Kızın babası ayık gelirimi duyunca biraz düşünelim dedi :d?

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır çalışmıyorum güzel bir kira gelirim var, dün akşam kız arkadaşımın ailesi ile tanışmak için davet edildim işte babası ile sohbet falan ettik. Nerde çalışıyorsun dedi çalışmıyorum dedim :D tabi ki biraz tuhaf oldu kendisi bu lafı duyunca biz dedi işsiz adama pek kız vermekten yana değiliz falan dedi sjsj, nasıl bakıyorsun kendine dedi ben de dedim çalışmıyorum ama gelirim var, ne gelirin var dedi ben de kira dedim işte biraz küçük davranıyor gibi falan sandı beni çok fazla gelirin yoktur eğer kira getirisi falan azdır büyük ihtimalle dedi bende hayır dedim işte söyledim ortalamayı baz alarak gelirimi gözleri açıldı sjsjsj 35 sene çalıştım hala böyle gelire sahip olamadım diyor kendisi neyse, çıkarken de dedi ki söyliyecektim dedi ben sana başta dedim ya dedi işssiz adama kız vermem diye vs. o ağızımdan kaçtı yanlışlıkla kusura bakma dedi madem dedi birbirinizi sevdiniz umarım dedi devamı da gelir 😂 Nasipte Varsa Gelir Dedim Çıktım Sonra. Sizce Neden Böyle bir şey Oldu? Yani Başta Vermekten Yana Değildi Sonradan Neden Caydı ki Yani Bu Devirde her şey Para mı Arkadaş? Param Olabilir Belki P*çin Tekiyim Yani İnsan Biraz Araştırır.

Kızın babası ayık gelirimi duyunca biraz düşünelim dedi :d?