bankadan keyfine borç alıyor kredi kartından borç faize biniyor yüksek para oluyor yıllarca onu ödüyor. Hep böyle 50 yaşında hiç bi şeyin sahibi olamadi. lise babam annemi aldattigini net şekilde öğrendim telefonla aramıştım birine diyorki parasını vermedim diye benle kavga etti demis kadın kötü kadın yani. evdede bize tanımıyorum iftira atiyolar dedi. Ve beni çok eziyor çok ağlıyorum ben onun yüzünden. Her pisliğini benim üstüme atıyor. Telefonunda mesaj gördüm arama beni bidaha bunu yazan kişi kadınmi dedim ne pis cocuksunsen dedi sen yazmışsın üstüme iftira atıyorsun dedi. Ne zaman onun karşısında ağlasam çok bağırıp çok kötü davrandı bana. Cocukluktan beri buz gibi evlerde oturttu kirası düşük diye. Hep para yok dedi. Eve maaşını tam getirdiğini ömrü hayatimda görmedim hep faturayı kirayı veriyor kalan para yok para nerde desen Bağırıp çağırıyor. Ortaokulda telefonunda bi resim gördüm bi kadının evine gitmiş böyle. Lisede aldattığı kişide aynı demekki uzun süre devam etti ve bana Dediki eski sevgilim babanin ikinci evi var bence sanirim metresine ev tuttuğunu ima ediyor ve babamın telefonu açık kalınca söyle bi şeyde duydum kadın buna beni eve bırak demiş e tanımadığı biri olsa babam diyor ya tanımıyorum evini nerden biliyor nerde oturduğunu yani. Dogru olabilir ve bu beni hem çok korkutuyor hemde aşırı uzuyor lisede babam anneme benim için ben ona babalık yapamadım başkasıyla evlen o yapsın demiş ama sonra şimdi yine eskisi gibi. Bi ise girdim yksyi kazanamayınca iş öyle zorki 15 saat çalışıyorum ayağım öyle ağrıyor ağlıyorum böyle asgari ücretten fazla almak için oturmaya bile izin vermiyolar. Lisedede zaten hocalar bazıları bana düşmandı hep terslerdi her şeye notumu hep kırıyorlardı kötü şeyler yaşadığım içinde yksye yapamadım. Bana iş yeri şimdi kredi kartida verdi babam benden habersiz tine taksitli bi şey aldı ses duydum ben o kasadayken taksitli olsun dedi bende ne anlamadım kartımı kontrol ettim baktım borç var temassız ya rahat para çekmiş evde bana öyle bağırıyor öyle yalan söylüyor yok sen başka sayfalara girmissindir. Biraz para kazandım hemen bi tarafı kalkıyor yiyecek o parayı hiç caresi-yok yani. Duemuyor yerinde. Sevgilim olmasına karışıyor izin vermiyor kıyafetime karışıyor. Cok yoruldum buz gibi evde oturuyoruz ne var sıcak bi ev istiyorum kıyafetim olsun istiyorum çok mu şey istiyorum dışarı çıkıp asla dilencilik yapamam yediremem bunu kendime ama açlıktan bayıldığım bile oldu. Ve ilerde birinin benle evleneceğini de sanmıyorum bu fakirlikte çok zor. Şu an reddettim seni desem babamın ailesi manyak ve cok pis gider anneme büyüde yaparlar çünkü pisler adamlar. Evden git desemde gitmez bizi hizmetçi yerine koyuyor resmen hiç o benim babammış gibi hissetmiyorum otele gelir gibi yemek banyo yapıp kahveye gidip eve gelmiyor orada akşama kadar kumar oynuyor bide kadınlarla da konuşmaya devam ediyor uygulama görüyorum telinde sohbet uygulamaları varya. Git desem gitmicek hep kavga gürültü.
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği