Uzun zamandır ilişkim yok. Bir iki görücüden bahsedildi ama çalışan kadın istiyorlarmış. Hayat şartları zor evet. Ama böyle düşünmeyen erkekler de var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen çalışmak isterim ama vs vs diye başlayan cümlenizden mazeret fışkırdığı apaçık ortada. Sizin gibi koca parası yemeyi doğru gören maalesef ki birçok kadın var ortada. Ve beğenmediğiniz daha doğrusu aşağılar gibi konuştuğunuz yaş ortalamasındaki gençler dimdik duruyor ve duracaklar da. Maalesef ki ülke ülkelikten çıktı ve biz de bir şeyleri erken öğrenmek zorunda kaldık. Ve gayet de doğru olan şekilde öğrendiğimizi düşünüyorum.
Ve evet feministim ama sizin algılayamadığınızı düşünüyorum. Femistlik erkekleri küçümseyip kadınları yüksek görmek değil. İkisini de aynı görmek. Maalesef ki sizin gibi ataerkil düşünce tarzları hala var. Bu feminist düşüncemin ileride değişeceğini sanmıyorum ve asla desteklemiyorum da. Ben asla cahil biri olmadım veya kulaktan dolma bilgilerle hareket etmedim. Aileden gelen bir şey bu. Ama siz bunu bilemiyorsanız size söyleyecek hiçbir lafım kalmadı. E tabii siz de ailenizden görmüşsünüz bunları uapacak bir şey yok.
Bi de ben size 'siz' diye hitap ederken 'sizin' bana inatla 'sen' diye hitap etmenizi de sizin yetiştiriliş tarzına yoruyorum. Sizden küçüğüm diye bana 'sen' diye hitap etme tarzını size kimse lutfedmiyor.
Engellemişsiniz ama buradan göndermek istedim. Lafı soktuğunuzu sanıp da kaçmak olmuyor. Lafınızın arkasında durun lütfen. 3 aşağı 5 yukarı aynı yaş civarında olduğum kişileri beğenmiyorsunuz, ama daha fazla konuşmak yerine engelliyorsunuz. Şöyle söyliyim, bir şeylerden uzaklaşarak siz kazanmış sayılmıyorsunuz ve maalesef ki cahil düşünceleriniz de değişmiyor. @1234567yemezler kendinize iyi bakın diyeceğim ama cahil birisi nasıl bakar inanın bilmiyorum.22 Yorumla
Soran+1 yılBunu kime yazdınız ben bahsettiginiz tarzda görüşler belirtmedim. Belli ki yanlis yere yazildi.
- +1 yıl
@1234567yemezler diye bir kullanıcı adı var buna yazdım. Ama kendisi beni engellemiş. Yine de buralardan göreceğini düşündüğüm için buraya yazdım. Altta yazdığımız diyaloglar var. Ama beni engellediği için o diyalogların alt kısmına yazamıyorum. Bu yüzden bu şekilde paylaştım direkt olarak. Lafım size değil
En İyi Cevaplar
Tercih meselesi eğitimi kültürü iyiyse çok fark etmez ama ama yanımda dik duracak toplumda beni iyi gösterecek her açıdan yanıma yakışacak biri olmalı ciddi ilişkide işsizlik tek başına sorun değil ama yanında vizyonsuzluk eğitimsizlik kalın kafalık cahillik tembellik ya da pasaklılik gibi şeyler varsa yani bazıları varsa ciddi olmaz ben neden kendi kalitemden altta biri için uğraşayım bu maddi statü değil aynı kültürden gelmekle alakalı temiz biri pisi istemez akıllı aptalı istemez yetenekli yeteneksize tahammül edemez eğitimli eğitimsize öğretir ama öğrenmek istemeyen cahilliği ile mutlu olan kalın kafalı çok tabi her şeyin yanında sevgi ve saygı olmalı karşındaki kişiye saygı duymadığı birini kim umursar ki birde evlilik düşünecek ne olursa olsun saygı sevgi eksikse asla olmaz işsizliğine değil bu özelliklerine odaklan kendini gelistir kocanın gelip hayatını düzene sokmayacağını bil
04 Yorumla
Soran+1 yılSon cumleye kadar size katiliyorum ama son cumlenizde yanlis var. Olayi yanlis anladiniz sanirim. Olsun mühim değil
Soran+1 yılYok ben çalışan biriydim, şimdi işsiz kaldim. Iş bulamiyorum bir süredir. Kendi parami kazanmak istiyorum, hicbir erkegin parasini yeme derdinde degilim. Yapacagim evlilikte 1. siraya sevgiyi ve sadakati koyarim. Ama garanti bir işim yok napiyim. Bi calisiyorum bi işsizim hep sallantıda yani. Evlilikte erkekten tek beklentim manevi olarak bana huzur vermesi, maddi degil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler artık evleniyor mu ilk önce onu sormak lazım. Kimsenin boşanma ihtimali olan bir ilişkiye 1.000.000 TL harcayacak bir parasının olduğunu sanmıyorum. En azından erkeklerin %90' ının yoktur. Ben ekonomi iyi diyen bir Ak Partili kız bulursam ailesi ev, araba, yazlık verirse evlenirim. Yoksa evlenmem. Çünkü ortam pahalı. Kira ödemeyi sorun etmeyen Erkekler de kadının en az asgari ücret almasını normal karşılar ve evlenir. Düşünsene mahkemede tek celsede boşanılan bir ilişki türüne insanlar neden onca emeğini versin? Tek bir mantıklı açıklama söyle? Kadınlar emek vermeden erkeğin önceden ailesinden getirdiği tüm malvarlığını istiyorlar, üstüne maaşının yarısı kadar nafaka istiyorlar, binlerce TL tazminat istiyorlar? Erkekler ne yapsın? Erkekleri boynuna demir tasma takılan Afrika Kölesi mi sanıyorsunuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle sandigimiz yok. Benim anlattigin gibo fikirlerim olmadigi icin ustume alinmiyorum. Kafanizda bencil bi kadin imaji olusturup cinsiyeti kiz olan herkese öyle biriymis gibi ahkam kesmeyin çünkü anlattiklariniz sizin uydurmaniz.
