Hemşire mi haklı biz mi?

Bugün sağlık ocağına kan tahlili için gittim kanı alırken iğneyi soktu tüpü çıkardı diğer tüpü taktı koluma baktım iğneyi derime saplamış ucunda yani yine soktu iğneyi tekrardan diğer tüpü taktı ayrıca kanı da döktü neyse çıktık kolum ağrıdı sinir olduk tekrar gittik olanı söyledik hemşire bana işimi siz mi öğreticeksiniz falan dedi kapıdan çıkarken danışma bırak uğraşma bununla dedi annem kime dediniz dedi kadın pişmiş pişmiş sizee dedi annem de siz burada oturuyorsanız uğraşmak zorundasını uğraşıyosunuz da zaten dedi kadın bişeyler dedi annem sen kimsin dedi doktora söylemek için yanına gittik konuştuk doktor beğenmiyorsanız başka yere gidin yaptı çıkarken doktor pardon bakar mısınız dedi size suç duyurusunda bulunucak hakaret etmişsiniz dedi ama hiçbir hakaret olmadı bende şahidim sadece uğraşmak zorundasın ve sen kimsin dedi suç duyurusunda bulunucakları bir durum mu? orada kameradan izlerler mi kamera yoksa onlar birbirine şahitlik yapar ve hakaret etti falan diyebilirler mi çünkü kamera var mı emin değilim ama birbirlerine arka çıkıp hakaret küfür etti diyip iftira atabilirler
Hemşire mi haklı biz mi?