Bu duruma canım çok sıkılıyor yardım eder misiniz?

Psikoloji öğrencisiyim okul tatile girdi aslında tamamen her şey bitmiş değil ve ben yoğunum derslerle ilgileniyorum çok başarılıyım herhangi bir problemim yok okulda sorun şu ailemin yani annemin sürekli gezmek istemesi ve bunu bana çok belli etmesi yani aile hayatı bana sıradan geliyor. mesela annem babam ayrı Annem sürekli benim kuzenlerim var anneannene gideceğim sende Gel diyor daha önce çok kez söyledim ben herşeye yetişemiyorum diye veyahutta sanki hayatım yokmuş gibi davranıyor bana mesela ailedeki diğerleride bunu diyor gitme kuzenlerinle otur ama onlar kibarlıktan diyor bunun çözümü olmadığını anladım bunu annem de anlamıyor mesela anneanneme gittiğimizde seni eve bırakmayayım mı bırakayım mı diyor ben evime kendimde giderim ama madem kibarlık yapıyor neden böyle diyor ben babamda kalıyorum çoğunlukla babamlada konuştum ve eve geldiğimden beri tatilden bu yana aynı ve artık ailemin evinde yaşamak istemiyorum zaten üniversitede evde kalıyorum ama eve geldiğimde neden böyle oluyor sorun bende değil değil mi hem bu şekilde hem derslerime odaklanmıyorum en kötüsüde bu ne yapmalıyım bunları ’ı onlara söylesemde içimde yenemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kalkarım tabi ama üzülen ben oluyorum
Bu duruma canım çok sıkılıyor yardım eder misiniz?