Cevap sahibi+1 yılBenim uydurmak değil buradaki erkeklerin %90' ı bu görüşte ve çeşitli sosyal medya platforarında anonim olan kadınlar "İlk önce paraya bakarız, parası yoksa gelmesin, boşanır malı yarı yarıya alırım, nafaka - tazminatı sevgilimle çamur çutur yerim." diyor. Mahkemeye başvuran kadınların avukattan taleplerini gayet iyi biliyoruz. Gözünüz dönüyor gözünüz. Sen böyle olmasan da böyle olan pek çok kadın var. Bak altta aile evinde yasayami kabul edecek bir kadın arıyorum, inşallah bulurum diyen birini linç etmiş kadınlar.
Soran+1 yılYanlış "zannediyorsunuz"
Cevap sahibi+1 yılKadınlara sor parayı ne kadar çok seviyorsunuz diye anlarsınız.
+1 yılArkadaşım polis sevmesede bazi durumlardan dolayi evlendi ama pişman karısının çocuk doğurmak dışında meziyeti olmadığını söylüyor vs Ben evlenemiyorum zira atanamdim hemşire öğretmen vb eşim olsun istiyorum ama onlarda genelde kamu personeli yahut daha üst dereceli peşindeler istisna vardir onlarda bize denk gelmiyor. Türkiye toplumsal yapısı ekonomi malum ve çığırından çıkmış durumda Şahsen atanma umudum kalmadığı için ticarete yöneteceğim ve yanımda bir kadin olcaksa fikir alis verişi yapabileceğim bana destek olacak birini isterim. Çocuk dogurayim ev temizlik diyeyim kız anca işçi, köylü olup Allah rızkını verir mantığı ile günü birlik yaşayan bir erkeğe yar olur. Sevgi Aşk şart ama günümüz mantık evliliği diyor.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
84Cevap
- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılEvet istemiyor tabi aşiret çocuklarının hepsi evlendi onu da geç zengin bir adam olması gerekiyor kapısını çalıştırmaması için zengin adam da kimseye görücü gitmez 20 yıl öncede kaldı onlar zengin adamın etrafında 100 tane kız var kimi beğenirse onu alır kızların çoğu zaten dünden razı kimse bi a* için ölmüyor ha Anadolunun en çomar yerlerine gidersen bulursun zengin bir dayı darısı ölmüş falan onu da miden kaldırır mı bilmem...
33 Yorumla
Soran+1 yıl@Aydamira bunlarin kafa farkli calisiyor da indan. Birkac erkek var böyle, sorumu anlamayip kinle ofkeyle saydirmislar
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim kazandığım para aile geçindirmek için yeterli ama bazı kadınlar koca parası yemek için evleniyor ben kendimi kullandırmak istemem bu yüzden çalışan kadın istiyorum ve ev işinin yarısını yaparım ama karım da her sabah benimle birlikte işine gidip parasını kazanacak
12 Yorumla
Soran+1 yılParada gözü olmayan, gururu olan, çalışmak da isteyen ama iş bulamayan bi kadindan bahsettim ben. Yani kendimden. Ev hanimi olma hayalim yok ama iş bulamiyorum bir süredir. Erkek parasi yemek isteyen bir kizla esit oldugumu düşünmüyorum.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık devir değişti kızlar işi iyi olsun maaşı olsun iyi diyordu ve bu iyi olur sorun olmuyor da erkek isteyince mi kötü oluyor hani erkek kadın eşitti işnize geldiğinde kadın erkek eşit olur işinize gelmedi mi eşit olmaz ne güzel kafa böyle erkeklerde isteyecek tabiki de senin amacın yan gelip yatmak para yemek ama arkasından da istediğin gibi konuşacaksın hem koca parası ye hem de nankörlük ett
11 Yorumla
Soran+1 yılYa slak mısın. Benim ailemden kira gelirlerim var buna ragmen babamin parasi diye zoruma gidiyo. Asgari ucretle ise girip calisiyorum. Ama ozel sektörde devamlilik yok. Once pandemide ciktim. Sonra yeni is buldum orada da taciz yüzünden olaylar yasadim ciktim. Erkekler sapık olduğu icin anladin mii? Daha is bulamadim napiyim. Işsiz olmayi yan gelip yatma sevdasiyla karıştırmayın. Sizin akliniz geride kalmış. Annelerimizin zamanindaydi o eşim bana baksin esimin parasini yiyim kafası. Onlar da okula gonderilmedikleri ev kizi olarak yetiştirildikleri icin. Gtnden nankörlük diye uydurma kötü niyetli insan
+1 yılErkeklerin çoğunluğu artık maddi sorumluluklarını paylaşan bir es arayisindalar. Önceliklerden biri bu olmuş maalesef. Ancak yine de sizin çalışma koşularınızı, mesainizi merak edip ona göre dinlenmenizi isteyen erkekler de var. Kanaatkarsaniz es adayınızda belirli ölçüde kazanıyorsa zorunluluk yok. Kapitalist sisteme tek köle yeter bence.😁
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim rahat calisacak bi meslegim yok ki. Mağazada satış danismani olarak calistim daha önce. Evliyken asıl bu calisma saatleri sorun olur.
