Kimin ne derdi var hadi herkes dökülsün. Detaylı bi şekilde yazarsanız çok iyi olur. Belki de birbirimizin sorununu, derdini çözebiliriz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben kpss'ye hazirlaniyorum bugun kuzenlerim geldiler sinavim 3 ekimde ve onlar 26 agustosa kadar kalacaklar köydeyiz anneannemlerde internet yok. Buyuk kuzen kardesi icin (8. sinif) bugun 10 kere falan sey dedi; internetten dolayı size gelecek yandın. Bu arada bunu soyleyen adama yalvardim temmuzda gelmeyin konularimi bitirmem lazim diye uzerine bu sekilde icimi sktı. taktik verin kotu davranirsam sorun cozulur gibi. Internet baglatirim evlerine
Evde fazladan bi oda falan varsa orayı ayarlayabilirsin kuzenin için ya da illa aynı ortamda kalıcaksanız konuşabilirsin ders çalışmam gerekiyor diye
anlasalar keske bir de hepsi baska evde kalacak ama internet icin bize gelip gürültu yapacaklar
Madem ailesi başka evde kalıcak o niye sizin evde kalıyor 🤷♀️. Ailenle konuşabilirsin uygun bi dille derslerin olduğunu söylesinler ya da en son çare kuzeninin telefonuna İnternet yükle
Eski sevgilimle aramizda kitalar var :( barismak istiyoruz ikimiz de ama korkuyorum
Mesafeler aşılır. Eğer ortada ciddi bir mesele yoksa korkmanın anlamı ne? Bu arada neden ayrılmıştınız özel değilse
Kacga etmistik ayrilmistik
Bence bi adım atılabilir hem belki bu vesile ile kavuşursunuz belli mi olur
rüyalarımdan çıksın bu velet:) 10 sene oldu birini sevdim ve geceleri hep rüyamda. Evliydi şu an değil ve kafayi yiyecem
Madem boşanmış bi cesaret git konuş. 10 sene diyorsun dile kolay demek ki gerçekten aşıksın.
Aklımı kaybedecek kadar hemde.. 1 ilaçtan 9 a çıktım
Ne diyorsun saçmalama bişey olucak sana. Git konuş en fazla ne olabilir içinde kalmasından daha iyidir.
O bana bakmaz artık :)
Talipleri çok
Denemeden bilemezsin. Belirsizlikten daha kötüsü olacağını sanmıyorum
Yazdım zaten
Ee ne dedi?
bir şey demedi
O zaman yapıcak bişey yok önüne bakıcaksın
Teşekkür
Rica ederim pek yardımcı olamadım ama. Son olarak ilaçları bırakmak için (bu kadar almanız hiç iyi değil) profesyonel yardım almayı da düşünebilirsiniz
Clos sisteme şimdiki imkanlarla giren varsa yazabilir mi
Derdim bu
Uyumak istiyorum bir şey düşünmeden
maalesef o herkeste var ama bi nebze de olsa rahat bi şekilde uyumanı sağlayabilecek şey bakara süresini açıp uyuyabilirsin (tabi inancın ne bilmiyorum)
Teşekkür ederim düşüncen ve fiktin için yeterli bu
Rica ederim ne demek
İyi geceler ,
Iyi geceler
Türkiye'de yaşamak
Harbiden güzel bu
Sjsjjsjsjsjsjs
Zorvayvir hayatı resmen
Derdim yok kızma
Ne güzel işte tadını çıkar 🙃
Benim ki çözülmez