Kötü bi dönem geçiriyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 😞?

Aşk acısı insana her şeyi salmaya zorluyor. Bu dönemde güçlü kalabilmek için en önemli yatırımı kendine yap. Senin söylediğin gibi sen yeterince emek verdin, kendine de aynı emeği hakettiğin şekilde ver. Üzül, ağla ama bunu insanlara gösterme. Güçlü görünmeye çalış, kendine emek ver.
Deniyorum ama yapamayacakmışım gibi geliyor. Sıkı diyete başladım umuyorum eski Halime dönücem ama zayıf olsamda hiç bişeye hevesim yok mutlu olur muyum bilmiyorum
Bebeğim hayat böyledir hayatına biri girer biri çıkar daha çook erkek girecek hayatına giden S tirip gitsin boş ver o kaybetti seni hemen kendini toparla kendine güzel güzel bak emin ol kpek gibi pişman olacaktır arkadaşına gelince bu zamanda kim kimin derdiyle ilgileniyor ki arkadaşların senin ayrılmanı ne yapsın sen kendi kendine toparlanmalısın eğer eski sevgilini pişman etmek istiyorsan kendine bak güzelim kimse için hele ki erkek milleti için 1 damla yaş dökmeye değmez
Çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi☺️ iki gündür sıkı diyete başladım fiziğimi düzeltebilirim diye umuyorum. Saçma ama o kadar çok pişman olmasını istiyorum ki elimde olmadan. Sindiremiyorum beni unutuşunu. Onun dışında da bi şekilde kafamı dağıtıcak aktiviteler bulup toparlamaya çalışıcam
Bence sıkıntılarından bihaber olan arkadaşların varsa onlarla görüşmeye başla kafan başka şeylere yöneldikçe bu düşüncelerden arınacaksın. Arkadaşım yok diyorsan da internetten de tanışıp anlaşabileceğin yüzlerce insan var onlarla takılmaya çalışıp kafanı dağıt
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Arkadaşlarına anlatma bir şeyini ve adil yıldırım falan izle kendine gelirsin kendine değer verirsen sevgilin de yazar zaten
Neden bittiğini düşün. Bitmeseydi ne zaman biteceğini de. Onun şu an ne yaptığı seni ilgilendirmiyor.
Düşünüyorum ve sürekli kendimi suçluyorum çünkü giden oysa suç benimdir bu daha kötü
2yıldır beraber olduğu insanın yokluğuna dayanabiliyor hatta rahatlamış hissediyorsa bişeyleri yanlış yapmışımdır
İnsanlar onlarca yıllık eşlerinden anne babalarından ayrılıyor ve sonunda da alışıyorlar. O artık hayatında değil. Kendine kızıp daha fazla kilo alıp evden çıkmayabilirsin ve o çukur daha da derinleşir. Ya da oldu ve bitti diyip hayatına devam edersin. İki türlü de o sana geri gelmeyecek sadece birinde mutlu olmak için şansın olacak. Seçim gayet basit ve senin.
Ortak yönlenlerinizin , hobilerinizin fazla olduğu arkadaşların ile ya da yeni arkadaşlar edinip onlarla keyifli , eğlenceli zaman geçirmeyi denemelisin.
Sadece bir saat ayır bana her şey düzelir sadece konuşayım dinle
İstersen konuşabiliriz özelden arkadaşım yardımcı olmak isterim
Gel muhabbet edelim içini dök bana bende sana anlatayım belki unutursun ondan sonra
26 kilo aldın ve neden diye mi soruyorsun?
Dertleşmek ister misiniz
yapacagın sey belli aslında
Herkes kötü tatlım
Gel konuşak :P
Yaz kon. usalim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş