Gizli Üye(30-35)+1 yılDert değil de yanlış mıyım birde objektif bir göz yorum yapsın şimdi benim bir arkadaşım var online oyun oynuyoruz uyumadan önce sohbet muhabbet aynı zamanda kpss hazırlanıyorz neyse bu bana dedi ki tatlım oyunu sildim haberin olsun aa niyeki dedim ya kendimi kontrol edemiyorum çok oynuyorum ee sende kendini dizginle dedim zor olmamalı kendine söz geçiremiyorsan işin var diye sonra konularımı yetiştiremiyorum işte şöyle böyle tamam o zaman tatlım nasılsa tamamlarsın sen dayanamaz yüklerin ama konuları tamamla mutlaka daha önemli dedim öyle deyince bir arkadaşımız daha var erkek ona desene senin yüzünden oyunu sildi bakalım ne dicek filan güldüm tamam tamam girersem takılırım dedim akşam bir arkadaşımı eklemek için girdim baktım kız oyunda ben onu çağırmayınca trip atan kız oyunu indiriyor bana yazmıyor bende bundan sonra bende sana haber vermicem dedim ve yalan söylediği için çok kızdım ve söyledim ona da yalan söyledin bana diye sonra bir baktım tanımadığım insanlar filanca sana yalan söylemez mesajı arkadaş isteği atıyor onu görünce daha çok sinirlendim kime ne ya ne diye anlatıyorsun otu bku insanlara o kadar soğudumki arkadaşlığından iyi ki böyle bir olay olmuş dedim düşünsene alelade bir olayda bile jest olacakmış güya böyle bir şey yapan benim en özelimide anlatır. Konuşmuyorum küs değilim ama mesafmi koydum ve 7 24 oyunda mahsus bakıyorum ona da biliyor musun yani haksızsam haksızsın de.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde bana indirdiğini söylemeden önce ağzımı aradı resmen oyunda mıyım napıyorum diye bu beni iyice tilt etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçimde ağrı sızı var fiziksel acı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDerdim çözülmez Güzin abla :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ben çözerim yavrukuş
- +1 yıl
Bana aşkı sevdirebileceksen olur tabi ki
- +1 yıl
Uzmanlik alanim
https://youtu.be/xJsb1l-hiJM - +1 yıl
🌸🌺
+1 yılSosyal Anskiyete, Çekingenlik, Gelecek Kaygısı, Borç, Husursuzluk, Biraz Tembellik,23 yasına gelip bir baltaya sap olamama derdi, eğitimimim yarıda kalması (kendi mallığım yüzünden lise mezunuyum), Yalnızlık, birine çok aşık olmak ama asla açılamamak var da var umarım bir gün bi kadın bana acılır ya su ana kadar en cok istedigim şey bu gelip kafasını sol omzuma koysun saçlarını seveyim istiyorum başka bir şey istemiyorum cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni reddetikden sonra onu heryerden sildim attın. O ise ard arda storylerime baktı beni takip etmediği halde ben birsey yazmadım. Aylar sonra yine baktı ben yine bisey yazmadım sonrada birkac kez nickini değistirdi. Neden yaptı bilmiyorum ama reddeden erkeğin aylar sonra yine aklına gelmem garip yani. Benimde derdim bu işte acaba seviyormuydu sevmiyormuydu off
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kıza acilacagim ama nasıl olacak bilmiyorum daha doğrusu nasıl yaklasayim diye düşünüyorum
Biraz da nakit olsa fena olmaz gelecek adına 😅00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah dert vermesin çok şükür halime. Kafadaki eksiklikler için dert diyemem. Gerçekten ne dertleri olanlar var. Bizimkisi büyütülecek şeyler değiller.