- +1 yıl
O yuzden es secimi onemlidir. Evlenmek icin evlenilmez.
- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılaynen istemiyorlar
hani ilerde calismasan bile erkek issiz kizi modern bulmuyor sıkıcı görüyor ve boş buluyor
erkekler olmuş kadın
kadınlar olmuş erkek diyen teyze aklima geldi valla doğru. Tayt gibi pantolon, yarim corap giyen erkekden ne beklersin gay olmaya ramak kalmis kadinin erkeksi olanini istiyorlar.23 Yorumla- +1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun öyle 😀
- +1 yıl
@kalbindesakli91 saçmala saçmalayabildiğin kadar gralıçam öyle mi
- +1 yıl
Yeah fjfjfjsfbf
Eskiden 1 kişi çalışıp 6 7 8 kişiye bakabiliyordu ama artık evde herkes bile çalışsa o para yetmiyor. Aldığın maaş 30 40 bin olacak ki gül gibi geçinesin. Ya da ek bir gelirin olacak.
Bir de eskiden kadınlar çalıştırılmazdı. Hatta çalışan kadın istemeyen erkek çoktu. Ama şimdi gelinen bu ekonomik krizde çalışan kadın isteniyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen hayatta tek becerisi ev temizlemek yemek yapmak ya da kısaca ev işleri yapan birini bende istemem.
Onlar için temizlikçi tutabilirim. Ve şahsen çok iyi yemekler yaparım.
İş hayatı önemlidir insana değişik bir vizyon kazandırır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında gecmiste calisma hayati olan ama sonradan işsiz kalmis, iş bulamayan birinden bahsettim. Yani ev hanımı degil
- +1 yıl
İş bulamaması ayrı mesele. Tabiki duurm buysa üstünde durulmaz ama eğitimi ne kültürü ne, iş bulamadı ne yaptı aman napalım diyip ev hanımı olmayımı tercih etti.. Kendine ne katıyor, bana ne katıyor, bu lar önemli şeyler
Günümüzün ekonomisi , fiyatları ortada. Tek maaşla ondan bundan kısarak geçecek zaman. Bunu da kimse göze almak istemediği için eşinin garanti bir mesleği olsun istiyor. Herkes markette - mağazada çalışır ama 3 gün sonrada kovulur. Önemli olanı mesleğinin olması. İlla ki eşim çalışmasın diyen erkekler de var. Ama onlarda eşinin kendisinden üstün olmasından korkan erkekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanki keyfimizden çalışmıyoruz pardon da guzel bi bölüm okusan bile tıp hariç işssizsin bu ulkede napalım biz kadınlar. A101 de süründürecekse o koca beni zaten kocam olamaz. Aksi halde herkes meslegını yapmak ister di mi. Bizde meraklı degılız evde oturmaya.
30 Yorumla
+1 yılYok artık, ahahah işte pompalanan modern yaşam, özgürlük dediler kadınları hem dışarda hem içeride çalıştırıyorlar , ne eti kalıyor ne kemiği ama kocasına bir çorba yapsa kölelik diyorlardı , umarım kadınlar akıllanır
32 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sırf para için mi yapılıyorki çalışan kadın evlenmeye ihtiyaç duymaz 😉
+1 yılHer erkek beklemiyor bunu ama bekleyenler eskiye göre artti tabi. Sen namuslu güzel ve hamarat bir kızsan calismani beklemeyen taliplerin illaki çıkar. O yüzden diğerlerini fazla sallama. Onlar da çalışan kadın bulsunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ev kızı degilim. Uni mezunuyum calisiyordum, simdi işsizim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için fark etmez isterse çalışır isterse çalışmaz. ama çalışmaz ise ayağıni ona göre uzatcak. şunu istiom bunu isitiom diye başımın etini yemicek. zor zamanlardan tutumlu olmayı bilecek. bilerek kocasını yolmicak. Ha ihtiyaç bisy olur ozmn en kalitelisi alınır yanlış anlaşılmasın ama illa şunu alalım vs vs diyip israf etmemesi lazım. kocam çalışsın banane dememesi lazım
00 Yorumla
+1 yılHee işsiz kadın istesinler de bu devir de onun her iğneden ipliğe ihtiyaçlarını versinler zor devir de erkek çalışan kadın istiyor. Hoş onların ne istediği önemli değil, isteyenler çalışır istemeyenler çalışmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yıl@dardeliklibakireler nicke bak. Kimin soytarı oldugu belli.
- +1 yıl
Sana mi dedim kezban havlama sana noluyor?
Soran+1 yıl@dardeliklibakireler kes
- +1 yıl
Sus carpmayim
+1 yılValla bende kadinin calismasindan yanayim ama ortalik sapik serefsiz namussuz kayniyor eşimi tek basina bi yere gondermeye korkuyorum is yerindede calistigi ortamda her turlu it kopuk namussuz olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen son işimden müdürün tacizi sebebiyle ayrıldım.
- +1 yıl
Benim eşimi kuzeni olcak serefsiz taciz etmiş kadinin evde oturup kocasini beklemesi daha mantikli Şu an
+1 yılHerkes kendi hayat tecrübesine göre kararlar alır. Bu konu kişiden kişiye, tecrübe ve hayat şartlarına göre değişir.
