Önceden kafe ve mekan bağımlısı gibiydim. Kafelerden çıkmazdım ama yaklaşık 2 senedir falan o kadar boş geliyor ki.. Bir mekana kahve içmeye gitsem bile artık sesten falan aşırı rahatsız olup kalkıyorum.
Arabaya kamp sandalyelerini atıp sahile gitmek çok daha hoş.. Yemişim kafesini modundayım :D Piknik fav.
Kafeyi tercih ederim çünkü hem bende hayvan fobisi var piknikte kedi köpek toplaşıyor çevreme korkuyorum rahatsız oluyorum kafede kapalı alansa böyle bir sorun olmuyor artı piknikte mangalda falan tabak çanak hazırla üstüne onları yıka temizle salata yap mangal ateşi yakmakla uğraşki en zoru bu. Kötü ya hiç uğraşamam onun yerine giderim bi kebabçıya ocakbaşına falan.
Ksde gördüğüm tek gerçek fotoğraf tebrik ediyorum bir çoğunun fotoğrafı yok olan kişilerde bulanık bir yerlerden bulmuş kesmiş kırpmış çalmış yüzünü saklama çabasında herkes
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğal olmayı seviyorum kendimle barışık bir insanım teşekkür ederim ❤️🌸
Allah aşkına ne cafesi ya. Oldum olası cafede aptal aptal oturma taraftarı olmamisimdir. Bide yani cafeye oturup 5 dakika konuşup daha sonra telefonlara kitlenenleri gördükçe daha çok midem bulanıyor o tarz yerlerden
Ve çok yapmacık. Bide cafe kültürü resmen insan soyma aracı haline geldi. Geçen iki duble espresso 2 pasta 2 su 370 lira. Yoah dedim ya. Ben 370 liraya ne ortam yapıyorum oysaki iki kişi
Uzan yüz üstü çimi kokla, semaver götür çay demle iç, közde kahve yap iç, kanat at soslu, tavada tavuk sote yap et sote yap hunharca ekmek ban ye,, o is kokusu yemeğe sinince verdiği tadı ben daha hiç bir yemekte almadım. Aslında İskandinav kültüründe tutsulenmis etin lezzeti is ten geliyor. Oysaki ateşte yaptığın yemeği gorsellestirsen çok lezzetli desen inanmazlar iy miy derler. Ama bilmezler lezzetini. Bazen öyle yerler keşfediyor ve bunları yapıyoruz ki arkadaşla diyiruszki insanlar acaba bu zevkleri tatları biliyor mu. Hem üzülüyor hemde oh olsun diyoruz. Oh olsun dememizi sebebide insanların düşünceleri. Çoğu kişi gereksiz sükse peşinde ve imkanlarının dışında imkanları varmış gibi gösterme peşinde. Bu sözde sosyallesmelerine yansıyor ama senin benim gibi aldığımız zevki aldıklarını sanmıyorum. Yaşasın yalın ayak takılmak yaşasın salaş ortam yaşasın denize karşı yeşillikler içinde yapılan yemek sonrası içilen çay kahve. Ve yaşasın her zaman arabamın bagajında ki eski koltuk 😂😂😂 iki senedir benimle geziyor 😂😂😂
CafeLer bok gibi olduğu için içimden cafe gelse de diyemiyorum valla keşke söyle kaliteli harbi fransız cafeleri falan revacta olsaydı bizimkiler git gide arap kulturune bezeli garip yerler... piknik pek benlik değil
Doğayla iç içe olmayı maalesef sevmiyorum. Çıplak ayak çimlere basmayı bile sevmem. Ama kaliteli kahveleri olan bir kafede bütün gün zaman geçirebilirim
Ben piknik yapalı çok oldu onun yerine kamp yapmayı felan severim cafede oturmak ise açıkçası hem maliyetler artık çok arttı hemde çok kafeci değilim ya arkadaşlarla toplanınca ise genelde cafelere geçeriz ya da nadiren bir yerlerde mangal yaparız
@Bayex06 ama ben şahsen sadece sanaldan gördüğüm birine öyle demem çünkü benim hakkında hiçbir fikriniz yok beni tanımıyorsunuz ama içinizden geldiyse sağ olun tekrardan teşekkür ediyorum düşünceniz için :)
Bence piknik yapmak temiz havaya karsi yapcan mangalini bakican keyfine ondan sonra kafeye gidip bos yere oturup zamani bosa harcıcana temiz havada piknik yapmak super bence
Doğa güzel hayvanlar güzel tadını çıkarmak doğal enerji bütünü, mevcut tüm güzellikler orada. Birde bu zamlardan sonra pek cafelere gitmiyorum açıkçası...
Ya denizin derinliğinden falan değil ayaklarım yere deyince tırsıyorum yengeç balık falan bide bizim burada köpek balığına denk geldim oyüzden paranoyak oluyorum denizin içinde kdkdkkd