00 Yorumla
+1 yılBizim evde güya oturma odası diye bir yer var kiler gibi küçük. Onu mutfakla birleştirsek mi birleştirmesek mi diye tartışıyoruz bize bir hakim lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Aha geldim birleştirin bi de l koltuk üff hayalimdeki mutlon 😌😌😌😌
- +1 yıl
Söyledim terlik yedim anamdan şu an saol knk
+1 yılDertler Arap saçı misali çözülecek gibi değil 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Dertler derya olmuş sen de bir sandall
- +1 yıl
Devrilip batmışım boğulmuşum ben. Aynn öyle 🤷🏼♀️
O kadar çok ki psikolağa gitmek mantıklı. Sana anlatsam iyice kötüye gider
010 Yorumla- +1 yıl
Ndndndnsn niye neyim varmis benim 😒
- +1 yıl
19 😒😒😒😒😒😒
Akil yasta diil bastadir taam mi - +1 yıl
O zaman 1 hafta sonra tekrar bak 😏
- +1 yıl
Ay ben asik oldugum icin takiliyodum oysa niye soyledin şimdi 😔😔😔😔😔😔😔😔😔
- +1 yıl
Ama sen bana asiksin bi kizi on kisi istr ben alirim hadi eyw
Cipsim bitti ama dizi izliyorum hayla bana 5 paket getirirmisin
08 Yorumla- +1 yıl
Hayla dedigin için hyr
- +1 yıl
Ama yavrum hayla ne ya buz gibi olyrm yapma şöyle şeyler o misin de uzak dursun getirir kelimesinden hadi çocuğum benim
- +1 yıl
Ofmfmfmmdmd tek sıkıntı sen ciddili ben dalgasina yaziom 😔😔😔
+1 yılİtalyaya gitmek istemiorum. s. s. s yaz dizisi derdi gibi ama kerçek ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bu dertten istiyom
Yine mi sen gıı :D derdim yok şu an iyiyim :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yine mi sen mi siz niye beni sevmiyosunuz 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
- +1 yıl
Beni sevmeyen ölsün zaten
Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. çareeğ gelmeeeeez ağlamaktaağğğıınn ayılır mığığığığ et tırnaktann
10 YorumlaNerden başlasam ki yaaa çok karışık aşk durumum🤦🏻♀️
10 YorumlaNe olacak bu yavrularımın hali güzin abla 😂
10 Yorumla
+1 yılGelecek kaygısı onun için de Tayyibin yenilmesi lazım sen tayyibi yenebilir misin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBir dokunup bin işitmek istemiyorsanız hiç bulaşmayın bu işlere :D çok şükür bir derdim yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. dert sen ona yüklediğin değer kadar dert knks
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uyutmayacak ağrılara sahibim. Diğer dertlerim fasa fiso.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldün sabah bahçe hortumuna takıldım ne yapabilirim?
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılÇokmuş gibi geliyor hadi anlat dersen anlatamam sjaja
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olduğum kişiyle tartıştık dönmüyor bana geri napsam konuşmuyor yıllar sonra ilk sevdiğim adamla görüşmeye başladık fakat şimdi ki aşık olduğum kişi aklımdan çıkmıyor napmalıyım?
00 Yorumla
+1 yılUzun zaman oldu oral yapmayali oral yapilmayi seven biride cikmadi karsimav😔
00 Yorumla
+1 yılBiri var yüzü ay gibi saçları sırma gözleri ela bi görsen tam başa bela biraz cilveli biraz sınırlı bi o kadar tatlı hem o kadar prenses benle olurmu😅
02 Yorumla- +1 yıl
Olmaz başkasını seviyo
- +1 yıl
Yav biliyodum yaa sağol 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı cinsel istek. hayattan soğudum. erkekler de benden soğudu artık.
12 Yorumla- +1 yıl
Senden niye sogunuyor ki?
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer hicbir erkek sabaha kadar 15 kere bosalamaz da ondan. İstekli kadin istiyosunuz asiri istekli degil. Adamda sperm kalmiyo gucu bitiyo gururu kiriliyo oyle sandiginiz gibi guzel bisey degil
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. len burdakilerin derdi dinlenir mi delirdin galiba 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 yıldır uzattığım saçıma sakız yapıştığı için kestirdim çok üzgünüm..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar bilinçlenirsem bilinçleneyim içimdeki değersizlik hissinden kurtulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir derdim yok iyiyim böyle
00 YorumlaWhatsApptan engel attı kaldıramıyorum aylardır daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılProfilimdeki ilk soruya bakarsan anlarsın abla derdimi :/
03 Yorumla- +1 yıl
Ndndndnsn aaaa benim burç hemen geliyom askim
Cevap sahibi+1 yılSenin burçsa profildeki en alttaki soruya bak o da aynı kişi belki anlarsın ne demek istediğini onun
Cevap sahibi+1 yılHeeey
+1 yılOlgun erkek seven kızlar uyudunuzmu?
02 Yorumla- +1 yıl
Uyumuşlar ben çıtır bekliyorum
- +1 yıl
Bende duş alırız diyordum demek uyumuşlar 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yalnızım abla yaaa :( Çözer misin :(
09 Yorumla- +1 yıl
Evlenelim?