Çevremde çalışan eş istemeyen de var isteyen de. Hepsi kendi açısından bu isteklerinde haklılar.
10 Yorumla
+1 yılBen çalışmak isterim ama çocuğuma da kendim bakmak büyütmek isterim şimdi bu durumda ne olacak? CEVAPLASINLAR merak ettim (kreşe verirsin, aile büyükleri bakar demeyin çocuğu kim yaptıysa o bakmalı)
211 Yorumla- +1 yıl
Pardon ama bu çocuğu bir tek kadınlar yapmıyor. Erkekler ne bu durumda. Herkes kendi çocuğunı büyütmek istiyor, kimse başkası baksın istemiyor. Yarım gün bile çalışan kadınlar var. Kadın çalışmak istedikten sonra gayet de çalışabilir. Ve ben her kadının çalışmasını doğru buluyorum. Kadınlar çocuk bakmak, ev işi yapmak için yoklar. Kreş ve aile büyükleri bakmasın demişsiniz ama siz resmen kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız. Kim yaptıysa o bakmalı lafınız bence kesinlikle saçmalıktan ibaret. Kadınlar yemek yapmak, çocuk bakmak ve ev temizlemek gibi işler için kullanılmamalı ve kendi hak ettiği parayı kendini kazanabilmeli. Kendi ayakları üstünde durabilmeli. Sizin bu cümlenizden ben kız çocuklarını okutmaya gerek duymadığınızı, okursa da eninde sonunda evlendiği zaman sadece çocuk bakacağını görüyorum. Gerçekten çok yanlış bir düşünce yapısı
- +1 yıl
Bu ne saçma gereksiz boş bir duyar kasmadır. Erkeklerden yorum bekledim
- +1 yıl
Ama kaale alıp da yazan hiçbir erkeğin olmaması... Ve hiç de boş duyar kastığımı düşünmüyorum. Zhini kıt olanlara az da olsa akıl veriyorum fena mı
- +1 yıl
Fena olan bir şey var evet o da senin daha bu yaşta bu kadar tecrüben varmış gibi bunu akıl verme olarak görmen. Ama ben sana şöyle bir öneri de bulunayım canım, senin şu an ki feministlik adı altında takındığın ruh hali ilerde geçecek büyüyeceksin gerçi akıl yaşta değil baştadır ama maalesef o olgunluğu sen de göremedim sen iyisi mi önce kendinde olmayan o aklı o kıt zihnini bu saçmalıktan kurtar.. Göreceksin rahatlayacaksın : )
- +1 yıl
Öyle bir dünya yok sen çalış ben bakayım ne demek ya? Aynı şey kadın için de bir noktada geçerli zaten yazdığımı iyi okuyun. Anne çocuk için her şey demek ki sen zaten bakacaksın çocuğuna anne nasıl bakıyorsa sen de bakacaksın babalara bakmaksn denmiyor
- +1 yıl
Dönüşümlü 3 yıl sonra ikisi de işine dönecekse bir sorun yok? Aksini demiyorum zaten mantıklı ve olması gerekeni dedim. Çocuğuma bakmak istiyorum dedim diye ömrü billah evde yan gelip yatmak istiyorum anlamını çıkaran kafanıza yazık başta
- +1 yıl
👍
Evlenmek istemiyorum artık, isteseydim bile çalışan, kendi parasını kazanan, üreten biri ile hayatımı birleştirmek isterdim. Zengin bile olsa bir şeylerle meşgul olsun isterdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalışma geçmişi olan, hep calismak isteyen ama bir süredir iş bulamayan bir kadin aslinda konumuz. Sonuc olarak su an işsiz diye kestirip atılıyor. Mesela memur olsun isteniyor cunku özel sektörde bi çalışırsın bi işsiz kalirsin yarının garantisi yok memurluk gibi.
- +1 yıl
Şu an için işsiz olabilir ama kendi parasını kazanmayı bilsin benim demek istediğim. Emek vermek, çalışmak nedir, bütçe vs nedir bilsin. Herkes işsiz kalabilir bir süre, hayat sürprizlerle dolu, şu anda çalışıp çalışmaması değil, tembel olup olmadığı söz konusu varsayımsal hanımefendinin
Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Evde oturan insan hem kendi psikolojisini hem de etrafindakilerinin psikolojisini bozar. 60 kusur yasindaki kadinlar keske bi isim olsaydi diyorsa, su anki durumda hayli hayli bir kadinin isi olmali.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZengin erkekler bile çalışan eş isteyebiliyor artık. 😊 Ben zengin de değilim, sevilecek özelliğim de yok, kimsenin de başına bela olmak istemem. 😊 Allah herkesi idelindeki eşe kavuştursun. 😊
22 Yorumla- +1 yıl
Sağolun. 😊
+1 yılKadın parası yeme niyetinde olan erkeğin kocan olmaması en iyisi
520 Yorumla- +1 yıl
Dinimiz anayasamız erkeğin kadına bakması gerektiğini destekliyor memnun değilsen başka kapıya
- +1 yıl
Din 4 kadını desteklemiyor tek eşi tavsiye ediyor ayet. Anayasa tek kadını ve kadının erkeğin mallarının yarısını almayı resmen hak olarak koymuş hadi bana havlama aç köpek
- +1 yıl
Birincisi de eki ayrı yazılır. İkincisi ben din erkeğin kadına bakmasını tavsiye ediyor dedim aynı şekilde tek eşi de tavsiye ediyor. O ilk karısının izni olduğunda alınan kuma mı neyse ona izin verildiği zaman Araplar 50 kadınla yaşıyordu din 4le sınırlandırdı sen hala cahiliyende kaldıysan buyur kardeşim
- +1 yıl
Kıvırma çabasını bırak. Ben din erkeğin kadına bakmasına izin veriyor demedim destekliyor dedim. Benim dinim kumayı desteklemiyor. Karısının istediğini yapmayan erkeği desteklemiyor. Beni rahat bırak artık bana sarma yürü git
- +1 yıl
İzin vermek ve desteklemek aynı şey mi? Tm konuşma burada bitti Allah aşkına yazma.
