Kaçırıldım bunun cezası nedir?

ben reşit bir bireyim arkadaşlarımın ortamından orta yaşlı kendimden büyük birisiyle tanıştım bana bazı iş imkanlarinda bulundu daha sonrasında kafamda iyi bir imaj sergilemediği için aramalarına ve mesajlarına cevap vermeyip onunla görüşmek istemedim farklı farklı telefon numaralarindan rahatsız edip bana sunacak olduğu iş hakkında görüşmek istedi ben de acaba şüphesini kapılıp kabul ettim daha sonrasında görüşecek olduğumuz iş yerinin il dışında yarım saatlik uzaklikta olduğunu söyledi ve arabada giderken ki diyaloglardan niyetinin iş olmadığını ve şüpheli davranışlar sergilediğini sezdim sorduğum hiç bir soruya net cevap vermedi daha sonrasında bir polis kontrol noktasından geçtikten sonra ne kadar zaman kaldığını ve çalışacağım ofisin nerede olduğunu sordum alaycı bir biçimde iki buçukluk saat uzaklıkta olduğunu söyledi ve eliyle sürekli pantolonunun üzerinden cinsel organına dokunuyordu kısa bir mesafede kenara çekmesini ve midemin bulandığını istifra edeceğimi söyledim kenara çekti ve çantamı arka koltuktan alıp önce yavaş adımlarla belli etmeden daha sonrasında bana seslendiğinde koşarak polis noktasına ilerledim o süre zarfında telefonla birisine kız arabadan indi deyip arkamdan gelmeye başladı ve bana bu süre zarfında el kol hareketleri yapıp bulunduğu noktaya doğru geri dönmemi istedi trafik polislerine durumu anlattım onlar beni evime kadar bıraktılar daha sonrasında şikayetçi olmak üzere emniyet mensuplarına başvurdum bu süre zarfında anneme ve babama beni aradığı farklı numaraları verdim şikayetçi olduk bir sonraki gün adam yakın kız arkadaşımi aracı olarak kullanarak evime gelip şikayetimi geri çekmemi söyledi çekmezse aileme zarar geleceğinden bahsetti bu sefer kız arkadaşımın yapmış olduğu şeyden ötürü ondan şüphe duydum ve ona bunu belirttim inkar edip o amaçla evime gelmediğini söyledi ve bu sefer tekrar polis ekiplerine bu olayla alakalı ikinci bir ifade sundum sonrasında öğrendik ki adam bir iş sahibi olmayıp 3 çocuklu orta düzeyde geçimini sağlayan birisiymiş ve şu an savcılık kararı ile birlikte aranıyor sizce beni kaçırmaya yeltenen adam ve benim kız arkadaşım ve bu olaya dahil olan herkes kaç yıl ceza yerler bu konu hakkında neler yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum

Kaçırıldım bunun cezası nedir?