- +1 yıl
Sağ ol abla :( Artık yalnızlığın o kadar da kötü olmadığını anladım :( Çözdün problemimi :(
- +1 yıl
Ndndndndnndndnd seni döverim
Kaç yaşındasın askim herkese abla diyon - +1 yıl
Profilimde yazıyo abla işte :( 24 :(
- +1 yıl
Ne ablasi o zaman uyuz
- +1 yıl
Sevgilim herkese abla demem şartıyla KS kullanmama izin veriyo abla :( Bakıp kontrol ediyo hesabımı :(
- +1 yıl
Dbdnndndndndndnndndndndn ayyyy kusura bakma az yavsadim sana ama
- +1 yıl
Bir şey olmaz abla yaaa :( Seni kıskanmaz zaten yaaa :(
- +1 yıl
Çok emin olma sen yine deee 😌😌😌😌😌😌
+1 yılYaşamak oldum olası dert.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılDert olacak biri yokki başımıza
00 Yorumla Benim derdim seni ikiye böler 😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 10 bin dolar lazım çözer misin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğır depresyondayim üstelik uzmanından onaylı
00 Yorumla Derdim boyumu aşmış. Hangi birini söyleyim
00 YorumlaFinallerim başlıyor tek derdim bu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇözülemeyecek sorunlarım var
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBi derdim var haftaya geçecek sonra rahatım 😁😅
00 Yorumla
+1 yılBende bir dert var üfff
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok. Kimse bakmıyor.
00 Yorumla
+1 yılDertsizin bile derdidir dertsiz olmak.
00 Yorumla
+1 yılÇok var hangi birini anlatayım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDerin biri bitse birisi gelir
00 Yorumla
+1 yılfinaller var kral
00 Yorumla
+1 yılÇözemezsin bacım
00 YorumlaDerdımın dermanı yoqq aplaa
00 YorumlaYaşamak gibi bir derdim var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbn sna bisey sorcam
013 Yorumla- +1 yıl
Sor bakalım
Cevap sahibi+1 yılteyzem bizde kalıyor 2 aylığına sonra gidicek odama gelmiş kedimden nefret ediyo tiksiniyo gözümün önünde tekmeye atmaya kalkıştı başka teyzemin kızıda vardı napıyosun sen teyze ya dedi bende sinir krizi geçirdim bağırdım uzak dur kedimden diye saka yaptım dedi ama saka değil bu teperim kediyi demişti 2 gün öncede sinirli yani
Cevap sahibi+1 yılhaklı mı teyzem sence ben mi haklıyım
- +1 yıl
Şaka olduğu tepkilerinden anlaşılırdı zaten dediğine göre ciddiymis cok haklısın tepkinde, hiç kıyamıyorum kedilere dilleri yok dertlerini bile anlatamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılbana neden bagırıyosun sen dedi bnde dedimki teyze bu konu hakkında konusmak istemiyorum özür dilerim dedim 2 kere bn vicdanlı biriyim onun gibi değilim
Cevap sahibi+1 yılgecen de mikrop diyo kedime kedimin hiç zararı bile yok varya ondan korkuyo zaten
- +1 yıl
Kıyamam, var öyle kötü insanlar. Sevmemek ayrı bi konu sevmeyebilirler ama kimsenin zarar vermeye korkutmaya hakkı yok.
- +1 yıl
Senin suçun yok haklısın yani rahat ol
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim en azından rahat uyucam gece annem de özür dilediysen sorun yok dedi
- +1 yıl
Yaaa kıyamam sana ben sorun yok miniş 🥺
Cevap sahibi+1 yılne biliyim normalde böyle biri değilim haksızlığa gelemiyorum tesekkur ederim tesellin için <3
- +1 yıl
Üstelik dilsiz bi canlıya yapılınca çıldırmamak elde değil çok haklısın. Rica ederim iyi geceler 💜
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim sanada 💙
Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. İşsizim bekarım asosyalim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir derdim yok çok şükür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDertler derya ne veriyim ablama kdjskd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHickimse beni sevmiyor
Belkide Rabbım bile00 YorumlaDertten uyulmuyo ya çok kötü
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çok şükür bı derdim yok
00 YorumlaÇözülmez..🥲
09 Yorumla- +1 yıl
Bakiyim
- +1 yıl
Himmm bas basa mi olalim :d
- +1 yıl
Aman be
- +1 yıl
Ben de senin ppdeki gibiyim
+1 yılDerdim çoktur hangisine yanayım🐎🐎
02 Yorumla- +1 yıl
Beni yak kendiniii yaaak her şeyi yaaak