- +1 yıl
Duymuyorum karısının rızası olmadan halat edene din de saygı duymuyor karısının gözünden bir damla yaş akıtmak benim dinimde günah
- +1 yıl
^halt
- +1 yıl
@Nesliççe 💕 @met96 ya kaşını erkek korur ama erkeği kadın koruyamaz kadınlar narindir Kadın ve erkek olma farkını öğren önce sen kendini kadın mı yapmak istiyosun met fakiri her yerde böyle yorumlarını görüyorum kimsenin parası senden çıkmayacak hepsinin kocasının tercihi günah değil kanunen de destekleniyor e sana ne kalıyor bu durumda sen önce haram olduğu halde açık kadın isteyen erkeklere laf et
- +1 yıl
Kadın erkek aynı işi yapar kadınlar da erkekler kadar güçlü demiyorum ama senin cinsin kadınlar neler başarıyo sen ben narinim deyip kocam beni korusun bana baksın demem komik oluyor savaş pilotu kadınlar var kendini o kadar hafife alma istesen çok şey başarırsın kimsenin korumasına ihtiyacın olmaz
günümüzde evlilik ev alma ortaklığından ötesi değil bu yüzden herkes paraya bakıyor artık, evlenmemek daha mantıklı olsa da 60 yaşından sonra yalnız kalırım korkusuyla evleniyor millet
00 YorumlaBu zaman da erkekte kadında çalışmalı ben çalışmayı kendi ayaklarımın üstünde durmayı çok seviyorum eşimde bende çalışıyoruz çok şükür izinli günümüzde beraber iş yapıyoruz birbirimizi destekliyoruz güzel bişey bence ama günümüzde sadece erkek çalışmamali yaşam şartları çok zorlasti bu yüzden esime destek oluyorum ❤️🥰
00 Yorumla
+1 yılöyle düşünmeyen fakir erkekler de öyle düşünecekler ekonomi her geçen gün kötüleşiyor çünkü sadece kendilerinin evi geçindiremeyeceklerimi biliyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılBence istemiyor. Tek maaşla ev zor geçinir. Kimse birinin kızını beslemek ve ona bakmak zorunda değil. Sağlığı yerinde olan her kadın çalışmak zorunda.
10 Yorumla
+1 yılBen bu konuda çok rahatım en azından bu tarz meseleler kafamı meşgul etmiyor senin soruna gelirsekte evet biraz öyle artık yaşam zorlaşıyor 2 destek bekliyor erkeklerde artık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durumu iyi olanlar yine çalışmasına gerek yok diyebilir ama durumu olmayanlar çalışan istiyordur genelde.
12 Yorumla- +1 yıl
Durumu iyi olan adamın boş gezen kadınla ne işi olur, olurda gecelik olur uzun olmaz
Soran+1 yıl@ahmetsuna07 insanlar keyfinden boş gezmiyor. Uni mezunu, düzgün iş imkanina sahip olmamis ama yine de köle gibi calistirilacagi bi işi sırf calisma hayatinda olmak icin yapmis pek cok insan var. Ben de onlardan biriyim. Son is yerimde tacize ugradim sapiklarin arasinda kalamayip isten ciktim. Daha is bulamadim ne yapabilirim. Boş gezen kadin diye kucumsenmeyi hak etmiyoruz çoğumuz
+1 yılAsgari ücret 5.5, 4 kişilik ailenin açlık sınırı 6.300. sence daha tartışılacak bir şey kaldı mı? Bu şartlarda kadın doymak istiyorsa çalışmak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılHerkes için geçerli degil fakat genelleme yapıcak olursak artık öyle ve bence herkes kendi ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilmeli ne kadar şu an ki şartlarda zor görünsede öyle olmalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Belki benim görüşümü bazıları gericilik olarak görecektir ama bence kadın evinin işini yapmalı.
412 Yorumla- +1 yıl
@Orta_saha ne alaka? Kadın çalışamaz mı?
- +1 yıl
@Mavibakkal belli meslekler dışında çalışamaz
- +1 yıl
@Orta_saha nedir o belli meslekler? Ve bunu kadının değil de sizin kendinizi belirleyici bir etken olarak görmeniz ne kadar doğru?
- +1 yıl
İlk başta dediğiniz şeye katılıyorum. Bence gayet de gericisiniz. Kız çocukları okumaısn mı yanii. Kaç yılındayız hala ataerkil davranmanıza ne desem boş. Kafa aynı kafa, değiştirilmiyor maalesef
- +1 yıl
Aynı B O K U N laziverti oluyor bu da. Okusunlar da çalışmasınlar mı. Gerçekten karşılarına rezil insanlar çıkarsa evli kalmaya devam mı etsinler? Herkes kendi ayakları üzerinde durmak ZORUNDA! İster inanın buna ister inanmayın. Kocasının eline mi bakacak sürekli. Eşi bi canım yaparsa alırım yanıma mı diyeceksiniz? Ya o zaman sizler hayatta olmazsanız? Kızınızın o adama katlanması mı gerekiyor? Parası olmadığı için çekip gidemiyor da.
