Herkesin kişisel tercihi farklıdır, ancak açık havada oturmak ya da kafede oturmak arasında seçim yapmak için birkaç faktör göz önünde bulundurulabilir.
Açık havada oturmak doğayla daha fazla temas halinde olmayı sağlar ve açık havanın güzelliklerinin tadını çıkarmanıza izin verir. Bu, doğal ışıkta daha fazla zaman geçirerek sağlık ve zindelik açısından faydalar sağlayabilir. Ayrıca, açık havada oturmak genellikle daha sakin ve rahatlatıcı bir atmosfer sunar.
Kafe, diğer yandan, sosyal bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için daha uygundur. Kafeler, arkadaşlarla buluşmak, bir şeyler içmek, kitap okumak veya internete erişmek için uygun bir yerdir. Ancak, bazı insanlar için kafelerdeki kalabalık, gürültü ve hareketlilik stresli olabilir.
Sonuç olarak, eğer doğanın güzelliklerinden keyif alıyorsanız ve daha sakin bir ortamda oturmayı tercih ediyorsanız, açık havada oturmak sizin için daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak, sosyal bir ortamda olmaktan hoşlanıyorsanız veya kafelerde daha rahat hissediyorsanız, o zaman kafe sizin için daha uygun olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Sevgilim olsaydı benim için fark etmezdi yani ben açık hava da otururdum kafeye de giderdim ama dışarı yalnız çıkıyorsam yani arkadaşlarım yoksa genelde kafeye gitmeyi daha çok tercih ediyorum ben. bunun dışında dışarıda açık alanda genelde yapacak bir şey pek bulamıyorum birde yalnız sıkıcı oluyor benim için.
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Ben senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum hep evdeyim çok sıkıldım keşke bende dışarı çıkabilsem açık havada yürüsem kendimi çimlere atsam güneşi rüzgarı mevsimleri hissedebilsem
Bir insan neden kafeye gider ki. Yani illa ki gidilir eyvallah ama o kalabalık. Seslerin birbirine girmesi. Gider bir bankta gökyüzünü izlerim daha iyi.
Aslında açık havada oturmak tam benlik (ah birde sevdiğim beyle beraber olsam) lakin şimdi bir kedi geçer ve bende ürker kaçarım, hayvan fobim var da, ondan sebep cafeleri, kapalı alanları yeğlerim, ayağımın altından kedi geçmesin diye, ürkütmesin beni diye
Önceden kafe ve mekanlardan çıkmazdım ama birkaç sene önce o kadar bunaldığımı fark ettim ki.. Meğer aşırı sesten ve kalabalıktan hiç haz etmiyormuşum.
Benim kafa artık şey, sıkıldıysam kamp sandalyelerimi sahile atıp oturayım..