Eşimin ailesinin şirketinde şirketin sahibinin oğlu olan eşimin amcasının oğlunu babası işten kovdu para çaldığı için , kasaya diğer kız yeğenimi getirdi büş. Diye , bugün erkek yeğeni er. (ki onu sevmez ) babası yokken şirkete geldi , apır sapır konuştu şirketin kasası benim dedi falan büş de “hayır senin girmen yasak “falan diyince “ben de kaba kuvvetle girerim ne yapacaksın “ diyip onu itince diğer kız yeğeni duyg. ( iri yarı ve çok güçlü bir kızdır ) Panter gibi çocuğun üstüne atladı tuttuğu gibi yere serdi , er. Ayağa kalktı “kız demeden seni gebertecem “ dedi tekrar birbirlerine girdiler duyg. resmen erkek gibi kavga etti er. İn hakkından geldi evire çevire dövüp iki büklüm etti , er ikinci kez yere serilince kalkamadı küfürler savurdu ben de ablaları olarak boyunun ölçüsünü aldın artık git dedim kalktı ve gitti sizce bunu aileye anlatır mı? Neden dövdün çocuğu diye kızın başı yanar mı? Biz anlatmaz diyoruz ama?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
5 defa okudum hiçbir şey anlamadım
Olay şu özetle benim eşim tarafından akrabam olan kız yine eşim tarafından akrabam olan oğlanı dövdü oğlan bunu söyler mi olay bu şimdi oku anlarsın
Sen bu olayda galiba erkeği savundun değil mi? Girerim ne yapacaksın diyerek kıza cevap verdin?
Hayır onu erkek söyledi
Ben erkeğe boyunun ölçüsünü aldın dedim en son
Kızın burada neden başı yansın? Kız işini yapmış kocana söyleyin olayı sende anlat kendi işyeri gibi koruyup kolladığı için teşekkür eder
sahibinin oğlu olan eşimin amcasının oğlunu babası işten kovdu para çaldığı için , kasaya diğer kız yeğenimi getirdi büş. Diye , bugün erkek yeğeni er. (ki onu sevmez ) babası yokken şirkete geldi , apır sapır konuştu şirketin kasası benim dedi falan
büş de “hayır senin girmen yasak “falan diyince
Erkek “ben de kaba kuvvetle girerim ne yapacaksın “ diyip onu itince
diğer kız yeğeni duyg. ( iri yarı ve çok güçlü bir kızdır ) Panter gibi çocuğun üstüne atladı tuttuğu gibi yere serdi , er. Ayağa kalktı “kız demeden seni gebertecem “ dedi tekrar birbirlerine girdiler duyg. resmen erkek gibi kavga etti er. İn hakkından geldi evire çevire dövüp iki büklüm etti , er ikinci kez yere serilince kalkamadı küfürler savurdu ben de ablaları olarak boyunun ölçüsünü aldın artık git dedim kalktı ve gitti sizce bunu aileye anlatır mı?
Senin için derledim
Dövdüğü çocuk kızın kuzeni hatta iki yaş büyüğü onun
Akraba derecesini anlamadım çok karışık maalesef şimdi ben bununla ilgili uzunca da yazarım istersen ama kısa keseyim o çocuk aileye anlatmadan siz olayı anlatın olayı gizlerseniz sanki suçlu sizmiş gibi yansır o nedenle siz anlatın kız sonuçta işini yapmış
Üç kuzen bunlar biri erkek ikisi kız erkek olan şirketin sahibinin oğlu , kızlar yeğeni. Erkek kovulunca babası kız yeğenlerini aldı çocuk kız kuzenini tehdit edince diğer kız çocukla tekme tokat dövüştü çocuğu dövdü olay bu
Aslında dövmeyip orada patronunu arasaymış daha iyi olurmuş ama her halükarda anlatacağını düşünmüyorum çünkü gidipte kuzenim beni dövdü diyip gururunu incitemez ama hırs yapıp o kızı ordan kovdurmak için elinden geleni yapacaktır. sende kıza söyle bir daha öyle bir durumla karşılaştığı zaman patronu arasın aslında sende patronsun senin araman lazımdı kocanı siz söyleyin gerisini onlar zaten çözer arasında
Evet ama ani gelişti kız da diğer kız kuzenini dövecek diye korumak için saldırdı
Sizin elinizde koz var sen gideceksin herşeyi çocuğun babasına anlatacaksın hiçbir baba şımarık çocuk sevmez
Ama çocuk zaten ben kabadayılık taslayıp sonra kendimden küçük kız kuzenimden evire çevire dayak yedim diye anlatmayı kendine yediremez diye düşünüyorum
Ya tamam o anlatmasın siz anlatın, anlatın ki babası oğlunu güzel bir benzetsin
Çocuğa da üzüldüm ama yani kızları dövmeye niyetlendi zaten baştan haksız ama nasıl dayak yedi kızdan bir görsem hala gülüyorum aklıma geldikçe
Kız kaç yaşında çocuk kaç yaşında?
Kız 18 çocuk 20
Oha aw nasıl dayak yemeyi başarmış çocuk tamam kıza vurmasın zatende en kolundan tutup nakavt edebilir di kızı sysbsyss
Şöyle tam diğer kıza saldırıyordu bir anda bu kız saldırdı ona kız iri baya tuttu yakasından sen kimi döveceksin lan falan diye bağırdı yumruk attı sonra çevirip yere attı çocukta “seni kız demeden acımadan dövecem dedi tekrar saldırdı malum yerine bir diz yedi sonra tekrar yumruk yedi kız çelme taktı tekrar yere düşürdü zaten kalkamadı sonra biz kızı tuttuk
Kıza bak maaşallah sjsusbsu ama çocukta tam karaktersizmiş sen bence kocana söyle o giysin babasına söylesin kızlara saldırıyor diye anlatsın bak babası (eğer lıght erkek değilse) bak nasıl içinden geçiyor oğlunu
Aynen o kız çok fena hem iri hem de sokakta büyümüş bir kız öocuk erkeğim diye çok güvendi ama çok kötü dayak yedi düşün biz yardım ettik yani daha çok dayak yemesin diye
Kamera kaydı varsa alın telefondan kayıt altına al ilerde iftira falan atarsa gösterirsiniz
Yok canım hahahaha ne kaydı
Ama bence o kıza bir daha bulaşmaya Cesaret edemez
Şirket diyorsun kamera koymadınız mı içeriye her hangi bir hırsızlık durumunde ne yapacaksınız?
İçerde olmadı işte olay çocuk içeri girmek istedi giremedi
Kıza helal olsun ama sen uyar bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız direkt patronu arasın