- +1 yıl
Aga başka seçenek mi kaldı
- +1 yıl
Ok
+1 yılEskiden okuyayım kocaya muhtaç olmayayım vardı. Şimdi koca bana muhtaç. Hey yavrum hey.
30 YorumlaMadem çalışacaksıniz annenizin evinde çalışın evlenince extra tüm ev işlerini yapicaksiniz nasıl dayanacsksin
212 Yorumla- +1 yıl
Ya benim anlamadığım bisey var para yedirmek mesela Bn çok musrif biri değilim Bi eşyamı bitene kadar kullanırım Cafe tatil falan isim olmaz dört dörtlük giyinmem saçımı kendim boyarım mesela yemek yapsa Bi tabak eşiniz yese aynı ev eşinizde var diye kirada artış olmaz sizde barinacaksiniz ne yiyor ki bu kadınlar 😅
Esim sadece isterse calisabilir, maddiyata bagli evlilik düsünmüyorum, hic düsünmedim.
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünülmesini doğru buluyorum ben de. Erkek olsam böyle düşünürdüm yani.
Çalışmak istiyorum daha önce calistim da. Ama şimdi işsizim. Yine iş arıyorum. Ama kölelik aramiyorum buna anlayis gostermeli bi erkek.- +1 yıl
Calismak, evin gecimi erkegin sorumlulugundadir, ama zaman degisti artik kadinlarda calisiyor ama bu demek degildirki kadin calismalidir. Kadin calisiyorsa, erkekte evin bütün islerine ortak olmali yapmali, sende seni isteyen erkeklerden ev isi sarti kos, yemek yapma sarti kos, haklar ayni!
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkekler öyledir çalışan kadın isterler ama evde çorabının tekini bile eşinden isterler.
30 YorumlaBana kalırsa kadınların evden çalışıp kendini yükseltmesi daha ğüzel ben de düşünüyorum. Çünkü dışarısı inanılmaz kötü insanlar çok kötü. Benim eşim de benle evlenmeden önce ev hanımı olmanı istemiyorum demişti.
27 Yorumla- +1 yıl
Bende sizin gibi düşünüyorum dışarısı gerçekten yamyamlarla dolu evde geliştirmemiz lazım kendimizi doktorluk falan okumadıysak hiçbir şekilde diğer meslek gruplarından şansımız yok
Soran+1 yılEvde ne yapabiliriz mesela. Ne gibi şeyler kastettiginizi merak ettim. Bana da fikir olur.
- +1 yıl
Üniversite okuyabilirsin, internetten satış yapabilirsin, çeşitli kurslar var mesela İstanbul'da ismek burada busmek her şehirde oluyor sanırım. Asıl amaç evde bütün gün oturup kocayı beklemek değil ben biraz İslami açıdan da bakıyorum dışarısı kadınların çalışması için uygun değil çok kötü şartlar var konfeksiyonda çalışıyorum ben asla isteyerek değil elimden gelse evimde eşim yokken ibadetimide yaparım çayımı da içerim kendimi geliştirecek şeyler de yaparım
Soran+1 yılLisans mezunuyum zaten. Ismek kurslarına da gidiyorum. Kpss ye hazırlanıyorum.
Ama para kazanmak da gerekiyo.- +1 yıl
Ozaman daha iyi ne mezunusun
- +1 yıl
E-ticarete girebilirsin network marketing yapan çok var ve kısa sürede asgari ücretten fezla alıyorlar Ben de yapacağım artık daha karar veremedim gano Excel farmasi gibi yerlerde herbalife mesela bunlarda çok iyi yerlere gelip sürekli tatil havasında hayatını yaşayan çok benim de bebeğim oldu bu yüzden an mantıklısı evden iş yapıp çalışma zamanını kandin belirlemek .
- +1 yıl
@Anastasiakösem ben de islami açıdan bakıyorum gerçekten. eşimin bütün müşterileri kadın ve bundan rahatsızlık duyuyorum. Bazen ben de gidip dışarıda çalışmak istiyorum bu yüzden nasıl bir his olduğunu anlaması açısından. ama sonra oğlumu düşünüyorum. Eğer eşin dinine bağlı biri ise zaten çalışmanı istemez çalışmak erkekte olan bir şay ve kadın çalışırsa bile din yine eşinin ona para vermesini kadının kandi parasını kandine almasını ve hiç bir şekilde erkeğe vermesini uygun görmemiştir. Çalışmanı isteyen erkek ailesi büyük ihtimal ile kendileri için istiyorlar.
Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. Bacım bence öyle düşünen erkekten sana hayır gelmez. Hiç üzülme. Böyle düşünmeyen erkekler de elbet var. Sadece biraz sabır.
00 Yorumlaİlla çalışacaksın demem kendi isterse veya düzgün işi varsa devam etmek ona kalmış. Çalışması avantaj yani kenara para atabiliriz veya gezip eğleniriz 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf isterse istesin istemezse istemesin boş ver sen olduğun gibi ol ama maddi gücün olması önemli bir erkeğe bağlı kalmak iyi değil istediğin zaman birakabilmelisin o güç elinde olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğe bağlı olmam. Çok şükür kira gelirlerim var. Ama iyi bir kariyer isterdim. Böyle 1 yıl çalış 1 yıl işsiz kal... bu beni kötü hissettiriyo. Işsiz olduğum süreçte evli olsaydim anne olabilirdim, çocuğumu buyutebilirdim mesela.
