Kızlar, Bu kız kafayı yemiş olabilri mi?

Eski sevgilimle 1 yıl ayrı kaldık pandemi yüzünden. Ondan önce aynı okuldayık beraber oluyorduk ve biranda gitti. 1 yıl tekrar buluşmak için uğraştık ama olmadı en son erken evlenelim dedim çıldırdı. Kariyeri olmadan evlenemezmiş ve benden koca koca 5 yıl istedi. Bende uzaktan ilişkiye karşıyım. En son onu bıraktım ve tekrar barıştık çünkü ona vicdanen bağlanmışım ama son zamanlar erken evlilik dedim diye çok değişti sinirleniyordu hep. Oysa kötü de bir şey demedik hatta mutlu olur dedim ama yok. ben ayrılınca tekrar barıştık sonra çok çok basit bir nedenden artistlik yapıp bir daha konuşmam etmem dedi ve beni kendisi sildi. Ancak tamamen artistlik amaçlıydı bu ve ben çok kızdım en son onu tamamen bıraktım ve yeni sevgili yaptım. 2 ay sonra benim instagramı ele geçirdi yeni sevgilimi buldu. ona hiç bir şey söylemedi söyleyemezdi zaten. Deliye dönmüş gibiydi. Kendin defolup gittin hayatımdan dimi. Bana wp den çok uzun bir mesaj yazdı. Psikolojik destek aldığını söyledi Seneye evlenmezsem şerefs*izim diyor. Kariyer hedefinden vazgeçmiş. Madem vazgeçecektin benkeyken neden vazgeçmedin dimi. Deli gibi beni sevdiğini söyleyip sonra kariyer uğruna beni hiçe saydı. Sonra bir başkasıyla seneye düğünüm var diyor ve o kişiyi de sevmediğimi söylüyor. bu nasıl bir mantıktır bana diyin.
Kızlar, Bu kız kafayı yemiş olabilri mi?