Darp edildim şahıs ne cezası alır?

Bundan 2 gün önce arkadaşlar la foto çekiminden donuyorduk mahalleden bir çocuğun rodwerver cinsi bir Köpekle kardeşimi kovalarken gördüm sonra çocuğu tuttum ittim bagirdim ama çocuğu dovmedim. 15-20 dk sonra köpeğin sahipleri geldi. Ben arkadasin evinin onundeydim beni çağırmış lar bu köpeği kardeşimin üzerine doğru kosturan çocuk bunlara beni dövdü demiş bana neden dövdün dedi köpeğin sahibinin oğlu bende dovmedigimi onların köpeğini alıp kardeşimi kovaladigini söyledim olayı anlatırken bu bana aniden kafa attı sarsildim sonra gözüme yumruk yedim. Karşılık veremedim duvara yanastim elimle yüzümü korudum bu kafama vurmaya devam etti beya darp edildikden sonra babasi falan ayırdılar sonra ben hastaneye gidip darp raporu aldım sol el eklem yerinden ve yüzümden. Sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Babasından da şikayet ci oldum geç ayırdığı için. Sonra bunlar ailesi yalan söylemeye baslamislar mahallede, yok neymiş ben onların oğlunun boğazını sikmisim ondan kafa atmış. Mahkeme sonucu ne olur arkadaşlar bilgili birileri yardimci olabilirmi bu arada mahallede kamera yok.
Darp edildim şahıs ne cezası alır?