Hayır ya tamamen kişiliğe bağlı. Kisiden kişiye değişebilir bu tıpkı her kızın arabaya, cüzdana bakmadığı daha önemli şeylere değer vermesi gibi
00 YorumlaEvi geçindirmek erkeğin görevi ama artık kadınlar rahat hareket ediyorlar yani bu yüzden taşın altına ellerini koymaları gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç ki evlenmeyi mi düşünüyorsun senin bir kriterin yokmu
09 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşım. Kriterlerim var elbet. Manevi kriterler.
- +1 yıl
Konuşalim istersen
Soran+1 yılHayir teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Peki bu manevi kriterleri tanımadan nasıl göreceksin insanlar tanışma faslında hep iyi yönlerini sergiler sonra foyası ortaya cikar
Soran+1 yılZaman...
- +1 yıl
Bir yerde okumuştum zaman armutları olgunlaştırır insanlari değil diyordu :) ama gördüğüm şu insan iyi bir yere cakilmassa akillanmiyor
Soran+1 yılZamanla bir yerden patlak verir. 1 haftadir tanıdigin insan rol yapar. 1 yıldır tanidigin insan artik rol yapabilir mi? Görünür elbet gerçek yüzü. Iyi analiz edebilmek yeterli.
- +1 yıl
Insanlar evlendiklerinde bir iki yıl içinde ayrılıyor Rabbım hayırlar ihsan etsin insanlar şu an çok kötü durumda herseyin temeli okadar çürükki şahsen kimseye güvenemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler artık çalışan kadın istiyor çalışmak ekonomik özgürlüğünü kazanmak çok güzel eşimi arada zarflıyorum bana kır dizini evde otur evimin kadını çocuklarımın anası ol de diyorum hayır diyor çalışacaksın
00 Yorumla
+1 yılBen istemem ama mesleği varsa yapsın çalışsın tabiki karışmam yoksa ev hanımı gelmişse ev hanımı gider
00 Yorumla
+1 yılben bizim evde yaşayacak bir eş arıyorum kimse kaynanayla yaşamak istemiyor ama illa bulunur diye düşünüyorum. Çalışmasa da olur.
07 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy kıromusun ya
- +1 yıl
Napsın o gelin gözünü açtığında kaynanasınımı görsün
- +1 yıl
Fazla yakınlık fazla b*kluk
- +1 yıl
@Anastasiakösem param yok napim ayrı eve çıkamam
- +1 yıl
Evlenme ozaman kızın günahına girme hangi devirdeyiz evinde istediği gibi yatıp kalkamaz oturamaz diken üstünde gibi
- +1 yıl
Dayı vallahi evde kalırsın WKRWKDKLQFLWLDLWD
- +1 yıl
@Yapmakübra sağlık olsun
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ekonomide tek basina erkek evi gecindiremeyecegi için evet esimde calisirsa gul gibi geciniriz diyor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. Var tBi benim kac tanidigim var esinin calismasini istemiyorlar
10 Yorumla
+1 yılBenim için calismayanda olur bunun bide ev işleri var hiç urasamam onlarla
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben istemedim. Evlendiğim kişi için iş kriteri benim için önemliydi.
00 YorumlaIlla ki calismasini istemeyen erkeklerde vardir.
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişiyor ama çoğu erkek eşinin çalışmasını istemiyor
00 Yorumla
+1 yıltek maaşla bu hayatta yaşamak imkansız acı olan gerçek bu..
00 Yorumla
+1 yılYaptıkları sistem yüzünden insanlar ne hale geldi
01 Yorumla- +1 yıl
Kim ne sistem yaptı?
+1 yılçalışan kadın istiyoruz diyende ne bileyim fjnfnfnf
06 Yorumla- +1 yıl
@GopÇocuğu hayır bu zaten kolay değil bende çalışıyorum zaten sadece ailenin böyle bir kelime kullanması çok garip
- +1 yıl
@GopÇocuğu o zaman da ailelerinde evlatlarına evlen evlen diye baskı yapmamaları lazım.
- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılTek tarafin calismasi bu devirde yeterli olmayacakdir
00 Yorumla
+1 yılTek maaşla geçinmek zor. Zengin olması tercih :)
00 YorumlaNiye kiminiz bir sürü istekte bulunuyor ya. Neden erkek onu istemesin.
00 YorumlaTek maaş yetiyorsa istemem, büyük ihtimal yetmez. Ülke şartları belli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kriz olayı var hem de çalışmayan kadın, evde boş oturup sıkılırsa aldatma olaylarına kayabilir çünkü
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇalışan kadının da tacize uğrama riski de var tabi. İki ucu şeyli değnek 🤢🤢
Soran+1 yılEvde niye sıkılıp aldatsın ya. Çocuğu olur annelikle vakti dolar zaten. Ya da kendi hobileri olur bos durmuyo ki calismayan kadinlar.
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle düşünüyordum ama forumlarda okudum, boş insan macera arar diye 🙄 tabii ki sadakatli birisi hic bir ortamda aldatmaya yanaşmaz 👍
+1 yılHayat şartları ne kadar zor olursa olsun çoğunlukla çalışmayan istiyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Artık erkek parası yeme devri bitti. Para yetmiyor artık
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar çalışıp erkekelrin işlerini 3llerinden alıyorlar sonra niye işsizlik var deniliyor.
127 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya bunu neden cinsiyete indirgeyip kadını küçük görüyorsun. Onun da yaşama hakkı gibi çalışma hakkı var.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar dizini kırsin evde otursun çocuk baksın. Çocuk büyütsün. Erkekler işte calisssin ekmek getirsin. Kadınlar çalışınca bazı erkrkler isssiz kalıyor. Herkesin yapması gereken şeyler var kadın kısmı çalışmaz. ayiptir.
