oturup koca parası falan bayan calişicakki karsınına cıkan her parali görgüüs kişilere eş olmasınlar diye ama akılda şart
çalışmayan kendi işszi olan erkek bile doktor kızla evlendi sen düşün artık
Evet istemem, yeri gelecek beyaz poposunu kendi beslemeli
Çalışmamızı isteyen erkeklerden nefret ediyorum 😂😂
Ben istemem çalışmanı
herşeyin fiyatı arttı tek maaş nasıl yetsin :D
Bence ilgisi yok biz normal kesime göre dumumuz iyi ona rağmen eşim modern takılmak adına çalış falan diyor ihtiyacımız olmadığı halde. Dışarıda hep çalışan kadın görünce özeniyorlar bence.
hayat çok pahalı 1 kişinin çalışması yetmiyor artık.
Kadının keyfine bırakmalı çalışma işini. illaki çalışan isteyen gitsin çalışan baksın çalışmayana burnunu sokmasın
Öyle düşünürse bende derim ki sen daha iyi bir işte çalış hem ev işi hem dışarısı oh başka dertleri ı zaman evlenmesinler
bu devir de evlilik düşünmek bile saçmalık bence bırak işsiz olup olmadığını
Diğerlerini bilmem de sen bu nike proyla evde kalmazsın kız
Ben bu kadar çaba gösterip bu kadar ağır bir dönemde okuduysam geneli sırf para temelli yaklaşan kişilele ki çalışmıyorsa evlenmem
Ben üni mezunuyum ama daha önce mağazalarda satış danışmanlığı yaptım hep. En son da taciz sebebiyle kötü bi şekilde çıktım işten. Kpss ye hazirlaniyorum, o da kolay değil. O yüzden herkes kendi yaşadığını bilir. Kimseyi de cüzdan olarak görecek biri değilim. Gururuma ters. Eğer az varsa ben de azla yetinirim, bu hep böyle oldu ve olacak.
Bak sana şöyle bir şey söyleyim ben Ankara 'da okuyordum. Maddi durumum gayet iyiydi. Kızlar sırf param var diye benle takılmak isterlerdi. Sadece param için. Hâl böyleyken ben bu parayı hiçbir kadına yedirir miyim? En aşağı benim kadar maddi durumu iyi olmalı
Böyle düşünmeyen erkekler var en yakın erkek arkadaşım, eşinin çalışmasını, sosyal medya kullanmasını istemiyor.
Çalışan kadın istemiyorlar bence onlar. Tazminata çöreklenmek istiyorlardır.
Herkes farklı isteyen de vardır istemeyen de sizi siz olduğunuz için sevecek birisi çıkmazı dileğiyle
Biz nasıl ki işsiz erkek istemiyorsak bu devirde de onlarda işsiz kadın istemiyor
Zenginim ben zaten neden çalışayım ki evlenince fakire gidersem yandım 😄🤦♀️kendi paralarımı yerim
Ben sana aşık oldum
Evet işsizlik zor benimde Yok şu an evde kaldım en son sevgilim çalışmıyorum diye beni terketti
Üzüldüm 🙄
Üzücü bir durum çünkü
Ayıp etmiş sana ben böyle bir şey asla yapmazdım zor gününde yanında olmuyorsa boş hikaye.
Yani bu ekonomik ortamda destek olmaları için çalışan bir eş istiyorlar.
Ben üretken kadın istiyorum, evde otursun ben bakarım devri bitti.
Tabi kadında akşama kadar evde otuyordu zaten
@seda43xr çalışsın da hizmetçi bile tutarız abla. Benim para ile derdim yok.
O zaman evde oturma devri deeme dayı
@seda43xr tamam feminist abla uğraşamam seninle
Tamam dayı
İstemiyorlar ev hanımı olsun çocuklarıma baksın devri bitti
İpsiz sapsız kıza bakmıyor artık kariyerli erkekler
Bakmaz tabi canım mı
Abla çalışmayıp napçan eşinin elline mi bakcan her zaman yüzüne vurur en iyisi çalışmak. (Bence)
benece evde ev hanımı olup evde çocuklarına bakması lazım
Allah Allah sende git karını aldat sürt dışarlarda her kadının tam tersi bu devirde okuyup kendi ayaklarının üzerinde durması lazım.
lesral1 alakası olmayan bir yorum ben kişisel fikrim söyledim hem sen nerden biliyorsun ki benim eşim aldığımı sizin gibi kafalar yüzünden boşanmalar artı kusra bakama
esitlik dediniz buyrun esitlik
Ben iş arayıp calismak isteyip iş bulamayan kadinlardan bahsediyorum. Esitlikle alakali bi durum oldugunu sanmiyorum ortada
Ben mutlaka çalışan istiyorum
O halde meslek de secersiniz. Ben eskiden magazada satis danismaniydim. Haftada 1 gün hafta ici izin var. Haftasonu calisiyor mağaza personeli. Aksam çıkış 22.00 oluyor cogunlukla. Evlilige uygun degil
Böyle çalışmak hayata uygun değil. Bu düzen insancıl değil
maalesef. Memur olmaya calisiyorum, puanlar cok yüksek.
Her halukarda koca parası yiyicem
Evet benimde sevgililerim öyle istedi
Çalışan istiyorlar artık.
Ekonomik olarak değil ama çalışan istiyorum
Evet bu devir onu gerektiriyor
Okumuş olsun, mesleği olsun.
Benim kadınım evinde oturur.
Evet var. fakir olmayan erkekler
Aynı cümleyi tamamlayalım yeter
Çalışsın kendi masrafını çıkarsın yeter.
ben istemem çalışan insan severim
Evet sizde CALISACAKSINIZ.
Çalışmayıp milletin eline bakma gibi bi düşüncemiz yok zaten. Saçma sapan şeyler yazmayın.
Sen yazma soru sormus cevap verdim!
⤴️ Dediğim gibi.
Aynen. Çalışmadığım için evde kaldım 😛
Kime para yetecek tek maaşla
Ekonomi belli istemezler tabi
bana fark etmez
valla çalışırsa da bize çalışmazsada bize yani
Çok güzelse ben bakarım ona 😀
böyle düşünmeyen erkek var
çalışan kadın güzeldir.
Var tabiki misal ben
Evey artık bende çalışan kadın istiyorum