- +1 yıl
Sen kaçıncı yüzyıldan kalmasın yaa😂
- +1 yıl
Neyse saygı duyuyorum düşünce her ne kadar doğru olmasada
Cevap sahibi+1 yıl21 e giremeyenlerden. Kadınlar evinde yemeğini pisirdin gidip doktor mimar oluyolar öğretmen oluyorlar sonra olan bize oluyor atanamıyoruz. Erkek adam çalışıp evine ekmek getirmesi lazım. Kadın yemek pişirip kocasına hizmet etmeli çocuk büyütmeli. Kadınlarin okula gitmesi bile yanlış bir şey. Kadın fazla kültürlü olursa kocasına karşı cokbilmis davranır.
- +1 yıl
Evet daha 21 olmadm ama neyseki ne kadar çabalasamda laf anlatamayacağım biriyle rekabete girmem iyi günler
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle cokbilmis oluyorsunuz. Kadınlar hepsi sisizn yüzünüze. Bizim ekmeğimizi çaldınız.
- +1 yıl
Senin 21 yy. denk gelmiş olman çok üzücü. Git kendine beyin al!!
Cevap sahibi+1 yılErkekler kadınlardan daha zeki. Siz sadece dersleri iyi anlıyorsunuz ama hayat tecrübesi 0 bu sebeple ataniyorsunuz. Kontrnjanlar sizin yüzünüze doluyor.
- +1 yıl
Bende bir öğretmen adayıyım , çalışıp hakkımı aryaan bir bireyim, çalışmayıp da yarın öbür gün belki sevgisi benle işi bitinceeye kadar sürecek olan birinin eline nasıl bırakyım hayatımı? Her insana iyisi denk gelmiyo maalesef beyfendi
Soran+1 yılSacmaladin
Cevap sahibi+1 yılKadının yeri mutfak ve yatak odasıdır. Öğretmen olup erkeklerin hakkını yiyiyorsunuz. Siz kadınlar kocanızın yarenlwri olmalısınız yolunu beklemelisiniz. İş hayatı erkeklere mahsus bir şeydir. Eve ekmek getirecek olan erkektir çünkü
Soran+1 yılKeessss
- +1 yıl
Ne iğrenç bi tabir ya kadının yeri yatak odasıdır ne demek ? Sen kadını sadece bi zevk ve hizmet aracı olarak görüyorsun yazık
Cevap sahibi+1 yılSaygısızlasmissiniz baksana bir kadın bir erkeğe mütevazı olmalı. Karşı cevap vermemeli
- +1 yıl
Ben sizin şu an insanlarla * geçtiğinizi düşünüyorum eğer ciddi iseniz de a. ına koyim suriyelisinden afganlısından türklere çalışma imkanı mı doğuyo madem kadınlar okumamalı erkekler okumalı siz okudunuz da noldu düt sürülecek aklınız çalışmıyor hayır en azından kadınlar okuyunca çok bilmiş oluyo sizde hiçbir gelişme adım atma da yok aptal mısınız taklit mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama eğer bu durumu belirtirseniz millette size ona göre yaklaşım sağlar. teşekkürler. İyi günler
Cevap sahibi+1 yılKadın erkeğini mutlu etmeli yeri geldigi zaman. Ama kadın erkeğin hizmetkârıdir.
- +1 yıl
Aynen a. ına koduğum
- +1 yıl
Yaw işine bak kardeşim ya çekemiyosun işte kadının senden daha güzel işler başarmasını hazmedemiyosun başka açıklaması yok
Cevap sahibi+1 yılKadın kocasının kalbini okumalı sadece. Erkekler için isdihtam yaratmalı. Kontenjanların çoğu dolu ve bunun sorumlusu kadın adayların fazla olması.
- +1 yıl
Tamam kmk
Soran+1 yıl@sakızsardunyayım hsjshshs buna max verilecek cevap bu. boş ver
Cevap sahibi+1 yılKadın küfür etmesi çok çirkin bir şey. Hiç yakışmıyor ağızlarına
- +1 yıl
Tamam bey efendi hazretleri siz nasıl istihdam ederseniz kadınlar size hürmet eder çünkü sizde ya. ak var üstün erkek seni
- +1 yıl
Erkeğiz haklıyız.
- +1 yıl
Biraz beynini kullan çalış da o beğenmediğin küçük gördüğün kadınlar gibi iş sahibi ol ağlama buralarda erkekler çalışmalı diyip daha çalışamıyorsan senin erkekliğinin ne anlamı kaldı?
- +1 yıl
Mavili görüş sahibi sen sadece bir rintintinsin ve kadının kölesisin boşuna tüm yazdıkların ve söylediklerin. Bir kere sen bir rintintin olduğunu bilip kadının önünde yalandığın ve yalanacağın zamanları hatırlayarak saygıyla eğileceksin. Aşağıladığın kadın sebebiyle dünyada olduğunu ve dünyaya geldiğini de o kadından daha çok olduğunu iddia ettiğin beynine sokarak. Sadece erkek çalışıp evine para getirmeli derken bile kendi rintintinliğini kabul etmişsin zaten sen.. Sana destek olacak kadını silmiş ben bir rıntıntınım demişsin.. Bana cevap yazma sadece oku ve aklını başına al. Aşağıladığın kadından dünyaya geldiğini de unutma.!
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Artık erkekler evlenmek için tanışacakları kızların işsiz olmasını istemiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler